وزیر خارجه ایران در مصاحبهای تفصیلی، با گلایه از رویکردهای مخرب صدا و سیما در تخطئه دیپلماسی، تحریم شدن خودش را به این معنا میداند که در خط آمریکا نبوده و نیست. او تمایل به ترک مسئولیت وزارت را نیز پنهان نمیکند. محمد جواد ظریف، اقدام آمریکا مبنی بر قرار دادن نامش در فهرست تحریمها را نشانه"نفرت عمیق" نسبت به دیپلماسی میداند و میگوید: «میتوان دیدگاههای رسمی کشور را به روشهای مختلفی ارائه کرد.
این روش میتواند به گونهای باشد که در داخل کشور مورد استقبال زیادی قرار گیرد؛ ولی در خارج از کشور بیش از اینکه به نفع مردم ایران باشد، توسط بدخواهان مورد سوءاستفاده قرار گیرد. چون این روش مقبولیت داخلی دارد بسیاری از دوستان ما از این روش استفاده میکنند. روش دیگری هم وجود دارد که ممکن است خیلی در داخل کشور با استقبال مواجه نشود اما باعث شود شما بتوانید بر افکارعمومی طرف مقابل تأثیر بگذارید.»
ظریف میگوید آمریکا او را به خاطر موفقیتهایش و حرفهایی که میزند تحریم کرده است: «اما تحریم نشدن کسانی که فریادهای ضد امریکاییشان گوش فلک را کر کرده است، نشان میدهد که امریکا هیچ مشکلی با آنها ندارد.»
ظریف از مناسبات حسنه و دیرپای خودش با قاسم سلیمانی نیز حرف میزند: «تصمیم گرفتیم که هرزمان که هردویمان در تهران حضور داشتیم حتماً حداقل هفتهای یک بار یکدیگر را ملاقات کنیم و آخرین تحولات را مرور کرده و هماهنگیهای ضروری را انجام دهیم...
حوثیها: در حمله ائتلاف به رهبری عربستان به زندان ذمار ۶۰ نفر کشته شدندشاهدان عینی در ذمار از شش حمله هوایی به ساختمان زندان این شهر سخن گفته اند.