عربستان به ائتلاف دریایی آمریکا در تنگه هرمز می‌پیوندد

27/06/1398 10:14 ق.ظ

🔺عربستان به ائتلاف دریایی آمریکا در تنگه هرمز می‌پیوندد ⚡️عربستان سعودی روز چهارشنبه ۲۷ شهریور اعلام کرد که به ائتلاف دریایی به رهبری ایالات متحده برای تامین امنیت آبراه‌های خاورمیانه در میان تهدیدات ایران و پس از حملات به تاسیسات نفتی عربستان می پیوندد.

عربستان سعودی روز چهارشنبه ۲۷ شهریور اعلام کرد که به ائتلاف دریایی به رهبری ایالات متحده برای تامین امنیت آبراه‌های خاورمیانه در میان تهدیدات ایران و پس از حملات به تاسیسات نفتی عربستان می پیوندد. مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی اعلام کرد که ایالات متحده برای دفاع از منافع خود و متحدانش آماده و مجهز است و نشانه گیری کرده است.

آقای پنس روز سه شنبه ۲۶ شهریور در سخنانی در بنیاد هریتیج با بیان این که آمریکا در حال مرور شواهدی درباره دست داشتن ایران در این حملات است، گفت که آمریکا آماده دفاع از منافع خود و متحدانش در خاورمیانه است.

او گفت: «ما در حال ارزیابی شواهد و مشورت با متحدان خود هستیم. رئیس جمهوری در روزهای آینده درباره بهترین اقدام تصمیم گیری خواهد کرد.» پیشتر پرزیدنت ترامپ نیز هشدار داده بود که برای پاسخگویی به حملات اخیر هدف‌گیری کرده و آماده شلیک است، اما او تاکید کرد که خواهان جنگ نیست.

مایک پنس در ادامه سخنانش با بیان اینکه وزیر خارجه آمریکا برای گفت و گو درباره پاسخ به این حملات به عربستان سعودی سفر می‌کند، گفت: «آمریکا هر اقدامی که برای دفاع از کشور، نیروهایمان و متحدانمان در خلیج فارس لازم باشد انجام خواهد داد. میتوانید روی آن حساب کنید.» headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

این اعراب عربستانی توانایی به حرکت در آوردن یک هواپیما را هم ندارند و از خلبانان فرانسوی استفاده میکنند. حالا به ائتلاف پیوسته اند؟برای اسپانسرینگ؟ 🤣🤣🤣🤣 میترسم تا بخواید ائتلاف تشکیل بدید، یمن همه ناوهاتون رو غرق کرده باشه 😂😂😂 تاشمامشغول بازی ویارکشی و....رژیم تروریست ایران همه منطقه روبه آتیش میکشم بعدشماایتلاف آبراهه تشکیل میدی؟ یاروتاسیسات نفتی روداغون کرده !!چی میخاییدازاونجاببریدماهی تن؟

بهش بگین مواظب باشه النگوهاش نشکنه چه هیجان انگیز، بزرگترین قدرت دریایی جهان به میدان میآید... بخواب با...حال نداری!!! از خاک خودت محافظت کن ، آبراه های دریایی پیش کش. اینکه میپیوندد یا نه مهم نیست، مهم این است که با پیوندنش چه غلطی میتواند بکند؟؟؟؟ اینو از عربستانیا بپرسید نظرشونو بگید به ما

عربستان به ائتلاف دریایی به رهبری آمریکا می‌پیونددمأموریت این ائتلاف حفاظت از کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و سایر مناطق اعلام شده است. عرصه بر جمهوری اسلامی تنگ تر می شود مرگ بر عرعرستان معلول دیگر اضافه شد !

عربستانم میاد؟ 😳 چه بامزه.😂😝 بپیوندد. به مبارک هیچ غلطی نمیتونی بکنید عرصه بر جمهوری اسلامی تنگ تر می شود😊

نخست وزیر بریتانیا در گفت‌وگو با ولیعهد عربستان خواستار پاسخ همگانی به حملات به عربستان شد🔺نخست وزیر بریتانیا در گفت‌وگو با ولیعهد عربستان خواستار پاسخ همگانی به حملات به عربستان شد ⚡️بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی درباره حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی گفت‌وگو کردند. غلط کرد با بن سلمان و ترامپ 5ساله مردم یمن،کشته میشند،تا حالا کجا بودند با فرزندان خود به تندی برخورد نکنید هر دو فرزند خود را نصیحت کنید ، دو فرزند شیرده ملکه در میدل ایست ، خداییش چه سیاستی داره این انگلیس همه رو از جمله آمریکا رو هم خر کرده آمریکا اونهمه هزینه کرد تو عراق از بصره تکون نخورد استعمار پیر ، فرزند خوانده هاشو میشناسه ملکه....

عربستان به ائتلاف حفاظت از کشتیرانی در تنگه هرمز پیوستوزارت دفاع عربستان سعودی اعلام کرد که این کشور به 'ترتیبات بین‌المللی امنیت دریایی' در تنگه هرمز و خلیج فارس پیوسته و گفته است که هدف از این ائتلاف تضمین امنیت و آزادی کشتیرانی تجاری در آب‌های بین‌المللی و حفاظت از منافع کشورهای عضو ائتلاف است. عرصه بر جمهوری اسلامی تنگ تر می شود خوب حالا زیادم نمیخواد خر کیف بشید. هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. انتخابات اسرائیل رفت تا شیش ماه آینده. بازیشو بهم بزنید؟ اونم بازیتونو بهم میزنه. خسارت مالی داره انتخابات؟ اون موقع که دو بار باعث انتخابات میشدید هزینه نداشت؟ وای! حالا چیکار کنیم؟😉😁

ممنوعیت صدور تسلیحات آلمانی به عربستان؛ شکاف در ائتلاف دولتی | DW | 17.09.2019دولت آلمان باید تا آخر سپتامبر، درباره تمدید تحریم تسلیحاتی عربستان تصمیم بگیرد. محافظه‌کاران با از سرگیری فروش تسلیحات موافقند، سوسیال دمکرات‌ها و سبزها به قتل خاشقجی و جنگ یمن استناد کرده و مخالف رفع ممنوعیت هستند. بالاخره؟ مگر دولت آلمان چنین استقلالی رو دارد که بدون اجازه اربابش امریکا چنین کند ؟ چه بسا مردم المان هم مانع ارسال تسلیحات باشد امریکا اگر چراغ سبز داد میشه و الا نمبشه ! ما المان رو یه کشور مستقل نمیدانیم ، المان مستعمره امریکاست و چندی پیش امریکا خسارات و پول خواست . به خاطر مرحوم قاشقچی نباید به عربستان اسلحه بفروشن

سخنگوی ائتلاف عربی: تسلیحات حمله به عربستان ایرانی بوده‌اند | DW | 16.09.2019سخنگوی ائتلاف عربی ضد حوثی‌ها اعلام کرد که در حملات پهپادی علیه تاسیسات نفتی عربستان از تسلیحات ایرانی استفاده شده است. گفته می‌شود که حملات از خاک یمن و عراق صورت نگرفته است. انگشت اتهام بیشتر به سوی ایران است. 1-ایران باشه یا نباشه مهم نیست. خود شما عربها به اندازه کافی جهان رو به کثافت کشیدید. همه جای این جهان هستید و عقاید و لباسهای خود رو هم همه جا به نوع نه زیاد جالب میپوشید. قیافه های بسته و مثل یک فرد کاملا گمراه حرکت میکنید. 2-خیلی جاها رواشغال کردید، زبانتورو به خیلیها تحمیل کردید، و هنوز هم دارید ادامه میدید. آمریکا هم همینطور عراق رفتن، سوریه رفتن، ژاپن بمب اتم انداختن، کره رفتن، ویتنام رفتن... 3-بهانه گرفتید میخواهید از آب گل آلود ماهی بگیرید! بشینید سرجاتون. همه اینها برنامه آمریکاست که ملت رو پشت این نظام نگه داره. چون میدونن وقتی ضد ایرانیها میان ملت مجبور میشند از رژیم دفاع کنند!

ترامپ تلویحا ایران را به دخالت در حمله به تاسیسات نفتی عربستان متهم کردپیش از این مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در واکنش به حمله پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان در صفحه توئیترش نوشته بود: «ایران در حمله ای بی سابقه منبع انرژی جهان را هدف قرار داده است.» ایران هم ترامپ را به دخالت در حمله به تاسیسات نفتی عربستان متهم میکند توجیه اینکه :برای فروش نفت ذخیره خودش که از کیفیت خارج شده بود و با این اتفاق و افزایش قیمت، میتواند سود فراوانی کسب نموده سپس با نفت ارزانتر بعد از ترمیم پالایشگاه ،از گاوهای شیری خودش جایگزین کند این نادان و بیمار روانی و نامتعادل چطور به این نتیجه رسیده ، دیوانه اگر کاری بکنیم صراحتا اعلام می‌کنیم و انجام می‌دهیم مگر ترسی داریم ولی مواظب باشید دست از پا خطا نکنید که چنان درسی بدهیم که دنیا را متحیر کنیم حداقل در دقایق اول 5000 آمریکایی خواهند مرد ما که شهدت افتخارمان است این نادان و بیمار روانی و نامتعادل چطور به این نتیجه رسیده، دیوانه اگر کاری بکنیم صراحتا اعلام می‌کنیم و انجام می‌دهیم مگر ترسی داریم ولی مواظب باشید دست از پا خطا نکنید که چنان درسی بدهیم که دنیا را متحیر کنیم حداقل در دقایق اول 5000 آمریکایی خواهند مرد ما که شهادت افتخارمان است

مایک پنس: آمریکا برای هر اقدام لازم در دفاع از خود و متحدانش آماده و مجهز است

مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی اعلام کرد که ایالات متحده برای دفاع از منافع خود و متحدانش آماده و مجهز است و نشانه گیری کرده است.

آقای پنس روز سه شنبه ۲۶ شهریور در سخنانی در بنیاد هریتیج با بیان این که آمریکا در حال مرور شواهدی درباره دست داشتن ایران در این حملات است، گفت که آمریکا آماده دفاع از منافع خود و متحدانش در خاورمیانه است.

او گفت: «ما در حال ارزیابی شواهد و مشورت با متحدان خود هستیم. رئیس جمهوری در روزهای آینده درباره بهترین اقدام تصمیم گیری خواهد کرد.»

پیشتر پرزیدنت ترامپ نیز هشدار داده بود که برای پاسخگویی به حملات اخیر هدف‌گیری کرده و آماده شلیک است، اما او تاکید کرد که خواهان جنگ نیست.

مایک پنس در ادامه سخنانش با بیان اینکه وزیر خارجه آمریکا برای گفت و گو درباره پاسخ به این حملات به عربستان سعودی سفر می‌کند، گفت: «آمریکا هر اقدامی که برای دفاع از کشور، نیروهایمان و متحدانمان در خلیج فارس لازم باشد انجام خواهد داد. میتوانید روی آن حساب کنید.»

او همچنین گفت که اگر ایران در این حملات نقش داشته تا پرزیدنت ترامپ را تحت فشار بگذارد که تحریم ها علیه تهران را سبک‌تر کند، این راهبردشان شکست خواهد خورد.

رئیس جمهوری ایالات متحده روز گذشته گفت که به نظر می رسد ایران پشت حملات به عربستان بوده است.

پرزیدنت ترامپ عصر دوشنبه ۲۵ شهریور در دیدار با ولیعهد بحرین عنوان کرد که هیچ عجله‌ای برای واکنش نشان دادن به حملات علیه عربستان سعودی، متحد آمریکا وجود ندارد اما گزینه‌های زیادی مدنظر قرار دارد و با متحدان عرب و اروپایی ایالات متحده نیز رایزنی خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: به دنبال جنگ با هیچ کسی نیستیم اما برای تمامی گزینه‌ها آماده هستیم و آمریکا امروز بیش از هر زمان دیگری در تاریخ آماده جنگ است.

پرزیدنت ترامپ با تاکید بر این که آمریکا صاحب بزرگترین و قوی‌ترین ارتش جهان است گفت که اگر شرایط اقتضا کند، ایالات متحده بیش از هر کشوری در تاریخ آماده واکنش نظامی است.

رئیس جمهوری ایالات متحده پیشتر در توئیتر خود نوشته بود: «به یاد دارید وقتی که ایران پهپاد [آمریکایی] را سرنگون کرد، آگاهانه گفت که این پهپاد داخل حریم [هوایی]‌ آنها بود؛ در حالی که اصلا نزدیک آنجا هم نبود. با این که آنها می‌دانستند این داستان دروغ بسیار بزرگی است، به شدت بر روی آن تاکید کردند. حالا، آنها می‌گویند که ارتباطی با حمله به عربستان سعودی نداشته‌اند. خواهیم دید.»

مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا، در واکنش به حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان

که ایالات متحده در حال بررسی نحوه واکنش به ایران است.

یکشنبه شب، دولت ایالات متحده چند تصویر ماهواره‌‌ای راکه به گفته مقامات رسمی نشان می‌دهد دست‌‌‌کم ۱۹ نقطه هدف حمله به دو تاسیسات نفتی عربستان سعودی قرار گرفته‌‌اند. این تصاویر از جمله خسارت به تاسیسات بقیق را، که قلب اصلی تولید نفت خام پادشاهی عربستان محسوب می‌شود، نشان می‌دهد.

پس از حملات به پالایشگاه‌های عربستان قیمت نفت صعود کرد و در روز دوشنبه ۲۵ شهریورماه بهای معاملات نفت برنت ۱۹.۵ درصد افزایش یافت.

روز شنبه اعلام شد که تاسیسات «بقیق» و «خریص» متعلق به شرکت نفت دولتی «آرامکو» در شرق عربستان هدف حمله قرار گرفته‌‌اند. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، تهران را پشت این حملات دانست و عصر شنبه ۲۳ شهریوردر حالی که روحانی و ظریف تظاهر به دیپلماسی می‌کنند، تهران پشت نزدیک به ۱۰۰ حمله به عربستان سعودی است. وی در این توئیت افزود که با وجود همه درخواست‌ها برای کاهش تنش، ایران حالا یک حمله بی‌سابقه را علیه عرضه انرژی جهان انجام داده است و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که حملات از سوی یمن باشد.