عضو اتاق ایران: زیرساخت‌ اقتصادی اجرای طرح «صیانت» وجود ندارد

18/12/1400 12:19:00 ب.ظ

نایب‌ رئیس کمیسیون کسب‌ و کارهای دانش‌بنیانِ اتاق ایران در مخالفت با طرح موسوم به «صیانت» که قرار است برای محدودسازی اینترنت عملی شود می‌گوید ایران زیرساخت اجرای این طرح را ندارد.

نایب‌ رئیس کمیسیون کسب‌ و کارهای دانش‌بنیانِ اتاق ایران در مخالفت با طرح موسوم به «صیانت» که قرار است برای محدودسازی اینترنت عملی شود می‌گوید ایران زیرساخت اجرای این طرح را ندارد. واشینگتن اگزمینر: دست‌کم دو عضو نیروی قدس قصد داشتند جان بولتون را بکشند جان بولتون مواضع تندی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارد و حتی از حمله نظامی برای ساقط کردن این رژیم حمایت کرده است.

نشریه «واشینگتن اگزمینر» روز دوشنبه ۱۶ اسفند از قول یک مقام وزارت دادگستری آمریکا خبر داد که «دست‌کم دو عضو نیروی قدس سپاه پاسداران» قصد داشتند جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، را به قتل برسانند، آن هم در زمانی که مذاکرات برجام در جریان بوده است.

جان بولتون مواضع تندی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارد و حتی از حمله نظامی برای ساقط کردن این رژیم حمایت کرده است. این گزارش می‌افزاید نتیجه تحقیقات دولت آمریکا و یافته‌های وزارت دادگستری، «شواهد معتبری» از توطئه ایران به‌دست می‌دهد اما مقامات کاخ سفید «اصرار دارند که عمومی کردن این موضوع می‌تواند مذاکرات هسته‌ای را از مسیر خود خارج کند».

واشینگتن اگزمینر می‌نویسد احتمال کمی وجود دارد که کیفرخواست محرمانه‌ای علیه اعضای نیروی قدس دخیل در توطئه قتل آقای بولتون صادر شده باشد، اما مقام وزارت دادگستری که نام او فاش نشده است، به این نشریه گفته که با توجه به جدی بودن دسیسه قتل و شواهد موجود، کیفرخواست باید فورا صادر و به اطلاع عموم رسانده شود. headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

بایدن در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی زمین خورد

رئیس جمهور آمریکا در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی نیروی هوایی در ایالت کلرادو زمین خورد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

'آشوراده' با اجرای طرح گردشگری از بین خواهد رفتمشاور رییس اسبق سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما به این دلیل که می‌دانیم چه بلایی بر سر انزلی آمده است و گردشگران در طبیعت ایران چه به روز آن می آورند، دوست نداریم، آشوراده اولین منطقه پناهگاه حیات وحش تبدیل به منطقه گردشگری شود.

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و روسیه/ لاوروف: نمی‌شود درباره توافق با ایران تبعیض قائل شدوزارت خارجه روسیه اعلام کرد که حسین امیرعبداللهیان و سرگئی لاوروف وزیران خارجه ایران و روسیه یک گفت و گو تلفنی داشته‌اند.

طرح 6 ماده‌ای نخست‌وزیر بریتانیا برای حل بحران اوکراینبوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا ضمن ارائه طرح شش ماده‌ای برای حل بحران اوکراین، روسیه را متهم کرد که می‌خواهد با نیروی قهریه نظامی نظم جهانی را بازنویسی

پنتاگون طرح لهستان برای اعزام میگ-۲۹ به اوکراین را رد کردلهستان: *آماده‌ایم تمام جنگنده‌های میگ-۲۹ خود را فورا به آمریکا بفرستیم *آمریکا سپس این جنگنده‌ها را در اختیار اوکراین قرار دهد *سخنگوی پنتاگون: این طرح 'توجیه‌ناپذیر' است خاک تو سرشون

گروسی: مسائل زیادی در ارتباط با ایران وجود دارد که باید برطرف کنیممدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در یک‌ کنفرانس خبری در پی برگزاری جلسه شورای حکام و سفر اخیری که به ایران داشته است، گفت: در ایران درباره مسیر پیش رو در تعاملات ایران و آژانس توافق شده است که رضایت کلی درباره آن وجود دارد.

فاطمه حسیبی، کارآفرینی که تیمش را قهرمان ایران کرد؛ از مشکلاتم یک دیوار ساختم