عارف: قرار نبود بعد از چهار دهه از انقلاب، مردم نان‌شان را قسطی بخرند

20/12/1399 03:33 ب.ظ

نماینده سابق مجلس ایران گفت مشکلات معیشتی باعث شده است مردم حتی در پایتخت نان خود را به صورت نسیه تهیه کنند و نباید بعد از 4 دهه از انقلاب به اینجا می‌رسیدیم. - خبرگزاری آناتولی

نماینده سابق مجلس ایران گفت مشکلات معیشتی باعث شده است مردم حتی در پایتخت نان خود را به صورت نسیه تهیه کنند و نباید بعد از 4 دهه از انقلاب به اینجا می‌رسیدیم.محمدرضا عارف، فعال سیاسی اصلاح طلب و نماینده دوره دهم مجلس ایران گفت: امروز بر کسی پوشیده نیست مشکلات معیشتی و اقتصادی وجود دارد، جوانان با مسئله اشتغال رو به رو هستند و بخش مهمی از جامعه ما در تامین مایحتاج زندگی با مشکل روبه‌رو هستند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، عارف در گفت‌وگویی تفصیلی درباره حضور مردم در انتخابات پیش رو ریاست جمهوری این کشور نیز اظهار کرد: ما نمی‌توانیم خودمان را با فلان کشور که با حضور 30 درصدی مردمش در پای صندوق‌های رای مشروعیت پیدا می‌کند مقایسه کنیم زیرا ابتدای انقلاب هم بر روی حضور مردم مانور داده‌ایم و عنوان کرده‌ایم همه سرمایه نظام حضور مردم است بنابراین نمی‌توانیم بگوییم چون فقط 30 درصد مردم به پای صندوق‌های رأی آمدند سرمایه اجتماعی ما حفظ شده است، خیر اصلا چنین چیزی نیست و اتفاقاً معتقدم باید ریشه‌یابی کنیم چرا مردم نمی‌آیند؟

وی افزود: این بسیار بد است یک ایرانی احساس کند که رأی داده است اما اثری نداشته است و به این یقین برسد بود و نبودنش در میدان انتخابات هیچ تفاوتی ندارد.

ادامه مطلب:
aa_persian »

دم انتخابات شد

درخواست جمعی از نمایندگان از قالیباف برای رسیدگی به «تغییرات بودجه بعد از تصویب»بیش از۱۰۰ نماینده مجلس در نامه‌ای خطاب به رییس مجلس با طرح این ادعا که ارقام جداول بودجه و برخی تبصره‌ها بعد از تصویب مجلس، تغییرات گسترده کرده، آن را رکوردی جدید در عدم تمکین به قانون آیین نامه و ایجاد رانت برای چند نفر عنوان کرده و خواستار اقدام رییس مجلس در این زمینه شدند.

نماهنگ «وقیح» از دو هنرمند ایرانی ساکن آلمان در حمایت از «جنبش آزادی‌خواهی» مردم ایران🔺نماهنگ «وقیح» از دو هنرمند ایرانی ساکن آلمان در حمایت از «جنبش آزادی‌خواهی» مردم_ایران ▪️آمانج آزرمی و سیامک حاتم، دو هنرمند ایرانی ساکن آلمان، موزیک ویدئو یا نماهنگی را در حمایت از آنچه «جنبش آزادی‌خواهی» مردم ایران نامیدند، منتشر کردند.

درخواست بیش از ۱۰۰ کنشگر داخل ایران از سازمان ملل برای حمایت از همه‌پرسی گذارسازمان ملل به ما که میرسه میشه سازمان دمل! نه_به_جمهوری_اسلامی

شکایت برخی از نمایندگان از ظریف و درخواست تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوریشکایت برخی از نمایندگان از ظریف و درخواست تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری یک عضو هیات رییسه مجلس از شکایت تعدادی از نمایندگان از رییس جمهوری و وزیر خارجه و همچنین درخواست تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک نهاد ریاست‌جمهوری خبر داد

مقام‌های افغانستان از ادامه کمک آمریکا بعد از خروج نیروهای خارجی خبر دادند - BBC News فارسیشورای امنیت ملی افغانستان و شورای عالی مصالحه ملی اعلام کرده‌اند که دین تامپسون، دستیار وزیر خارجه آمریکا با سفر به کابل به مقام‌های افغانستان اطمینان داده که با خروج نیروهای خارجی از افغانستان، حمایت آمریکا از نیروهای امنیتی، توسعه و روند صلح این کشور ادامه خواهد یافت. روند خروج نیروهای خارجی نیز قرار است که اول ماه مه آغاز شود.

نماینده سابق مجلس ایران گفت مشکلات معیشتی باعث شده است مردم حتی در پایتخت نان خود را به صورت نسیه تهیه کنند و نباید بعد از 4 دهه از انقلاب به اینجا می‌رسیدیم.محمدرضا عارف، فعال سیاسی اصلاح طلب و نماینده دوره دهم مجلس ایران گفت: امروز بر کسی پوشیده نیست مشکلات معیشتی و اقتصادی وجود دارد، جوانان با مسئله اشتغال رو به رو هستند و بخش مهمی از جامعه ما در تامین مایحتاج زندگی با مشکل روبه‌رو هستند. در بعضی از مناطق کشور حتی در پایتخت وضعیت به حدی رسیده است که برخی مردم نان روزانه‌شان را متاسفانه به صورت نسیه خریداری می‌کنند و یا کارت یارانه‌شان را گرو می‌گذارند تا آن‌چه که نیاز دارند تهیه کنند! قطعا این وضعیت در شان انقلاب و حکومتی مانند کشور ما نیست و نباید بعد از 4 دهه از انقلاب به اینجا می‌رسیدیم.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، عارف در گفت‌وگویی تفصیلی درباره حضور مردم در انتخابات پیش رو ریاست جمهوری این کشور نیز اظهار کرد: ما نمی‌توانیم خودمان را با فلان کشور که با حضور 30 درصدی مردمش در پای صندوق‌های رای مشروعیت پیدا می‌کند مقایسه کنیم زیرا ابتدای انقلاب هم بر روی حضور مردم مانور داده‌ایم و عنوان کرده‌ایم همه سرمایه نظام حضور مردم است بنابراین نمی‌توانیم بگوییم چون فقط 30 درصد مردم به پای صندوق‌های رأی آمدند سرمایه اجتماعی ما حفظ شده است، خیر اصلا چنین چیزی نیست و اتفاقاً معتقدم باید ریشه‌یابی کنیم چرا مردم نمی‌آیند؟

وی افزود: این بسیار بد است یک ایرانی احساس کند که رأی داده است اما اثری نداشته است و به این یقین برسد بود و نبودنش در میدان انتخابات هیچ تفاوتی ندارد. البته گاهی بی ثمر بودن رأی پس از انتخابات رخ می‌دهد آن‌جایی که فرد منتخب به شعارهایی که داده است نمی‌خواهد یا نمی‌تواند عمل کند و با یکسری موانع در مقابلش برای پیشبرد برنامه‌هایی که در زمان انتخابات از آن، سخن گفته است رو به رو می‌شود، در چنین مواقعی مردم مشاهده می‌کنند به یک نفر رای می‌دهند و رئیس جمهور می‌شود علی‎‌رغم این که انتظار دارند به شعارهایی که داده است عمل کند این کار را انجام نمی‌دهد و دستگاه‌هایی که باید در خدمتش باشند در مقابلش قرار می‌گیرند.

عارف معتقد است برای جلوگیری از دلسرد شدن مردم باید به مطالبات آنها احترام گذاشت. او تصریح کرد: متاسفانه مردم گاهی به دلیل نبودن همین احترام احساس بی تفاوتی و دلسردی می‌کنند و می‌گویند چه فرقی می‌کند چه کسی رئیس جمهور شود و اصطلاحاً می‌گویند رئیس جمهور در عمل کاره‌ای نیست که ما باید این ذهنیت را اصلاح کنیم زیرا ریاست جمهوری یک نهاد برجسته کشور است. رئیس جمهور و شخصیت دوم حقوقی کشور بعد از رهبری است و طبق اختیاراتی که قانون اساسی به آن داده است باید در جهت تامین نیازهای کشور گام بردارد.