صدها دانشگاهی در ایران خواستار بازگشت یک استاد اخراجی دیگر شدند

09/11/1400 02:23:00 ب.ظ

نزدیک به ۹۰۰ تن از دانشگاهیان ایران در نامه‌ای سرگشاده به رئیس دانشگاه تهران خواستار بازگشت رضا امیدی،‌ استاد اخراجی، به کلاس درس شدند.

نزدیک به ۹۰۰ تن از دانشگاهیان ایران در نامه‌ای سرگشاده به رئیس دانشگاه تهران خواستار بازگشت رضا امیدی،‌ استاد اخراجی، به کلاس درس شدند. کیوان صمیمی، کنشگر مدنی و سیاسی زندانی وکیل کیوان صمیمی پس از چند روز بی‌خبری از وضعیت موکلش در پی...

کیوان صمیمی، کنشگر مدنی و سیاسی زندانی وکیل کیوان صمیمی پس از چند روز بی‌خبری از وضعیت موکلش در پی جابه‌جایی‌های مکرر بین زندان‌های البرز و اوین گفت که او سرانجام به زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شده است. مصطفی نیلی، وکیل این کنشگر سیاسی و مدنی زندانی، شامگاه پنج‌شنبه، هفتم بهمن، در توییتی اعلام کرد که موکلش با او تماس گرفته و اعلام کرده است که سه‌شنبه شب بعد از این که دادیار اجرای احکام کرج حاضر به پذیرفتن او در زندان‌های استان البرز نشده‌ به زندان رجایی‌شهر منتقل شده و اکنون در قرنطینه این زندان است.

آقای نیلی روز چهارشنبه در توئیتی نوشته بود که موکلش صبح سه‌شنبه از زندان اوین تماس گرفته و اعلام کرده که به زندان اوین بازگردانده شده، اما عصر همان روز او را از اوین خارج کردند و بعد از آن تاکنون تماسی با خانواده و وکلا نداشته ‌است.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

901 منو یادشون رفته

آمار رسمی کرونا در ایران؛ شناسایی نزدیک به ۱۷ هزار مبتلای جدید، افزایش ابتلا در کودکانهمزمان با افزایش موارد روزانه ابتلا به کرونا در ایران، یک عضو ستاد مقابله با کرونا درباره کمبود تخت‌های آی‌سی‌یو برای کودکان و بزرگسالان در بیمارستان‌ها هشدار داد.

واکنش منفی در شبکه‌های اجتماعی به پیام مالی در مورد حضور زنان ایران در ورزشگاهپیام تبریک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در مورد راهیابی تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی ۲۰۲۲ و اجازه حضور زنان برای تماشا با واکنش گسترده‌ در شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شد. اینا هم گزینشی بودن تو راست میگی دوبار خفه_شید لامصب ها به خاطر کرونا محدود بوده اگر بفهمید که میدونم سخته براتون فشار بیشتر یعنی قحطی در ایران و فشار مضاعف بر مردم. کمی فکر می باید….

معلمان ایران برای پنجمین بار در دو ماه گذشته دست به‌ تحصن سراسری زدندمعلمان ایرانی در شهرها و استان‌های مختلف با هدف همسان‌سازی حقوق همه مشاغل، اجرای تحصیل رایگان و آزادی معلمان زندانی دست از کار کشیده و در محل کار خود من هم در این جامعه نسبت به خودم بدوی و وحشی تدریس کرده ام

معلمان سراسر ایران در اعتراض به برآورده نشدن خواسته‌های خود تحصن کردنددر آغاز اعتراضی چند روزه، معلمان سراسر ایران روز شنبه، ۹ بهمن، در ده‌ها شهر ایران در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود تحصن کرده و از رفتن به کلاس‌ها سر باز زدند.

کرونا در ایران؛ شیوع اُمیکرون، بازگشت واکسیناسیون به نقطه صفر

نیویورک پست: ضعف بایدن در برابر رژیم ایران به جنگ می‌انجامدروزنامه «نیویورک پست» می‌نویسد کناره‌گیری ریچارد نفیو، معاون نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران و دو دیپلمات دیگر از مذاکرات وین برای احیای توافق