ظریف: هیچکس در جنگ پیروز نمی‌شود

05/08/1399 07:18 ب.ظ

ظریف در سخنرانی سالگرد تاسیس سازمان ملل: تلاش برای جلب رضایت آمریکا صرفا اشتهای آن را تشدید می‌کند، هیچکس در جنگ پیروز نمی‌شود

وزیر خارجه کشورمان در سخنرانی خود در هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل تاکید کرد: وقت تغییر مسیر فرا رسیده است تا از هدر رفتن خون و سرمایه مردم آمریکا و رنج بیشتر جهان جلوگیری شود. بر اساس پژوهشی جدید، در نتیجه «جنگ‌های همیشگی» آمریکا از سال 2001 میلادی—«سال ملل متحد برای—سی و هفت میلیون نفر آواره شده‌اند.

هشت جنگ مرگ بار که آمریکا از سال 2001 ذیل عنوان جنگ علیه ترور به راه انداخته یا به آن پیوسته است، به از دست رفتن جان صدها هزار نفر از مردمان بیگناه، جوامع و خانواده‌های بی‌شمارِ نابود شده، دولت‌های متعددِ فرومانده و در حال فروپاشی و افراطی گری بی سابقه انجامیده است.آیا امروز جهان ما ایمن‌تر—یا ناامن‌تر— از سال 1945شده است.

چگونه می‌توانیم با یکجانبه‌گرایی و عناد با حقوق بین‌الملل از سوی قلدری که تنها یاد گرفته تهدید به زور نماید و با تکبر سخن بگوید، مقابله نماییم. چگونه می‌توانیم رژیمی را متوقف کنیم که بیش از 220 سال از تاریخ 244 ساله‌اش را در جنگ بوده‌است: از جنگ‌های علیه بومیان آمریکا تا جنگ علیه بخشی از مردم خود که آنها را به بردگی کشانده بود—که هنوز هم در نهایت وحشی‌گری ادامه دارد، تا 39 درگیری نظامی و همچنین نزدیک به 120 جنگ اقتصادی—که برای مقبولیت بخشی آن را به دروغ"تحریم" می‌نامد—از 194. علیه هر کس که تسلیم هوی و هوس آمریکا نشده است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

هشت سال جنگ برای ما هشت سال نعمت بود, اما برای دیگران جنگ پیروز ندارد این حرفارو از کجات میزنی ظریف بلا نسبت اول بگو بیسواد متاسفانه همین عقیده رو در رابطه با مردم ایران هم دارید! در تمام جنایت‌هایی که رژیم منحوس جمهوری اسلامی مرتکب می‌شود، ظریف شریک جرم و همدست خامنه‌ای قاتل و چپاولگر هست.

کرونا در ایران؛ از محدودیت شدید در ۴۳ شهر تا دورکاری ۵۰ درصدی در تهراناین محدودیت‌ها در گروه مشاغل دو، سه و چهار از روز دوشنبه پنجم آبان ماه به مدت یک هفته اعمال می‌شود. در وعضش امنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییت داریم

ابتلا و مرگ و میر بالای کرونا در کشور/روند صعودی بیماری در ۱۵ استانابتلا و مرگ و میر بالای کرونا در کشور روند صعودی بیماری در ۱۵ استان بر اساس اعلام کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، در هفته منتهی به ۲ آبان ماه موارد ابتلا و مرگ‌ومیر در کشور بالا و روند نیز مختصری صعودی شده است. من برای مردم حمایت می کنم. اصلاح طلب مصدقی هزار جور حرف درست می کند. ساوجبلاغو دهاتای اطراف سیستان و بلوچستانو تعطیل کنن، آمار میاد پایین فقط میشه گفت: یا چسین_سیدالنفهما اتحاد_برای_نوید

کرونا در آلمان؛ نزدیک به ۱۵ هزار نفر مبتلا در یک روز | DW | 24.10.2020شمار مبتلایان کرونا در آلمان در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۵ هزار نفر نزدیک شده است. سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع کرونا در اروپا هشدار داد. تاکنون ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در جهان به کووید-۱۹ مبتلا شدند.

دبیرکل ناتو: پیمان آتلانتیک شمالی در پایگاه هوایی رامستاین در آلمان مرکز فضایی می سازد🔺دبیرکل ناتو: پیمان آتلانتیک شمالی در پایگاه هوایی رامستاین در آلمان مرکز فضایی می سازد ⚡️ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، می گوید این اتحاد نظامی یک مرکز فضایی در پایگاه فرماندهی هوایی ناتو در رامستاین در آلمان تاسیس می کند. ناتو از درون دچار مشکلات فراوان است مثلا احتمال خروج ترکیه از ناتو زیاد است، آمریکا بودجه پرداختی به ناتو را منصفانه نمی داند ‌و با ناتو مشکل دارد، بین اعضا تفاهم وجود ندارد و .... جای تعجب است در اوج مشکلات درونی ناتو چنین اهدافی را دنبال می کند.

انتخابات محلی در اوکراین در حال برگزاری استمردم اوکراین برای انتخاب شهرداران و اعضای شوراهای شهر این کشور پای صندوقهای رای رفتند. - خبرگزاری آناتولی

ثبت رکورد تازه در شمار مبتلایان روزانه کرونا در کشور/۲۹۶ تن دیگر جان باختندسخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۶۸ هزار و ۸۹۶ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۲ هزار و ۶۱۶ نفر رسید. ایشالله خامنه ای هم‌جزو این آمار باشه... آمییییییین اگر من بخواهم تلگرامم وواتس اپم کنترل بشود. برای امنیت خودم و خانواده ام برای افرادی که مزاحم شدند از تیم حسن روحانی. باید باچه کسی صحبت کنم. اگر من بخواهم شکایت کنم از تیم حسن روحانی از تهران تا خارج کشور که برعلیه من هستند با تهمت و تحقیر و ازار. باچه کسی درسپاه باید صحبت کنم. با اقای رییسی چه جوری صحبت کنم.

به گزارش ایسنا، متن کامل سخنرانی محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در سازمان ملل به این شرح است:هفتاد و پنج سال پیش، سازمان ملل متحد تاسیس شد تا صلح و امنیت بین المللی را پس از دو جنگ دهشتناک احیا کند. اما تا چه میزان موفق بوده ایم؟

بر اساس پژوهشی جدید، در نتیجه «جنگ‌های همیشگی» آمریکا از سال 2001 میلادی—«سال ملل متحد برای—سی و هفت میلیون نفر آواره شده‌اند.

هشت جنگ مرگ بار که آمریکا از سال 2001 ذیل عنوان جنگ علیه ترور به راه انداخته یا به آن پیوسته است، به از دست رفتن جان صدها هزار نفر از مردمان بیگناه، جوامع و خانواده‌های بی‌شمارِ نابود شده، دولت‌های متعددِ فرومانده و در حال فروپاشی و افراطی گری بی سابقه انجامیده است.آیا امروز جهان ما ایمن‌تر—یا ناامن‌تر— از سال 1945شده است.

چگونه می‌توانیم با یکجانبه‌گرایی و عناد با حقوق بین‌الملل از سوی قلدری که تنها یاد گرفته تهدید به زور نماید و با تکبر سخن بگوید، مقابله نماییم.

چگونه می‌توانیم رژیمی را متوقف کنیم که بیش از 220 سال از تاریخ 244 ساله‌اش را در جنگ بوده‌است: از جنگ‌های علیه بومیان آمریکا تا جنگ علیه بخشی از مردم خود که آنها را به بردگی کشانده بود—که هنوز هم در نهایت وحشی‌گری ادامه دارد، تا 39 درگیری نظامی و همچنین نزدیک به 120 جنگ اقتصادی—که برای مقبولیت بخشی آن را به دروغ"تحریم" می‌نامد—از 194. علیه هر کس که تسلیم هوی و هوس آمریکا نشده است.

جالب است که ایالات متحده در اکثر این"جنگ‌های همیشگی" شکست خورده است.وقت تغییر مسیر فرا رسیده است تا از هدر رفتن خون و سرمایه مردم آمریکا و رنج بیشتر جهان جلوگیری شود.تن دادن دیگران به خواسته‌های آمریکا به مثابه اکسیژنی است که ایالات متحده برای تداوم قلدری‌هایش بدان نیازمند است. تلاش برای جلب رضایت آمریکا از طریق پذیرش قانون شکنی آن کشور علیه دیگران—به امید در امان ماندن از خشم آمریکا—صرفا اشتهای این کشور را تشدید می‌کند.ملل متحد ما در 75 سالگی باید بار دیگر خود را متعهد به ایستادگی– یک‌پارچه– در برابر جنگ و یکجانبه‌گرایی نماید.انتهای پیام