صدها هزار مرگ بر اثر مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک در سال ۲۰۱۹ | DW | 20.01.2022

30/10/1400 10:41:00 ب.ظ

طبق یک برآورد، بیش از یک‌‌میلیون و ۲۰۰هزار نفر در جهان در سال ۲۰۱۹ به طور مستقیم جان خود را بر اثر عفونی شدن بدنشان و مقاومت عامل بیماری‌زای وابسته به آن در برابر آنتی‌بیوتیک از دست داده‌اند.

طبق یک برآورد، بیش از یک‌‌میلیون و ۲۰۰هزار نفر در جهان در سال ۲۰۱۹ به طور مستقیم جان خود را بر اثر عفونی شدن بدنشان و مقاومت عامل بیماری‌زای وابسته به آن در برابر آنتی‌بیوتیک از دست داده‌اند. بر اساس نتایج این مطالعه تحقیقاتی که در مجله تخصصی لانست منتشر شده، مقاومت در برابر داروهای...

بر اساس نتایج این مطالعه تحقیقاتی که در مجله تخصصی لانست منتشر شده، مقاومت در برابر داروهای آنتی‌بیوتیک یکی از عوامل رایج مرگ و میر در سطح بین‌المللی است. دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید این تیم تحقیقاتی می‌گوید، نقطه ضعف تحقیقاتش محدودیت دسترسی به داده‌ها در برخی مناطق جهان و مختلف بودن منابع داده‌ها بوده است.

آنتی‌بیوتیک؛ باید و نبایدهای ضروری آنتی‌بیوتیک هنوز هم سلاحی قوی برای مبارزه با عفونت‌های کشنده به شمار می‌رود، هر چند تجویز بی‌رویه این دارو موجب نگرانی‌های وسیعی در رابطه با افزایش مقاومت نسبت به آن در جهان شده است. تداوم روند مصرف خودسرانه و غیرمنطقی آنتی‌بیوتیک این خطر را به همراه دارد که نسل‌های جدیدی از میکروب‌های بیماری‌زا به وجود بیایند که نتوان با آنتی‌بیوتیک‌های فعلی با آنها مقابله کرد.

آنتی‌بیوتیک‌ها در اصل برای مبارزه با باکتری‌ها خلق شده‌اند. این بدین معناست که با آنتی‌بیوتیک نمی‌توان به جنگ ویروس‌ها رفت. دانستن این نکته به ویژه برای درمان بیماری رایجی نظیر سرماخوردگی اهمیت بسیاری دارد.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

حقوق بشر برای سال آتی هم کماکان اثرگذار است | مصطفی علایی

با توجه به روندی که در سال ۱۴۰۱ در موضوع حقوق بشر طی شد، به نظر می‌رسد این مقوله تأثیراتی جدی بر عرصه سیاست خارجی و دیپلماسی ایران داشته است. در کنار آن، درهم‌تنیدگی حقوق بشر با حوزه سیاسی، دیپلماتیک و حتی امنیتی سبب شد برخی این اعتقاد را پیدا کنند که مبحث حقوق بشر در قبال ایران یک ماهیت سیاست‌زده و امنیت‌زده پیدا کند. بر همین اساس، موضوع حقوق بشر در سال گذشته بر دو محور دیگر یعنی جنگ اوکراین و بحث پهپاد و نیز وضعیت پرونده هسته‌ای و اختلاف‌های پادمانی، سایه انداخت و این مقوله (حقوق‌بشر) به یک ضلع و پارامتر سوم برای فشار بر ایران تبدیل شد. اگر‌چه در ادوار مختلف همواره حقوق بشر مورد تأکید همه کشورها بوده است، اما چه شد که سال گذشته حساسیت‌ها در‌این‌باره بیشتر شد؟محور گفت‌وگوی «شرق» با مصطفی اعلایی، سفیر اسبق ایران در ونزوئلا، دیپلمات سابق ایران در نمایندگی‌های ایران در سازمان ملل قرار گرفت. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

سفیر امارات در آمریکا: حوثی‌ها در حمله مرگبار به ابوظبی از موشک و پهپاد استفاده کردند🔺سفیر امارات در آمریکا: حوثی‌ها در حمله مرگبار به ابوظبی از موشک و پهپاد استفاده کردند به دنبال این حمله هوایی، امارات از آمریکا خواست شبه‌نظامیان حوثی را بار دیگر به فهرست گروه‌های تروریستی برگرداند.

نگرانی از اختلال در رادار هواپیماها بر اثر سیگنال شبکه '۵ جی' | DW | 19.01.2022خطوط هوایی در آمریکا نگران اختلالاتی هستند که ممکن است شبکه نسل پنجم تلفن‌های همراه در پروازها ایجاد کند. سیگنال‌های این فناوری جدید می‌تواند با امواج سیستم رادار هواپیما تداخل پیدا کند. این خطر چقدر جدی است؟

«پادتن ایجاد شده بر اثر ابتلا به سویه دلتا بیشتر از پادتن واکسن است»با این وجود طبق نتایج یک تحقیق که به تایید مراکز پزشکی آمریکا نیز رسیده افرادی که واکسن نمی‌زنند و به کووید مبتلا می‌شوند بیش از سایرین در خطر بستری، مرگ و حتی عوارض و عواقب پس از بهبود از بیماری کووید-۱۹ قرار دارند.

یک خبرنگار حوزه اقتصادی از سوی جمهوری اسلامی به بیش از سه سال زندان محکوم شدامیرعباس آذرم‌وند که خبرنگار حوزه‌ اقتصادی در برخی از رسانه های داخل ایران بود،‌ از سوی دادگاه انقلاب تهران به حداقل سه سال و هفت سال زندان محکوم شد.

تجمع اعتراضی آتش‌نشانان در تهران در اعتراض به وضعیت بد معیشتیگزارش‌ها در شبکه‌های اجتماعی حاکی از اجتماع صدها آتش‌نشان مقابل شهرداری تهران در اعتراض به بی‌توجهی مقام‌های مسئول به مشکلات شغلی آنها است.

حمله به ابوظبی، تاوان تغییر اوضاع به ضرر حوثی‌ها در یمنیادداشتی از علی افشاری: ترکش‌های حمله موشکی حوثی‌ها به فرودگاه ابوظبی و حمایت کشورهای غربی از دولت امارات متحده عربی می‌تواند فضا را بر خلاف محاسبات جمهوری‌اسلامی ایران تغییر دهد.