نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در خصوص شیوع موج جدید کووید ۱۹ در شهر تهران گفته است که 'وضعیت در تهران اصلا مساعد نیست' و باید تدابیر سختگیرانهای اتخاذ شود'. به گفته وی 'همه بیمارستانها به شکل مستقیم یا غیرمستقیم درگیر بیماری کووید ۱۹ هستند' و 'اگر مردم نکات بهداشتی را رعایت نکنند و سیر بیماری و زنجیره انتقال کنترل نشود، سیر فوتیها قطعا فزاینده خواهد بود. تعداد فوتیهای کرونا در تهران قابل توجه است، طی روزهای اخیر رکورد بستری و فوتیها را در استان تجربه کردیم'. ۳ ساعت پیش منبع تصویر، Isna نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا، در خصوص شیوع موج جدید...
۳ ساعت پیش منبع تصویر، Isna نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا، در خصوص شیوع موج جدید کووید ۱۹ در شهر تهران گفته است که "وضعیت در تهران اصلا مساعد نیست" و باید تدابیر سختگیرانهای اتخاذ شود". آقای توکلی به خبرگزاری ایسنا گفت که "اگر آخر هفته سفر به شمال کشور و یا سایر نقاط را شاهد باشیم، احتمال بروز پیک جدید بیماری بعید نخواهد بود؛ به همین دلیل اعمال محدودیتهایی را مدنظر داریم که ممکن است یکی از آنها محدودیتها در تردد به سمت شمال کشور باشد."
به گفته وی "همه بیمارستانها به شکل مستقیم یا غیرمستقیم درگیر بیماری کووید ۱۹ هستند" و "اگر مردم نکات بهداشتی را رعایت نکنند و سیر بیماری و زنجیره انتقال کنترل نشود، سیر فوتیها قطعا فزاینده خواهد بود.
تشکیل کمیته حقیقت یاب حقوق بشری سیاه بود
محمد صدر: اتهام همکاری ایران با روسیه در جنگ اوکراین، شرایط نا امیدکننده ای را در سیاست خارجی کشور ایجاد کرده است. این اتهام علاوه بر ایجاد ایستایی در مذاکرات احیای برجام، با ادعاهایی نظیر اعلان جنگ ایران علیه اروپا و ناتو نیز همراه بوده گفتوگو کامل را اینجا بخوانید: https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-873529 @sharghdaily sharghdaily.com ادامه مطلب >>
این (انتخاب جامعه) دقیقا همان سیستم دفاع گورخری است. گله گورخرها در مقابل شیر دست به مقابله نمی زنند هر چند که لگد یک گورخر می تواند برای شیر کشنده باشد اما آنها ترجیح میدهند اعضای ضعیف و بیمار گله حذف شوند و سلامت جمعی را فدای چند روز بیشتر زندگی کردن افراد ضعیف نمی کنند. همه دروغه و ساختگیه. جمهوری اسلامی فهمیده که تا کرونا هست هر گوهی دلش بخواد میتونه بخوره تو کشور.
وضعیت چرا باید مساعد باشه؟ بخاطر برگزاری مراسم محرم یا بازگشایی مدارس ؟ اگر وضعیت مساعد بود جای تعجب داشت صدقه سر آخوند دوزاری، وضعیت چی مساعده تو این مملکت؟! پیمان_نوین هممون میمیریم! تموم شد Are you sure they're not being executed?
صعود نگرانکننده کرونا در تهران/ خطر افزایش فوتیها در پایتختسخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات دریافتی، بروز موارد مثبت بستری در استان تهران بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: شیب صعودی موارد ابتلا و بستری در استان تهران به شکل نگران کننده ای در حال امتداد است و مطمئنا در صورت تداوم این روند افزایشی، شاهد بالا رفتن موارد مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در این استان طی هفته های آتی خواهیم بود.
تهران در چنگ کرونا؛ مرگ ۱۳۶ نفر در یک روز | DW | 04.10.2020میزان رعایت دستورالعملهای بهداشتی در تهران کمتر از میانگین کشوری و موارد ابتلا و بستری بیماران کرونایی بیش از آن است. فرسودگی و در حال فروپاشی بودن سیستم حمل و نقل عمومی پایتخت از موانع رعایت فاصلهگذاری عنوان میشود. خانه از پای بست ویران است اندازه جنازه چرا اینجوریه؟ 🤨
رکورد تهران در فوتیهای کرونا/ احتمال اعمال محدودیت در سفر به شمالمعاون درمان ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به تعداد قابل توجه فوتیهای کرونا در تهران، گفت: اگر آخر هفته سفر به شمال کشور و یا سایر نقاط را شاهد باشیم، احتمال بروز پیک جدید بیماری بعید نخواهد بود؛ به همین دلیل اعمال محدودیتهایی را مدنظر داریم که ممکن است یکی از آنها محدودیتها در تردد به سمت شمال کشور باشد. به قول سلامی دولت مردان امریکا جرات حضور در خیابانها رو ندارن!!! اره فقط تو و رهبرت و روحانی میتونید بین مردم بیایید!!! دیوی خان
عضو ستاد مقابله با کرونا: وضعیت تهران اصلا مساعد نیستنادر توکلی، معاون ستاد مقابله با کرونا در استان تهران از احتمال اعمال محدودیتهای بیشتر در پایتخت ایران به دلیل مساعد نبودن شرایط خبر داد. - خبرگزاری آناتولی
هشدار درباره سه تا پنج برابر شدن ابتلا به کرونا در تهران | DW | 03.10.2020علیرضا زالی از استاندار تهران خواست برای اعمال محدودیتها و تعطیلی یک هفتهای در استان تهران 'تصمیمات قاطع' گرفته شود. موارد ابتلای جدید به کرونا در ایران برای ششمین روز متوالی فراتر از سه هزار و ۵۰۰ نفر بوده است. هیچ مدرکی وجود نداره و میخوان مردم رو تو خونه نگه دارن. بخصوص الان که ترکها هوس قره باغ کردند.
جزئیات محدودیت های یک هفته ای تهران در پی تشدید کرونامعاونت امنیتی انتظامی استانداری تهران آخرین جزئیات اعمال محدودیت های کرونایی در استان تهران برای یک هفته پیش رو را تشریح کرد.