عربستان| تشدید آلزایمر ملک سلمان و احتمال بازگشت احمد بن عبدالعزیز به قدرت- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnim

23/12/1399 08:15 ب.ظ

تشدید آلزایمر ملک_سلمان سعد الفقیه استاد دانشگاه و معارض برجسته سعودی: پادشاه عربستان از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» ممکن است به صحنه سیاست بازگردد

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید الفقیه در ادامه تاکید کرد: ملک سلمان نمی‌داند در عربستان چه می‌گذرد؛ چراکه وی از سال 2013 از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و در سال 2016و2017 بیماری وی تشدید شده است.

ملک سلمان دیگر نمی‌تواند تحولات کشورش را درک کند و حافظه نزدیک او چند دقیقه بیشتر او را یاری نمی‌کند در نتیجه او باید لزوما به حاشیه رانده شود.

معارض سعودی اعلام کرد: تنها « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و ملک سلمان و مقامات سعودی سزاوار سرزنش نیستند؛ بلکه تمام کسانی که از این مسأله آگاه هستند و حقیقت را می‌دانند و آن را نادیده می‌گیرند باید سرزنش شوند.

الفقیه در زمینه امتناع بین‌المللی در ارتباط با ولیعهد سعودی گفت: عدم ارتباط با محمد بن سلمان یک پروتکل جهانی است و ارتباط بین‌المللی با پادشاه عربستان ادامه دارد تا زمانی که دولت عربستان رسما اعلام کند ملک سلمان از این بیماری به شدت رنج می‌برد و دیگر نمی‌تواند اداره امور را در دست داشته باشد. headtopics.com

الفقیه در خصوص احتمال آغاز کمپین جدید بن سلمان برای دستگیری شاهزادگان آل سعود در عربستان سعودی ، پاسخ داد: بن سلمان اعضای خانواده حاکم را دوباره دستگیر نخواهد کرد.

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

سود شرکت نفتی آرامکو عربستان نصف شد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimسود شرکت نفتی آرامکو عربستان نصف شد شرکت نفت آرامکو عربستان به کاهش سود در سال ۲۰۲۰ به میزان ۴۴ درصد به علت تاثیرپذیرفتن از قیمت نفت و مقادیر نفت فروخته شده و نیز کاهش سود فرآورده های پالایش شده، اذعان کرد

حمله جدید پهپادی انصارالله به عربستان- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimحمله جدید پهپادی انصارالله به عربستان شبکه الجزیره: نیروهای یمنی با استفاده از ۴ پهپاد تهاجمی به مناطقی از عربستان سعودی حمله کرده‌اند عربستان حمله به تاسیسات نفتی آرامکو را تایید کرد درود بر رزمندگان یمن ‘ خداوند پشت و پناهتان باد حمله یمن با ۱۸ پهپاد و ۸ موشک بالستیک به عربستان سخنگوی نیروهای مسلح یمن: عملیات گسترده‌ای با ۱۸ پهپاد و ۸ موشک بالستیک در عمق عربستان انجام شد در جریان این عملیات، شرکت نفتی آرامکو و پایگاه نظامی «ملک عبدالعزیز» در الدمام هدف قرار گرفته است

euronews - اخبار بین المللی در مورد ایران و عربستان سعودی🎥محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان: خواهان کامیابی و توسعه ایران هستیم گزارش‌ها و خبرها درباره روابط ایران و عربستان را در صفحه مخصوص وب‌سایت یورونیوز بخوانید: والله تالله بالله اگه این به جای خامنه ای بشه رهبر ایران اوضاعمون خیلی بهتر میشه چرا سکانس حرفهای او نگذاشتید ؟ حال و هوای اوخیلی مضحک است؟ تنها خامنه ای کمونیست کثیف است که با عربستان مشگل دارد همراه با گروه تروریست های سران سپاه هستند چون حسادت دارند که چرا مکه دست عربستان سعودی است ‌اگر قدرت داشتند سودای گرفتن مکه را داشتند. چون پول زیادی در سال برای عربستان بوجود میاورد و باید خامنه ای این تفکر را به گور ببرد

شب قدر پای تلویزیون + جزئیات- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم | Tasnimشب_قدر پای تلویزیون شبکه‌های تلویزیونی همچون سال گذشته مراسمات احیاء شب‌های قدر را پوشش می‌دهند جزئیات برنامه‌ها: چرا ماه رمضان میشود تلویزیون عزا میگیرد ؟مردم دلشون میگیره با این برنامه ها . چندتا سریال طنز بسازید .کی به شماها گفته ماه رمضان ماه عزاست ؟؟

اولین واکنش رسمی روسیه به فایل صوتی ظریف- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimاولین واکنش رسمی روسیه به فایل صوتی ظریف سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه: ما فقط مواضع رسمی ایران را مد نظر قرار می‌دهیم که بارها از زبان مقامات تهران بیان شده است روسیه ترجیح می‌دهد که بر مبنای عمل قضاوت کند و نه بر مبنای اظهارات نسنجیده و ناروا خدا بیامرزه اموات پوتین رو! یعنی پوتین مواضع وزیر خارجه ایران رو مواضع رسمی نمیدونه محاکمه ی ظریف برای چنان زدید، دستور بمب انداختن در نطنز و امریکا با یک بمب تمام تسلیحات ایران را از کار میندازه،

به نقل از سعودی لیکس، « سعد الفقیه» استاد دانشگاه و معارض برجسته سعودی اعلام کرد که « ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و شاهزاده زندانی « احمد عبدالعزیز» ممکن است به صحنه سیاست بازگردد.

الفقیه در ادامه تاکید کرد: ملک سلمان نمی‌داند در عربستان چه می‌گذرد؛ چراکه وی از سال 2013 از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و در سال 2016و2017 بیماری وی تشدید شده است. ملک سلمان دیگر نمی‌تواند تحولات کشورش را درک کند و حافظه نزدیک او چند دقیقه بیشتر او را یاری نمی‌کند در نتیجه او باید لزوما به حاشیه رانده شود.

معارض سعودی اعلام کرد: تنها « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و ملک سلمان و مقامات سعودی سزاوار سرزنش نیستند؛ بلکه تمام کسانی که از این مسأله آگاه هستند و حقیقت را می‌دانند و آن را نادیده می‌گیرند باید سرزنش شوند.

الفقیه در زمینه امتناع بین‌المللی در ارتباط با ولیعهد سعودی گفت: عدم ارتباط با محمد بن سلمان یک پروتکل جهانی است و ارتباط بین‌المللی با پادشاه عربستان ادامه دارد تا زمانی که دولت عربستان رسما اعلام کند ملک سلمان از این بیماری به شدت رنج می‌برد و دیگر نمی‌تواند اداره امور را در دست داشته باشد.

الفقیه در خصوص احتمال آغاز کمپین جدید بن سلمان برای دستگیری شاهزادگان آل سعود در عربستان سعودی ، پاسخ داد: بن سلمان اعضای خانواده حاکم را دوباره دستگیر نخواهد کرد.

وی تأکید کرد که بن سلمان ثروت اعضای خانواده حاکم را گرفت به طوری که هیچ فرد ثروتمندی به جز او در کشور باقی نماند.الفقیه در مورد شاهزاده احمد بن عبدالعزیز تأکید کرد که شاهزاده سعودی تفاوتی با رژیم حاکم در عربستان ندارد؛ چراکه او احساس برتری و جاه‌طلبی دارد و به آمریکا وابستگی زیادی دارد، اما مانند حاکمان کنونی رژیم آل سعود بیماری سادیسم ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد: شاهزاده احمد هیچ تمایلی به دین ندارد و برای علمای اسلامی و شخصیت‌های اسلامی احترامی قائل نیست.

الفقیه تأکید کرد: شاهزاده احمد بن عبدالعزیز صلاحیت بازگشت به صحنه سیاسی را دارد و وی تنها شخصیتی است که در صورت برکناری محمد بن سلمان ، می توان آن را پذیرفت.

شاهزاده احمد بن عبدالعزیز آل سعود فرزند سی و یکم ملک عبدالعزیز است. شاهزاده احمد از شاخه سدیری است که بیشترین نفوذ را در خاندان حاکم سعودی دارد. آنها فرزندان ملک عبدالعزیز شاه سعودی از همسرش حصه دختر احمد سدیری هستند. شاهزاده احمد مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی دارد و به مدت 37 سال معاون وزیر کشور بود و چهار سال مسئول اماکن مقدس در مکه مکرمه بود. او از 18 ژوئن سال 2012 تا پنجم نوامبر سال 2012 میلادی پست وزارت کشور عربستان را به دست گرفته بود.

شاهزاده احمد دوبار از سلسله مراتب تاج و تخت به پایین کشیده شد. نخستین بار ملک عبدالله برادر کوچکترش شاهزاده مقرن بن عبدالعزیز را بر او مقدم شمرد. دومین بار نیز وقتی بود که سلمان شاه کنونی تصمیم گرفت که قدرت را به نسل نوادگان یعنی شاهزاده محمد بن نایف وزیر کشور سابق منتقل کند که به مدت دو سال ولیعهد و محمد بن سلمان جانشین ولیعهد بود و سپس خود محمد ولیعهد شد.