سرویس فرهنگ و هنر مشرق - تقی رستم وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در دی ماه سال گذشته گفت: سالیانه در کشور حدود ۱۰۰ هزار نفر اقدام به خودکشی میکنند که البته مرگ و میر ناشی از این اقدامات حدود ۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰ نفر است. با در نظر گرفتن این آمار عباس موزون تهیه کننده و مجری برنامه «زندگی پس از زندگی» در صفحه اینستاگرام خود که ۶۰۰ هزار فالور دارد نظر سنجی را با این مضمون خودکشی به اشتراک گذاشت.
البته نقدهایی که به برنامه وارد می شود را نیتخوانی نمیکنم و درباره اینکه افراد آیا دلسوازنه نقد میکنند یا غرضورزانه ابدا اظهارنظری ندارم و اصل را بر خوب بودن نیت منتقدان گذاشتهام. به نظر میرسد اغلب منتقدان شما در فضای مجازی تکنوکراتهایی هستند که برداشتهای عجیب از دین و مرگ دارند و به همین دلیل انگشت اتهام را سمت برنامه شما گرفتهاند. این انتقادات زمانی اوج گرفت که خانمی از شهر اردبیل میهمان شما بودند و از ملاقات با سردار سلیمانی گفت. با حضور آقای میثم عباسیان این انتقادات ناگهان اوج گرفت و این دو برنامه بیش از دو میلیون نفر فقط در تلوبیون مخاطب داشته است.
در چنین شرایطی زندگی پس از زندگی با بررسی انواعی از گزاره های تجربی، وجود عالم فراماده و غیب، را گزارش و تایید میکند. این یعنی شما با ابزار اثباتی مادیگرایی که همانا تجربه هست، مقابل مادیگرایی قیام کرده اید و این مهم را اعضای جوامع مادیگرا، سرمایهداری و تکنوپولیها در داخل و خارج کشور درک میکنند. این، محتوایی است که خواه ناخواه با اساسات و زیربنای ایشان مواجهات اساسی دارد. بنابراین به طور طبیعی این جریان و دنبالههای داخلیش با همه دارو ندار خود به مقابله با ما برمیخیزند.
ایشان بیان میکرد در حجاب و انجام احکامش مشی دیگری داشت، اما می گفت حاج قاسم را به دلایلی شخصیتی دوست داشته است. علاقه او به حاج قاسم اینطور برمیآید که از منظر سیاسی یا مذهبی نبوده است، بلکه به کارکردها و جنبههای ملی و شجاعت ایشان علاقهمند بوده است. به این فکر میکنم که مشکل کجاست؟ انتظار دارید همه روح داشته باشند جز حاج قاسم؟ خب. در عالم روحانی یک روح علاقه به مشاهده ی روح دیگر دارد. آیا این ارواح امکان دیدار ندارند ؟ چقدر ظلم در قضاوت؟ این یکی از نقدهایی است که میخواستم بعد از ماه رمضان درباره آن حرف بزنم.
هدف را نوشتم"یومنون بالغیب"، که در خط اول دومین سوره قرآن آمده است و این را بارها گفتهام. من به عنوان کسی که ریاضی و فیزیک خواندم و بعد مهندسی و بعد مدیریت خواندم واقف بودم دانستههای من و امثال من در تمام دنیا از آموزش و پرورش تا آموزش عالی محصول دنیای مادیگرا و دانش های تجربه گرایانه است. اکنون با این آموزه ها به ما میگویند واقعت همان چیزی است که لمسش میکنید. محصول چنین آموزشی میشود افرادی که در عاشورا و تاسوعا و محرم و صفر در هیئتها سینه میزنند اما برخی از ایشان در عمق سینه ها تردید دارند که آیا خدایی هست یا نه. این سیستم آموزشی ماست که این تردید را ناخواسته به شهروندان کشور آموخته است.
در کار فرهنگی و رسانهای همیشه این جمله را گفتهام که دوست دارم این کلام شیخ شرف الدین صاحب کتاب المراجعات که از علمای جبل عامل هست را رفتار کنم و آن این است که «حق منتشر نمیشود مگر از همان مسیری که ضلال و گمراهی منتشر شده است». یعنی اگر فیلم ۳۰۰ را میسازند، جواب فیلم باید با فیلم داده شود. نه کتاب یا همایش یا مقاله.
از همان موقع با رصد این نکات به این نتیجه رسیدیم که وقتی از دانش آموزان گرفته تا پدر و مادران و اولیای فرهنگی من، تجربه را قبول دارند، پس شاید با همین تجربه بتوانیم اثبات کنیم دنیای دیگری نیز هست و چنانچه با ابزار دانشی خود مادیگراها با ایشان محاجه شود اینان در روش استدلالی خود، شکست میخورند. به همین علت است که با ابزار خودشان یعنی تجربه با آنها محاجه و استدلال میکنم. اگر آنها بنایشان برتجربه است، ما هم دلایل تجربی میآوریم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »