صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. وی گفت: «ما همه، در حال یاد گرفتن نحوه گفتوگو با دیگری هستیم. ما برای نزدیک به سه دهه فقط با هم جنگیدهایم و حالا کنار هم نشستهایم. انتظار من آن است که هر دو طرف انعطاف به خرج دهند.
» آقای عبدالله در مورد حضور نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان گفت، ایالات متحده از بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به دلیل تهدیدهایی که علیه آن کشور وجود داشت از ۱۹ سال پیش در افغانستان حضور دارد. آنها فداکاری هایی کردهاند و قربانی دادهاند.
این مقام ارشد افغانستان افزود، آنها به رفاه مردم افغانستان نیز کمک کردهاند و بر مبنای قضاوت خودشان و بر اساس مصالح و منافع خودشان یا تهدیدهایی که علیه صلح و ثبات وجود دارد، تصمیم خواهند گرفت. هیچکس نمیتواند آنها را مجبور به ماندن یا رفتن کند.
عبدالله عبدالله در ادامه تاکید کرد، در عین حال، آمریکاییها در این مقطع بسیار مشتاق به پیشبرد مذاکرات برای پایان دادن مسالمتآمیز به درگیریها هستند، که مورد استقبال (ما) است. صلح است که بر مبنای ضرورت صلح را از طریق مذاکره به بار خواهد نشاند. headtopics.
همه فداكارى آمريكائيها به اندازه يك كشتار مجلس عروسى مردم افغان نيست كه سربازهاى آمريكايى ده ها بار انجام دادند. اگه امریکای ها نبودن الان طالبان بر تو حکومت میکرد و تو هم مثل موش میبایست تو سوراغ غایم میشدی ودیگه نقش امریکارو یه فداکاری جزئی نمیدونستی قربانی دادن نیروهای آمریکایی در افغانستان چه سودی برای ملت مظلوم وستم کشیده دارد؟ آیا آنها توانسته اند برای مردم صلح وآرامش بهمراه بیاورند؟
عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی آشتی ملی افغانستان در گفتگو با «عایشه تنظیم» از بخش انگلیسی صدای آمریکا درباره مذاکرات صلح با طالبان با بیان این که «ما سی سال با آن گروه اسلامگرا در جنگ بودیم و تازه شروع به گفتوگو کردیم»، خواستار انعطافپذیری هر دو طرف شد.
وی گفت: «ما همه، در حال یاد گرفتن نحوه گفتوگو با دیگری هستیم. ما برای نزدیک به سه دهه فقط با هم جنگیدهایم و حالا کنار هم نشستهایم. انتظار من آن است که هر دو طرف انعطاف به خرج دهند.»
آقای عبدالله در مورد حضور نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان گفت، ایالات متحده از بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به دلیل تهدیدهایی که علیه آن کشور وجود داشت از ۱۹ سال پیش در افغانستان حضور دارد. آنها فداکاری هایی کردهاند و قربانی دادهاند.
این مقام ارشد افغانستان افزود، آنها به رفاه مردم افغانستان نیز کمک کردهاند و بر مبنای قضاوت خودشان و بر اساس مصالح و منافع خودشان یا تهدیدهایی که علیه صلح و ثبات وجود دارد، تصمیم خواهند گرفت. هیچکس نمیتواند آنها را مجبور به ماندن یا رفتن کند.
عبدالله عبدالله در ادامه تاکید کرد، در عین حال، آمریکاییها در این مقطع بسیار مشتاق به پیشبرد مذاکرات برای پایان دادن مسالمتآمیز به درگیریها هستند، که مورد استقبال (ما) است. صلح است که بر مبنای ضرورت صلح را از طریق مذاکره به بار خواهد نشاند.
وی تاکید کرد، این برای مردم افغانستان که هر روز درد جنگ را تحمل میکنند، حتی ضرورت بیشتری دارد. در نهایت این ما هستیم که راه همکاری برای زندگی در صلح و آرامش و بدون تهدید شهروندانمان، یا همسایگانمان، یا سایر بخشهای جامعه جهانی، را باید پیدا کنیم.