عکس روز: رقص با ماسک‌های کرونایی | DW | 05.05.2020

16/02/1399 02:22 ب.ظ

عکس روز: رقص با ماسک‌ این‌ها رقصنده‌های معبد معروف اراوان شراین در بانکوک هستند. پس از کاهش مقررات سخت‌گیرانه در مقابله با پاندمی کرونا در تایلند، این حداقل کاری بود که گروه رقص معبد برای شروع مجدد فعالیت خود می‌توانستند انجام می‌دادند.

با این تصاویر نگاهی می‌افکنیم به جهان پیرامون‌مان. تصاویری از رویدادهای خارق‌العاده یا روزمره، از زیبایی‌ها و زشتی‌ها. و البته در این تصاویر همیشه انسان‌ها و حیوانات جایگاهی خاص دارند. کشور افریقایی کنیا در حال حاضر به‌طور هم‌زمان با چندین بحران دست و پنجه نرم می‌کند: باران‌های شدید موجب طغیان رودخانه‌ها و سیل شده؛ پوشش گیاهی بخش‌های مهمی از کشور هدف حمله میلیون‌ها ملخ قرار گرفته، طوری که مناطق کشاورزی زیادی ویران شده و آخر سر...

کشور افریقایی کنیا در حال حاضر به‌طور هم‌زمان با چندین بحران دست و پنجه نرم می‌کند: باران‌های شدید موجب طغیان رودخانه‌ها و سیل شده؛ پوشش گیاهی بخش‌های مهمی از کشور هدف حمله میلیون‌ها ملخ قرار گرفته، طوری که مناطق کشاورزی زیادی ویران شده و آخر سر محدودیت‌های سخت‌گیرانه ناشی از شیوع کرونا مردم را مستاصل کرده است. در میانه انبوه این مشکلات، گاهی اما باران نشانی رنگین از امید را در آسمان نقش می‌زند.

نماز جماعت در دوران کرونا کرونا پارک‌ها و باغ وحش‌ها را هم مثل بسیاری دیگر از اماکن تفریحی به تعطیلی کشانده است. این شاید فرصتی برای آرامش حیوانات باغ وحش باشد. اما اینجا در پارک آبی شیناگاوا در توکیو، مسئولان پارک امکان بازدید آن‌لاین از حیوانات را فراهم کرده‌اند. بدین ترتیب مومو و اوموچی از طریق مانیتور به اتاق نشیمن ژاپنی‌ها راه یافته‌‌اند.

باران کجاست؟ نایب بوکل، رئیس جمهوری السالوادور، تصاویری در توییتر منتشر کرده که زندانیان این کشور را در شرایط بحران کرونا، در ردیف‌های چسبیده به هم و به گونه‌ای نشان می‌دهند که صورت و بدن آنها در تماس با یکدیگرند.

ادامه مطلب:
dw_persian »

اختصاص ۸ میلیارد دلار برای مقابله جهانی با کرونا | DW | 05.05.2020سران ده‌ها کشور و نهاد بین‌المللی تعهد کردند ۸ میلیارد دلار برای تولید واکسن و مقابله با بیماری کووید- ۱۹ اختصاص دهند. در یک کنفرانس ویدئویی که به دعوت اتحادیه اروپا و به این منظور برگزار شد نماینده آمریکا حضور نیافت. تاکی میخواهید دنبال ابر احمق [امریکا ]باشید!؟ شما باید دست از سر امریکا بر دارید و وابستگی خود را با این کشور تروریست جانی به صفر برسانید امریکا اگر شما راهم تحریم کنه خودتان می سازید ایران برای شما یک دانشگاهه خوب یاد بگیرید.

با تغییراتی در قانون انتخابات، اختیارات شورای نگهبان محدود ‌می‌شود | DW | 03.05.2020نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هفته‌های پایانی کار خود طرحی را تصویب کردند که طبق آن 'حکم قطعی دادگاه صالح مبنی بر فساد مالی یا اخلاقی داوطلبان' ملاک تایید یا عدم تایید صلاحیت شرکت او در انتخابات خواهد بود. گر حکم کنند که مست گیرند در شهر هرآنچه هست گیرند التماس تفکر

'مرزبانی ایران با کتک و اسلحه ما را به هریرود انداخت' | DW | 04.05.2020وحید قتالی، والی هرات می‌گوید وزارت خارجه افغانستان مسئول پیگری اتهام شکنجه و به رودخانه پرتاب کردن پناهجویان افغان توسط مرزبانی ایران است. یک شاهد عینی می‌گوید شماری از پناهجویان زیر ۱۸ سال بودند. ایران نه، جمهوری داعش اسلامی به رهخری خایه منی. ایران در دامن داعش اسلامی به رهخری خایه منی در اسیر است این جور رفتار وظیفه مرزبانان نیست! نمیدونم چی بگم، بگم چی رو محکوم میکنم؟ کلمه ای براش ساخته نشده

نشست اردوغان با کابینه دولت از طریق ویديو کنفرانس

حکم قانونی منصور ارضی و دیگر ناقضان مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا چیست؟miladpoureisa باید هر روز تو هر جای مملکت مجلس روضه خونی برگذار کرد بعد دو نفرم اجیر کرد این کسخلایی که میرن رو به رگبار ببندن

ماموریت‌های سفارت‌های چین در سراسر دنیا برای مقابله با خشم جهانیان از دولت پکن

رقص با ماسک‌های کرونایی

اینها رقصنده‌های معبد معروف اراوان شراین (Erawan Shrine) در بانکوک هستند. چهره‌های خود را با حفاظ پوشانده‌اند. پس از کاهش مقررات سخت‌گیرانه در مقابله با پاندمی کرونا در تایلند، این حداقل کاری بود که گروه رقص معبد برای شروع مجدد فعالیت خود می‌بایست انجام می‌دادند. با این‌ حال حفظ فاصله هنگام رقص کار بسیار مشکلی است. معبد اراوان شراین یکی از جاذبه‌های توریستی تایلند و از اماکن محبوب مردم بانکوک است.

نشانی رنگین از امید در انبوه مشکلات

کشور افریقایی کنیا در حال حاضر به‌طور هم‌زمان با چندین بحران دست و پنجه نرم می‌کند: باران‌های شدید موجب طغیان رودخانه‌ها و سیل شده؛ پوشش گیاهی بخش‌های مهمی از کشور هدف حمله میلیون‌ها ملخ قرار گرفته، طوری که مناطق کشاورزی زیادی ویران شده و آخر سر محدودیت‌های سخت‌گیرانه ناشی از شیوع کرونا مردم را مستاصل کرده است. در میانه انبوه این مشکلات، گاهی اما باران نشانی رنگین از امید را در آسمان نقش می‌زند.

اعتراف‌گیری در دوران کرونا

اعتراف به گناهان برای مؤمنان کاتولیک از واجبات دین است. مراسمی که معمولا باید دور از چشم دیگران و در اتاقکی تنگ و تاریک صورت بگیرد، در دوران کرونا حال و هوای دیگری پیدا کرده است. در اینجا کشیش با رعایت فاصله اجتماعی و از پشت نرده توری در حال گرفتن اعتراف از مؤمنان است. دوم مه در بلفاست.

نماز جماعت در دوران کرونا

مراسم نماز جمعه در لاهور پاکستان. مؤمنان روز جمعه، اول ماه مه، نماز و عبادت را در مسجد بزرگ لاهور با فاصله‌گذاری اجتماعی کافی برگزار کردند.

باغ وحش در خانه

کرونا پارک‌ها و باغ وحش‌ها را هم مثل بسیاری دیگر از اماکن تفریحی به تعطیلی کشانده است. این شاید فرصتی برای آرامش حیوانات باغ وحش باشد. اما اینجا در پارک آبی شیناگاوا در توکیو، مسئولان پارک امکان بازدید آن‌لاین از حیوانات را فراهم کرده‌اند. بدین ترتیب مومو و اوموچی از طریق مانیتور به اتاق نشیمن ژاپنی‌ها راه یافته‌‌اند.

آکرویوگا در زمانه کرونا

کریس بورشتا و امی دیاز انرژی دینامیک آکروبات را با خردمندی یوگا درآمیخته و ورزشی تلفیقی با نام"آکرویوگا" خلق کرده‌اند. عکس تمرین صبحگاهی این دو را در پارک ساوت پوینت در ساحل میامی نشان می‌دهد. ایالت فلوریدا پس از هفته‌ها محدودیت رفت و آمد، چند روزی است این مقررات را سهل‌تر کرده و اماکنی چون پارکها، زمین‌های گلف و تنیس و بنادر قایق‌های تفریحی باز شده‌اند.

باران کجاست؟

در میانه بحران کرونا ظاهرا کسی متوجه نیست که امسال اروپای مرکزی در ماه آوریل هنوز بارانی به خود ندیده است. نتیجه: جنگل‌های خشک و تهدید یک خشک‌سالی جدی. این عکس هوایی صنوبرهای خشک را در کنار بوته‌های سبز در جنگل ایزرلون در غرب آلمان نشان می‌دهد. پس این باران حیات‌بخش کی ‌می‌بارد؟

رفتار خشن و خطرناک السالوادور با زندانیان

نایب بوکل، رئیس جمهوری السالوادور، تصاویری در توییتر منتشر کرده که زندانیان این کشور را در شرایط بحران کرونا، در ردیف‌های چسبیده به هم و به گونه‌ای نشان می‌دهند که صورت و بدن آنها در تماس با یکدیگرند. این تصاویر مدافعان حقوق بشر را شوکه کرده است. دانکن تاکر، از مسئولان عفو بین‌الملل، در واکنشی به توییت‌های رئیس جمهوری السالوادور نوشته است: برخی از این تصاویر یادآور لحظات تاریک بشریت هستند.

در انتظار شنا و آب‌بازی کودکان

لغزیدن پرشتاب از روی سرسره به درون آب از لذت‌های بچه‌ها در استخر شناست. کرونا ولی بسیاری از لذت‌ها را از انسان‌ها دریغ کرده؛ از لذت دیداری دوستانه تا همین سرخوردن کودکان در استخرها. استخر خشک و بی‌آب با سرسره‌اش در گوشه‌ای از شهر دورتموند انتظار پایان بحران کرونا را می‌کشد. در صفحه اینترنتی استخر نوید داده‌اند که بهار درها را دوباره باز می‌کنند. کرونا ولی همه برنامه‌ها را به هم ریخته است.

پایان اولین روز رمضان بر بام خانه

پسربچه در اولین روز ماه رمضان (شنبه ۲۵ آوریل) چشم به راه پایان روز و شکستن روزه و صرف افطاری است. اهالی کولومبو در سریلانکا معمولا در مساجد به انتظار افطار می‌مانند، اما در روزگار کرونا پسربچه به بام خانه پناه آورده است. عکس از خبرگزاری رویترز.

شنای آزاد در محفظه بسته

ایمان آودیچ قهرمان شنای بوسنی در روزگار کرونا همچنان به تمرین و پرورش عضلات خود ادامه می‌دهد. عکسی که روز ۲۳ آوریل گرفته شده، خانم شناگر را در حال تمرین در کانال پلاستکی باریکی نشان می‌دهد که او برای ادامه ورزش در روزهای اپیدمی در باغ پدربزرگش در شهر دوبوج برپا کرده است.

تجهیز ریکشا برای مقابله با ویروس کرونا

هند پس گسترش ویروس کرونا در اواخر ماه مارس مقررات منع تردد را وضع کرد. اما همه شهروندان هند به این قانون گردن نمی‌گذارند. در چنای در منطقه شرقی هند یک راننده، ریکشای (موتور سه‌چرخه) خود را به شکل یک ویروس کرونا تغییر داده است. این ریکشا به‌جای ترغیب مسافران به سوارشدن، بیشتر مردم را می‌ترساند و به آنها هشدار می‌دهد که در خانه بمانند.

مراقبت از سیگاری‌ها در دوران کرونایی

مسلماً دود سیگار برای تندرستی زیان‌بار است، اما محققان فرانسوی مدعی‌اند که نیکوتین احتمالاً در ارتباط با بیماری کووید ۱۹ می‌تواند از تجمع سلول‌های ویروسی جلوگیری ‌کند. صحت یا سقم این ادعا باید در آزمایشات بیشتر روشن شود. تا آن زمان سیگاری‌ها می‌توانند از این ماسک استفاده کنند. طراح این ماسک از شهر کرفلد آلمان است و قرار است بخشی از درآمد فروش ماسک را به افراد نیازمند اهدا کند.

خوابی ناآرام زیر چرخ‌های هیولای ماشین

کارگران فصلی و روزمزدی که در جستجوی لقمه‌ای نان برای خود و خانواده به شهر می‌آیند، گاه ناغافل در دام عفریت کرونا گرفتار می‌شوند؛ مثل این کارگر پرویی که از شهرستانی دور برای چند روز کار به پایتخت لیما آمده بود. با شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های تردد، در شهر گرفتار شده و مجبور است در هر گوشه و پناهی بیتوته کند. تا روز ۲۱ آوریل او هنوز اجازه نیافته بود پایتخت را ترک کند و به روستای خود برود.

بازگشایی زندگی اجتماعی به رغم گسترش کرونا

در روزهای گذشته بسیاری از شهروندان آمریکایی خواهان رفع محدودیت‌هایی بودند که به خاطر اپیدمی کرونا وضع شده است. در بسیاری از شهرهای آمریکا، از جمله مثل اینجا در سلت لیک سیتی در ایالت یوتا، مردم به خیابان رفتند و برای از سرگیری زندگی اجتماعی و فعالیت‌های اقتصادی شعار دادند.

تا کی ای دلبر دل من بار تنهایی کشد

تا کی ای دلبر دل من بار تنهایی کشد / ترسم از تنهایی احوالم به رسوایی کشد / کی شکیبایی توان کردن چو عقل از دست رفت / عاقلی باید که پای اندر شکیبایی کشد. امروز دوشنبه اول اردیبهشت (۲۰ آوریل) در تقویم ملی ایرانیان روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی است. امسال با شیوع ویروس کرونا، نه تنها آرامگاه او در ایام نوروز تعطیل بود، بلکه روز گرامیداشت وی هم با حضور اهالی ادب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

روزگار کرونایی زیباترین شهر جهان

کم نیستند کسانی که ونیز را زیباترین شهر جهان می‌دانند. این شهر با آبراهه‌های دلفریب، پل‌های ظریف و قایق‌های جذابش از سده‌های میانه تا امروز قبله جهانگردان و هنردوستان بوده، اما امروزه عفریت مرگبار کرونا ظرافت و لطافت شهر را به باد داده است. دو زن با قایق به خانه‌های سالمندان و نیازمندان آذوقه و دارو می‌رسانند. بر دیوار اثری از بنکسی نقش شده است. خبرگزاری فرانسه این عکس را روز ۱۸ آوریل منتشر کرد.

پرچم ایتالیا روی پل ریالتو در ونیز

نورافکن‌ها رنگ‌های پرچم ایتالیا را روی پل ریالتو انداخته‌اند. پل معروف و افسانه‌ای شهر آبراهه‌های زیبا. مردم ایتالیا در این روزهای دشوار به امید و همبستگی نیاز دارند. هویت ملی باید اپیدمی کرونا را شکست دهد. این عکس روز ۱۷ آوریل منتشر شد.

انبه، میوه پربرکت هند

با وجود تحریم‌های گسترده‌ای که دولت هند برای مهار ویروس کرونا اعمال کرده، زندگی روستایی در بسیاری مناطق به روال عادی ادامه دارد. اینجا کشاورزی در مزرعه مشغول جداسازی انبه‌ است، میوه‌ای که به شیوه‌های گوناگون خورده می‌شود، از میوه خام و افشره آن تا خورش و مربا و ترشی. این عکس روز ۱۶ آوریل در حومه شهر حیدرآباد برداشته شده است.

نرمش در دوران کرونا

سایه همه‌گیری ویروس جدید کرونا بر سراسر جهان سنگینی می‌کند. اما چطور می‌توان با وجود بحران کرونا زندگی روزمره را نجات داد؟ این هم راهکار زنانی در باندونگ اندونزی: نرمش روزانه با فاصله‌گیری.

رقص با ماسک‌های کرونایی

اینها رقصنده‌های معبد معروف اراوان شراین (Erawan Shrine) در بانکوک هستند. چهره‌های خود را با حفاظ پوشانده‌اند. پس از کاهش مقررات سخت‌گیرانه در مقابله با پاندمی کرونا در تایلند، این حداقل کاری بود که گروه رقص معبد برای شروع مجدد فعالیت خود می‌بایست انجام می‌دادند. با این‌ حال حفظ فاصله هنگام رقص کار بسیار مشکلی است. معبد اراوان شراین یکی از جاذبه‌های توریستی تایلند و از اماکن محبوب مردم بانکوک است.

نشانی رنگین از امید در انبوه مشکلات

کشور افریقایی کنیا در حال حاضر به‌طور هم‌زمان با چندین بحران دست و پنجه نرم می‌کند: باران‌های شدید موجب طغیان رودخانه‌ها و سیل شده؛ پوشش گیاهی بخش‌های مهمی از کشور هدف حمله میلیون‌ها ملخ قرار گرفته، طوری که مناطق کشاورزی زیادی ویران شده و آخر سر محدودیت‌های سخت‌گیرانه ناشی از شیوع کرونا مردم را مستاصل کرده است. در میانه انبوه این مشکلات، گاهی اما باران نشانی رنگین از امید را در آسمان نقش می‌زند.

اعتراف‌گیری در دوران کرونا

اعتراف به گناهان برای مؤمنان کاتولیک از واجبات دین است. مراسمی که معمولا باید دور از چشم دیگران و در اتاقکی تنگ و تاریک صورت بگیرد، در دوران کرونا حال و هوای دیگری پیدا کرده است. در اینجا کشیش با رعایت فاصله اجتماعی و از پشت نرده توری در حال گرفتن اعتراف از مؤمنان است. دوم مه در بلفاست.

نماز جماعت در دوران کرونا

مراسم نماز جمعه در لاهور پاکستان. مؤمنان روز جمعه، اول ماه مه، نماز و عبادت را در مسجد بزرگ لاهور با فاصله‌گذاری اجتماعی کافی برگزار کردند.

باغ وحش در خانه

کرونا پارک‌ها و باغ وحش‌ها را هم مثل بسیاری دیگر از اماکن تفریحی به تعطیلی کشانده است. این شاید فرصتی برای آرامش حیوانات باغ وحش باشد. اما اینجا در پارک آبی شیناگاوا در توکیو، مسئولان پارک امکان بازدید آن‌لاین از حیوانات را فراهم کرده‌اند. بدین ترتیب مومو و اوموچی از طریق مانیتور به اتاق نشیمن ژاپنی‌ها راه یافته‌‌اند.

آکرویوگا در زمانه کرونا

کریس بورشتا و امی دیاز انرژی دینامیک آکروبات را با خردمندی یوگا درآمیخته و ورزشی تلفیقی با نام"آکرویوگا" خلق کرده‌اند. عکس تمرین صبحگاهی این دو را در پارک ساوت پوینت در ساحل میامی نشان می‌دهد. ایالت فلوریدا پس از هفته‌ها محدودیت رفت و آمد، چند روزی است این مقررات را سهل‌تر کرده و اماکنی چون پارکها، زمین‌های گلف و تنیس و بنادر قایق‌های تفریحی باز شده‌اند.

باران کجاست؟

در میانه بحران کرونا ظاهرا کسی متوجه نیست که امسال اروپای مرکزی در ماه آوریل هنوز بارانی به خود ندیده است. نتیجه: جنگل‌های خشک و تهدید یک خشک‌سالی جدی. این عکس هوایی صنوبرهای خشک را در کنار بوته‌های سبز در جنگل ایزرلون در غرب آلمان نشان می‌دهد. پس این باران حیات‌بخش کی ‌می‌بارد؟

رفتار خشن و خطرناک السالوادور با زندانیان

نایب بوکل، رئیس جمهوری السالوادور، تصاویری در توییتر منتشر کرده که زندانیان این کشور را در شرایط بحران کرونا، در ردیف‌های چسبیده به هم و به گونه‌ای نشان می‌دهند که صورت و بدن آنها در تماس با یکدیگرند. این تصاویر مدافعان حقوق بشر را شوکه کرده است. دانکن تاکر، از مسئولان عفو بین‌الملل، در واکنشی به توییت‌های رئیس جمهوری السالوادور نوشته است: برخی از این تصاویر یادآور لحظات تاریک بشریت هستند.

در انتظار شنا و آب‌بازی کودکان

لغزیدن پرشتاب از روی سرسره به درون آب از لذت‌های بچه‌ها در استخر شناست. کرونا ولی بسیاری از لذت‌ها را از انسان‌ها دریغ کرده؛ از لذت دیداری دوستانه تا همین سرخوردن کودکان در استخرها. استخر خشک و بی‌آب با سرسره‌اش در گوشه‌ای از شهر دورتموند انتظار پایان بحران کرونا را می‌کشد. در صفحه اینترنتی استخر نوید داده‌اند که بهار درها را دوباره باز می‌کنند. کرونا ولی همه برنامه‌ها را به هم ریخته است.

پایان اولین روز رمضان بر بام خانه

پسربچه در اولین روز ماه رمضان (شنبه ۲۵ آوریل) چشم به راه پایان روز و شکستن روزه و صرف افطاری است. اهالی کولومبو در سریلانکا معمولا در مساجد به انتظار افطار می‌مانند، اما در روزگار کرونا پسربچه به بام خانه پناه آورده است. عکس از خبرگزاری رویترز.

شنای آزاد در محفظه بسته

ایمان آودیچ قهرمان شنای بوسنی در روزگار کرونا همچنان به تمرین و پرورش عضلات خود ادامه می‌دهد. عکسی که روز ۲۳ آوریل گرفته شده، خانم شناگر را در حال تمرین در کانال پلاستکی باریکی نشان می‌دهد که او برای ادامه ورزش در روزهای اپیدمی در باغ پدربزرگش در شهر دوبوج برپا کرده است.

تجهیز ریکشا برای مقابله با ویروس کرونا

هند پس گسترش ویروس کرونا در اواخر ماه مارس مقررات منع تردد را وضع کرد. اما همه شهروندان هند به این قانون گردن نمی‌گذارند. در چنای در منطقه شرقی هند یک راننده، ریکشای (موتور سه‌چرخه) خود را به شکل یک ویروس کرونا تغییر داده است. این ریکشا به‌جای ترغیب مسافران به سوارشدن، بیشتر مردم را می‌ترساند و به آنها هشدار می‌دهد که در خانه بمانند.

مراقبت از سیگاری‌ها در دوران کرونایی

مسلماً دود سیگار برای تندرستی زیان‌بار است، اما محققان فرانسوی مدعی‌اند که نیکوتین احتمالاً در ارتباط با بیماری کووید ۱۹ می‌تواند از تجمع سلول‌های ویروسی جلوگیری ‌کند. صحت یا سقم این ادعا باید در آزمایشات بیشتر روشن شود. تا آن زمان سیگاری‌ها می‌توانند از این ماسک استفاده کنند. طراح این ماسک از شهر کرفلد آلمان است و قرار است بخشی از درآمد فروش ماسک را به افراد نیازمند اهدا کند.

خوابی ناآرام زیر چرخ‌های هیولای ماشین

کارگران فصلی و روزمزدی که در جستجوی لقمه‌ای نان برای خود و خانواده به شهر می‌آیند، گاه ناغافل در دام عفریت کرونا گرفتار می‌شوند؛ مثل این کارگر پرویی که از شهرستانی دور برای چند روز کار به پایتخت لیما آمده بود. با شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های تردد، در شهر گرفتار شده و مجبور است در هر گوشه و پناهی بیتوته کند. تا روز ۲۱ آوریل او هنوز اجازه نیافته بود پایتخت را ترک کند و به روستای خود برود.

بازگشایی زندگی اجتماعی به رغم گسترش کرونا

در روزهای گذشته بسیاری از شهروندان آمریکایی خواهان رفع محدودیت‌هایی بودند که به خاطر اپیدمی کرونا وضع شده است. در بسیاری از شهرهای آمریکا، از جمله مثل اینجا در سلت لیک سیتی در ایالت یوتا، مردم به خیابان رفتند و برای از سرگیری زندگی اجتماعی و فعالیت‌های اقتصادی شعار دادند.

تا کی ای دلبر دل من بار تنهایی کشد

تا کی ای دلبر دل من بار تنهایی کشد / ترسم از تنهایی احوالم به رسوایی کشد / کی شکیبایی توان کردن چو عقل از دست رفت / عاقلی باید که پای اندر شکیبایی کشد. امروز دوشنبه اول اردیبهشت (۲۰ آوریل) در تقویم ملی ایرانیان روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی است. امسال با شیوع ویروس کرونا، نه تنها آرامگاه او در ایام نوروز تعطیل بود، بلکه روز گرامیداشت وی هم با حضور اهالی ادب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

روزگار کرونایی زیباترین شهر جهان

کم نیستند کسانی که ونیز را زیباترین شهر جهان می‌دانند. این شهر با آبراهه‌های دلفریب، پل‌های ظریف و قایق‌های جذابش از سده‌های میانه تا امروز قبله جهانگردان و هنردوستان بوده، اما امروزه عفریت مرگبار کرونا ظرافت و لطافت شهر را به باد داده است. دو زن با قایق به خانه‌های سالمندان و نیازمندان آذوقه و دارو می‌رسانند. بر دیوار اثری از بنکسی نقش شده است. خبرگزاری فرانسه این عکس را روز ۱۸ آوریل منتشر کرد.

پرچم ایتالیا روی پل ریالتو در ونیز

نورافکن‌ها رنگ‌های پرچم ایتالیا را روی پل ریالتو انداخته‌اند. پل معروف و افسانه‌ای شهر آبراهه‌های زیبا. مردم ایتالیا در این روزهای دشوار به امید و همبستگی نیاز دارند. هویت ملی باید اپیدمی کرونا را شکست دهد. این عکس روز ۱۷ آوریل منتشر شد.

انبه، میوه پربرکت هند

با وجود تحریم‌های گسترده‌ای که دولت هند برای مهار ویروس کرونا اعمال کرده، زندگی روستایی در بسیاری مناطق به روال عادی ادامه دارد. اینجا کشاورزی در مزرعه مشغول جداسازی انبه‌ است، میوه‌ای که به شیوه‌های گوناگون خورده می‌شود، از میوه خام و افشره آن تا خورش و مربا و ترشی. این عکس روز ۱۶ آوریل در حومه شهر حیدرآباد برداشته شده است.

نرمش در دوران کرونا

سایه همه‌گیری ویروس جدید کرونا بر سراسر جهان سنگینی می‌کند. اما چطور می‌توان با وجود بحران کرونا زندگی روزمره را نجات داد؟ این هم راهکار زنانی در باندونگ اندونزی: نرمش روزانه با فاصله‌گیری.

مطالب بیشتر از مدیا سنتر