صدور مجوز استفاده از روش پلاسما برای درمان کرونا در آمریکا

03/06/1399 08:38:00 ق.ظ

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) روز یکشنبه ۲۳ اوت (۲ شهریور) مجوزی اضطراری برای استفاده از روشی مبتنی بر پلاسما در خصوص درمان بیماران کرونا صادر کرد.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) روز یکشنبه ۲۳ اوت (۲ شهریور) مجوزی اضطراری برای استفاده از روشی مبتنی بر پلاسما در خصوص درمان بیماران کرونا صادر کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است این روش درمانی می‌تواند تلفات بیماری کووید-۱۹ را تا ۳۵ درصد کاهش دهد.

آقای ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی خود روش درمانی جدید را روشی «قوی» توصیف کرد و از آمریکایی‌ها خواست تا در صورت بهبود یافتن از بیماری کووید-۱۹ با حضور در مراکز انتقال خون پلاسما اهدا کنند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی روش درمانی جدید را روشی قوی و موثر عنوان کرد سازمان غذا و داروی آمریکا، که ترجیح داده است فعلا به جای اعطای مجوز کامل به مجوز اضطراری برای این روش درمانی بسنده کند، گفته است که تحقیقات نشان داده اگر در سه روز نخست بستری بیمار در بیمارستان از روش تزریق پلاسمای حاوی آنتی‌بادی استفاده شود روند بهبودی تسریع شده و مرگ و میر کاهش می یابد.

پیتر مارکس، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک سازمان غذا و داروی آمریکا در این باره گفت: «به نظر می‌رسد که این روشی بی‌خطر است و می‌توانیم بدون نگرانی آن را تجویز کنیم.» این در حالی است که شماری از اعضای ستاد ویژه کرونا در کاخ سفید، از جمله آنتونی فائوچی، گفته‌اند باید درباره مطالعاتی که تا کنون انجام گرفته است احتیاط به خرج داد. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

انتقاد از فشار ترامپ برای تولید واکسن کرونا پیش از انتخابات | DW | 23.08.2020رئیس جمهوری آمریکا متهم شده که برای اعطای هر چه سریع‌تر مجوز واکسن کرونا، نهادهای مسئول را تحت فشار قرار می‌دهد. منتقدان ترامپ هدف از این کار را کسب امتیاز در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر عنوان می‌کنند.

مسلح کردن جزایر از سوی یونان؛ نقض قوانین بین‌الملل و تهدیدی برای ترکیهموضع تهاجمی و مغایر با حقوق بین المللی یونان در مسلح کردن جزایر دریای اژه تهدیدی برای ترکیه به شمار می‌رود. - خبرگزاری آناتولی

صدور حکم زندان برای گروهی از اصلاح‌طلبان

شرط ایران برای امکان دسترسی آژانس از زبان کمالوندیسخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه سوالات آژانس بین المللی انرژی اتمی باید مبتنی بر مبانی، مدارک و دلایل جدی باشد، گفت: سوالات مبتنی بر ادعاهای معطوف به جاسوسی و مواردی از این دست به هیچ وجه مقبول نبوده و نخواهد بود و فراهم آوردن امکان دسترسی برای آژانس مشروط به آن است که سوالات و ابهامات یک بار و برای همیشه تمام شود.

از اول با ارز ۴۲۰۰ تومانی مخالف بودم/ زمان بندی مشخصی برای کنترل تورم وجود داردرئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه از اول با ارز ۴۲۰۰ تومانی مخالف بوده‌ام اما تابع سیاست‌های دولت هستم، گفت: پایه پولی و نقدینگی تا پایان مردادماه سالجاری نسبت به پایان سال گذشته به‌ ترتیب ۴ و ۱۲ درصد رشد داشته که نشان دهنده کنترل نقدینگی و ثبات اقتصاد است.

بازداشت مجدد یکی از معترضان آبان ۱۳۹۸؛ بی‌خبری و نگرانی از وضعیت رضا عارفی‌نسب