طرح «شفافیت آرای نمایندگان» را به صحن باز می‌گردانیم/ رأی‌گیری در مورد این طرح باید علنی باشد

25/11/1400 09:22:00 ق.ظ

لاجوردی در گفت‌وگو با ایلنا: طرح «شفافیت آرای نمایندگان» را به صحن باز می‌گردانیم/ رأی‌گیری در مورد این طرح باید علنی باشد

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کنیم رأی‌گیری در مورد طرح شفافیت آرای نمایندگان به شکل علنی صورت گیرد. این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صحبتی که سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس عنوان کرده این است که اگر دوباره طرح در دستور کار قرار نگیرد، حذف خواهد شد؛ اما ما نمایندگان خواستار شفافیت آرا تلاش و سعی‌مان بر این است که حتما این طرح در...

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صحبتی که سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس عنوان کرده این است که اگر دوباره طرح در دستور کار قرار نگیرد، حذف خواهد شد؛ اما ما نمایندگان خواستار شفافیت آرا تلاش و سعی‌مان بر این است که حتما این طرح در دستور کار قرار گیرد و این طور نباشد که به فراموشی سپرده شود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه گفته می‌شود نمایندگان مخالف شفافیت آرا از واکنش‌ها در حوزه انتخابیه نسبت به آرایی که می‌دهند و همچین تاثیر این آرا بر تائید صلاحیت‌هایشان سخن می‌گویند، گفت: ما در مساله شفافیت آرا این عقیده را داریم که نماینده به هر چیزی که رای می‌دهد حتما یک دلیلی دارد.

وی ادامه داد: نماینده‌ای به موضوعی رای مخالف یا موافق را می‌دهد حتما دلایل خودش را دارد؛ علت را هم در حوزه انتخابیه از وی سوال کنند قطعا باید بیان کند به چه دلیلی چنین نظری داشته است اگر منطبق با منطق باشد، حتما مردم حوزه انتخابیه از او رأیی را که داده است، خواهند پذیرفت. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

طرح جدید سناتورهای آمریکایی برای توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایرانباب منندز، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا و لیندسی گراهام، عضو مجلس سنای این کشور با ارائه طرحی درصدد توقف روند غنی‌سازی اورانیوم در ایران و ایجاد غلط کردن نمایندگان صهیونیسم

مقابله با زنان موتورسوار در حاشیه اجرای طرح انضباط تردد موتورسواران

طرح دو سناتور آمریکا برای توقف غنی‌سازی اورانیوم ایران | DW | 12.02.2022دو سناتور آمریکا برای جلوگیری از رقابت هسته‌ای در منطقه خاورمیانه و توقف غنی‌سازی اورانیوم ایران طرحی به سنای ایالات متحده ارائه کرده‌اند. در این طرح لغو تحریم‌های 'اصلی' آمریکا علیه ایران به توقف غنی‌سازی منوط شده است. بادمجون دور قاب چین... چاره‌ای ندارن حتی با ادامه غنی سازی.... چند ساله این دو از این فیلما بازی میکنن بی خیال... *Iran عجیبه تاکنون چنین مشارکت دوحزبی وجودنداشته حزب حاکم درکنار اپوزیسیوم!!!!

یائیر گلر: از ماه‌ها قبل از طرح ترور اطلاع داشتم، نمی‌دانم چرا مرا انتخاب کردندبازرگان اسرائیلی ساکن استانبول که رسانه‌ها از طرح ترور او از سوی یک باند مرتبط با جمهوری اسلامی خبر داده بودند، می‌گوید از این ‌که چرا برای چنین هدفی انتخاب شده، آگاهی ندارد.

نمایندگان می‌دانند شفافیت آرا برایشان مشکل‌آفرین است/ دولت در جاهای دیگری رایزنی می‌کند که جلوی برخی طرح‌های مجلس گرفته شودیوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با ایلنا: نمایندگان می‌دانند شفافیت آرا برایشان مشکل‌آفرین است/ دولت در جاهای دیگری رایزنی می‌کند که جلوی برخی طرح‌های مجلس گرفته شود نمایندگان دقیقا همون صفاتی رو دارن که ما ملت داریم الان هرکدوم ما بریم نماینده شیم تو اون کادر شخصیت فاسد که از طرف حکومت تعریف شده میریم ايران از آغاز كورونا بخوبي توانست مليونها ماسک براي ملت خودش تهيه كند اما الآن بايستي هر چه سريعتر مليونها ماسک ضد گاز شيميايي براي ملت ايران در انبارهاي بزرگ و خنک نگهداري شود چونکه ایران با یه جنگ بسیار دراز مدت رو برو خواهدشد والله أعلم

ویدئوی آغوش و دستبند پلیس استرالیا؛ تظاهرات هزاران نفری ضدواکسیناسیوناسترالیا با حدود ۲۶ میلیون نفر جمعیت تا به امروز حدود ۳ میلیون نفر مبتلاء به کرونا و ۴ هزار ۶۰۰ مورد مرگ ناشی از این ویروس را ثبت کرده است.