به گزارش منابع حقوق بشری، عاطفه رنگریز، فعال مدنی و حقوق زنان که در زندان قرچک ورامین به سر میبرد، با انتشار نامهای ضمن اعتراض به"برخورد غیرقانونی" با پروندهاش، از اعتصاب غذای خود از روز چهارشنبه گذشته خبر داده است.
کمپین حقوق بشر در ایران امروز یکشنبه ۲۸ مهر (۲۰ اکتبر) با استناد به"یک منبع مطلع از پرونده" این فعال مدنی نوشت که «علیرغم صدور چندین باره قرار کفالت و قرار وثیقه، بازجوی وزارت اطلاعات مانع از آزادی خانم رنگریز شده است.
عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان، روز ۱۱ اردیبهشتماه سال جاری (۱۳۹۸) همزمان با روز جهانی کارگر در جریان تجمع اعتراضی در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت و از سوی محمد مقیسه، قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به اتهام"اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و اخلال در نظم عمومی" به ۱۱ سال و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
خانم رنگریز در نامه خود که تاریخ ۲۴ مهر ۹۸ را بر خود داشت، افزوده بود: «نیک آگاهم که جان من برای آنانکه به بازیاش گرفتهاند ارزش محافظت ندارد، و این رنج را برای شکستن این دیوار سکوت که قتل خاموش جامعه مدنی و صدای حقطلبی ما است، تحمل میکنم. از این رو، نوشتهام را با دو کلمه تمام میکنم که پژواک آن در سرتاسر تاریخ ما فرودستان پیچیده است:"یا مرگ یا آزادی". headtopics.com
عاطفه رنگریز از جمله ۳۵ نفری است که در تجمع روز جهانی کارگر در برابر مجلس شورای اسلامی دستگیر شدند. از این عده، خانم رنگریز، ندا ناجی و مرضیه امیری همچنان در بازداشت هستند."منبع مطلع" کمپین حقوق بشر در ایران درباره پرونده عاطفه رنگریز به این سازمان حقوق بشری گفت: «عاطفه و ندا ناجی نه در تجمع که بعد از آن دم مترو بهارستان بازداشت شدند.
این"منبع مطلع" افزود: «وثیقه را قبول نمیکنند و وثیقهگذار را اصلا به دادگاه راه نمیدهند. وکیل میرود بالا میگوید وثیقهگذار آمده ولی راه نمیدهند و در پرونده میزنند عدم تامین وثیقه. هیچ سندی هم وجود ندارد که اثبات کنید وثیقهگذار آمده برای وثیقه سنگین دو میلیارد.
آشوب در لبنان؛ حریری سه روز به کابینه ائتلافی برای اصلاحات مهلت دادپس از سخنرانی حریری درگیریها نه تنها فروکش نکرد، بلکه بیش از پیش رنگ خشونت به خود گرفت. بنا بر آمار رسمی پلیس از روز پنجشنبه تاکنون ۲۴ تن از معترضان شامل ۱۷ نفر در بیروت و ۷ نفر در شهرهای دیگر در جریان اعتراضات زخمی شدهاند.
پنجمین شب اعتراضات در بارسلون؛ ال کلاسیکو به تعویق افتادکیم تورا، رئیس استقلال طلب منطقه کاتالونیا اسپانیا: «ما نمی توانیم به خودمان اجازه دهیم که در دفاع از حق تعیین سرنوشتمان یک قدم عقب بگذاریم. ترس و تهدید بر ما غلبه نخواهد کرد.» حجم ویرانی و خشونت تاییدی بر حکم درست دیوانی عالی علیه تجزیهطلبان اسپانیا ست، چرا که آنها رهبران این جماعت تخریبچی خشونتطلب بودند!
مانع تراشی فرانسه نسبت به عضویت آلبانی و مقدونیه در اتحادیه اروپامقامهای ارشد اتحادیه اروپا که از افزایش نفوذ چین و روسیه در بالکان نگران هستند، روز جمعه ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) فرانسه را متهم کردند با ممانعت از شروع مذاکرات عضویت آلبانی و مقدونیه شمالی در اتحادیه اروپا مرتکب خطایی تاریخی شده است.