صدور ویزای توریستی ایران متوقف نشده است

12/09/1400 08:46:00 ق.ظ

همزمان با بسته شدن مرزهای هوایی ایران به روی شش کشور که ویروس 'اُمکیرون' در آن‌ها شناسایی شده، نگرانی‌هایی درباره توقف دوباره صدور ویزای توریستی ایران مطرح شده است.

همزمان با بسته شدن مرزهای هوایی ایران به روی شش کشور که ویروس 'اُمکیرون' در آن‌ها شناسایی شده، نگرانی‌هایی درباره توقف دوباره صدور ویزای توریستی ایران مطرح شده است. او افزود: ممنوعیتی که به اجرا گذاشته شده، ارتباطی با موضوع ویزای گردشگری ایران ندارد و به سفر به و از کشورهایی که سویه جدید در آن‌ها شناسایی شده و سازمان جهانی بهداشت نیز هشدار سفر به این مقاصد را داده است، مربوط می‌شود.

او تاکید کرد که تصمیمی درباره توقف صدور ویزای توریستی گرفته نشده است. همزمان با گسترش سویه جدید کرونا، ویروسی موسوم به"اُمیکرون"، کشورهای بیشتری برای مقابله با آن، محدودیت‌هایی را اعمال کرده‌اند. برخی از کشورها از جمله ژاپن به سرعت مرزها را به روی تمام مسافران بستند و برخی دیگر همچون آمریکا، سیاست‌های ورود مسافران خارجی را قرار است بازنگری کنند. با این وجود، سازمان جهانی بهداشت معتقد است: این ممنوعیت‌های همگانی نه تنها جلو گسترش ویروس را نخواهد گرفت، بلکه فشار سنگینی بر زندگی مردم تحمیل می‌کند و در عین حال ممکن است باعث شود کشورهای دیگری که این سویه را مشاهده می‌کنند از هراس اعمال ممنوعیت‌های مشابه اطلاعات کامل را به این سازمان گزارش نکنند.

سازمان جهانی بهداشت در عین حال در اطلاعیه تازه‌ای در آستانه تعطیلات پایان سال و کریسمس، از افراد آسیب‌پذیرِ واکسینه‌نشده از جمله سالمندان درخواست کرد که سفرهای خود را به تعویق بیاندازند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

جوانان اصفهان حتما امروز بدون کاندم بیایید چون میخواییم زن این کچل و حامله کنید ...

وزیر خارجه آمریکا: اقدامات ایران مذاکرات وین را به شکست سوق می‌دهدآنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته است که «اقدامات اخیر ایران در پیشبرد برنامه هسته‌ای‌ خود» خطر شکست مذاکرات بین‌المللی در وین برای احیای توافق هسته‌ای صفحات لینک رو نمیشه بارز کرد شاید باید فیلترشکن با سرعت بالاتری اختیار کنم

تبادل نظر تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ژاپنوزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با همتای ژاپنی: جمهوری اسلامی ایران با عزم جدی و دستورکار روشن و منطقی شده به وین رفته است، اما درباره اراده و نیت آمریکا و سه کشور اروپایی خوش بین نیستیم. چرا باید بزارن این مذاکرات به نتیجه برسه ؟؟؟ سود خیلیا تو همین تحریم هاست ، مردمم امیدوارم نباشن ، هر گهی میخواد بشه ، بشه ، دیگه واقعا مسخره شده mhrezaa2c دم خروس زد بیرون کاش در مذاکرات رو تخته میکردین ومیومدین هسته ای رو به سقف میرسوندین وبازی مسخره مذاکره رو تموم میکردین چرا فک میکنید وقتی تونستن هم هسته ای رو متوقف کنند هم تحریم‌ها رو همه جوره تشدید کنند دنبال چیز دیگه ای هستن؟؟؟ واقعا اینهمه حماقت نوبره از مذاکره وین چی گیرتان می اید که به درد مردم بخورد. ! اگر از جانب ایران رفته اند چرا در ایران نه در وین !

رویترز: چهارمین محموله میعانات گازی ایران به ونزوئلا رسیدرویترز: چهارمین محموله میعانات گازی ایران به ونزوئلا رسید ایران و ونزوئلا هر دو از سوی ایالات متحده تحت تحریم هستند. ونزوئلا از میعانات_گازی ایران برای رقیق‌سازی نفت‌ سنگین خود جهت صادرات استفاده می‌کند. تا کور شود هر آنکه نتواند دید دوران گردن کلفتی شما یانکی های وحشی به سر آمده پاینده_امپراطوری_ایران_بزرگ فقط مبهوت قدرت ایرانم

کرونا در ایران؛ فوت 76 بیمار و شناسایی 3839 مورد جدید

ایران: متن پیشنهادی خود را در وین تحویل دادیممذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین گفت که کشورش متن پیشنهادی خود را تحویل گروه 4+1 داده است. - خبرگزاری آناتولی

باقری کنی: ایران دو سند پیشنهادی را در اختیار کشورهای عضو «برجام» قرار دادعلی باقری‌ کنی، سرپرست تیم‌ مذاکره‌کنندگان ایران در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای موسوم به «برجام» در وین خبر داد که در چهارمین روز این مذاکرات، ایران دو سند برنامه_اتمی_ایران iaeagc شورای_حکام_آژانس - باقری تئوریسین شکنجه وقطع دست وچشم ازحدقه درآوردن درقضائیه آخوندهابوده وزیر دست رئیسی کارمیکرد...،مثل محمد جواد لاریجانی... برنامه_اتمی_ایران iaeagc وبگاه خبری«اکسیوس»گزارش دادکه مقامات امنیتی اسرائیل اطلاعاتی رادراختیار ایالات_متحده وچندین متحداروپایی خود گذاشته‌اند که نشان میدهد ایران درحال انجام اقدامات فنی برای غنی‌سازی اورانیوم تا90درصدخلوص،که سطح موردنیازبرای تولیدسلاح هسته‌ای است،میباشد. برنامه_اتمی_ایران iaeagc خبرگزاری‌های اسرائیلی نیزخبردادندکه هیئتی بلندپایه از فرماندهان ارتش اسرائیل،امروزبافرماندهان سرفرماندهی مرکزی ایالات متحده سنتکام دیدارکردند. باورعمومی براین است که مقامات نظامی ارشددوکشور،خودرا برای مقابله احتمالی باتهدیدهای ایران آماده می‌کنند.