طعنه آیت‌الله خامنه‌ای به دولت برای وضعیتی که خود مقصر آن است

23/07/1399 05:07:00 ب.ظ

حساب توییتر خامنه_ای، رهبر جمهوری اسلامی، اظهاراتی از او منتشر کرده که طعنه مستقیم به روحانی، است. او نوشته است توان مدیریتی ضعیف است و مدیریت‌ها باید قوی و فعال و خسته‌نشو باشند. یادداشت فرامرز داور👇 اخبار_ایران پشت_صحنه_یک_توییت راستی_آزمایی

حساب توییتر فارسی آیت‌الله «علی خامنه‌ای»، رهبر جمهوری اسلامی، اظهاراتی از او را منتشر کرده است که طعنه مستقیم به «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور، است. توییتر فارسی خامنه‌ای است : «در برخی از بخش‌های اقتصادی کشور، توان مدیریتی ضعیف است.

مدیریت‌ها باید قوی و فعال و خسته‌نشو باشند. هر جا ما با این خصوصیات مدیریتی یعنی خستگی‌ناپذیری و فعال و بانشاط مواجه بودیم، دیدیم که کار پیشرفت کرده و هر جا که این نبوده، مشکلات پیش آمده.»

آیت‌الله خامنه‌ای قدرت کامل را در ایران در اختیار دارد و بر این اساس سیاست‌های داخلی و خارجی این کشور را تعیین می‌کند. دولت و سایر ارکان حکومت بازوهای اجرای خواسته‌های او هستند. این سیاست‌ها در منطقه خاورمیانه حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی عمدتا شیعه هستند که ایالات متحده از آن‌ها به عنوان «رفتار بی‌ثبات‌کننده» جمهوری اسلامی یاد می‌کند.

آمریکا با هدف تغییر رفتار جمهوری اسلامی‌، تحریم‌های شدید و بی‌سابقه‌ای را علیه نظام جمهوری اسلامی اعمال کرده تا آیت‌الله خامنه‌ای را وادار به تجدید نظر در سیاست‌های منطقه‌ای‌اش کند. این تحریم‌ها تقریبا تمام شریان‌های درآمد و روزنه‌های مالی جمهوری اسلامی را مسدود کرده و درآمدهای ایران را از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال به کمتر از ۸ میلیارد دلار رسانده‌اند. headtopics.com

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

برو آن‌جا که تو را منتظرندشجریان نه فقط به اصیل‌ترین غزل‌های ایرانی با آواز خود جان داد، که شعر نو را هم با موسیقی سنتی پیوند زد و جریانی تازه ایجاد کرد | این سه دقیقه را همراه با تصنیف قاصدک، به یاد استاد شجریان و درباره یکی از بدعت‌های او در جریان آواز ایرانی، ببینید.

شمار جان‌باختگان کرونا در ایران به‌ رقم بی‌سابقهٔ ۲۷۲ نفر در ۲۴ ساعت«دولت ایران برای نزدن ماسک مبلغ ۵۰ هزار تومان و برای خروج فرد مبتلا به کرونا از خانه ۲۰۰ هزار تومان جریمه تعیین کرده است.»

جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۰ به دو تن از پیشگامان نظریه حراج رسیددو دانشمند برنده جایزه نوبل قالب‌های حراج را برای کالاها و خدماتی طراحی کرده‌اند که فروش آنها به روش سنتی دشوار است، مانند فرکانس‌های رادیویی.

نتایج «متفاوت» دو نظرسنجی که پیش‌تر در سال ۲۰۱۶ پیروزی ترامپ را پیش‌بینی کرده بودنددو نظرسنجی که چهار سال پیش بر خلاف بسیاری از نظرسنجی‌های آن زمان، پیروزی دونالد ترامپ را پیش‌بینی کرده بودند، این‌بار برای این دوره انتخابات به یافته‌های دیگری رسیده‌اند

اعتراض با طبل و دهل به قطع درختان جنگل در فرانسهشماری از شهروندان فرانسوی روز یکشنبه ۱۱ اکتبر (۲۰ مهر) در دو نقطه مختلف این کشور برای اعتراض به پروژه‌هایی که به گفته آنها به تخریب جنگل می‌انجامد، راهپیمایی کردند بروگمشو اصلاح طلب مصدقی. فریباعادل خواهتون بود نوکر فرانسه بود. می خواهم بروم قضای نماز بخوانم بروگه اصلاح طلب مصدقی. تمام توییتهام برعلیه فرانسه هست. برو نوکر فرانسه و حامی خمینی فرانسوی. برو گمشو انگ جاسوسی برای فرانسه می خواهی جور کنی. بروگه اصلاح طلب مصدقی بی بی سی

بیکاری در بریتانیا به بالاترین نرخ در سه سال گذشته رسید - BBC News فارسیبر اساس اعلام مرکز آمار در بریتانیا نرخ بیکاری در سه ماهه منتهی به اوت به ۴/۵ درصد رسیده است که بالاترین نرخ این شاخص در سه سال اخیر در این کشور بوده است. آمار بیکاری در بریتانیا در حالی اعلام شده که دولت این کشور خود را آماده معرفی مقررات سخت جدیدی برای مقابله با کرونا می‌کند که با اجرای آنها کسب و کارها مجددا بسته خواهند شد.