صالح: شبه‌نظامیان نیابتی در افغانستان می‌جنگند

24/07/1399 02:14:00 ب.ظ

15.10.

2020 استانبول/ خلیل سلحشور/ خبرگزاری آناتولی امرالله صالح، معاون اول رئیس جمهور افغانستان صبح امروز پنجشنبه طی سخنانی در مراسم تشییع جنازه اعضای نیروهای مسلح افغانستان که اخیرا در ولایت هلمند کشته شده‌اند، اظهارداشت:"در‌ دوره بسیار بدی قرار داریم، اما این دوره آینده و سرنوشت ما را به عنوان یک ملت، سرزمین و دولت تعیین می‌کند. شبه‌نظامیان نیابتی در کشور ما می‌جنگند".

وی ضمن تسلیت و همدردی با بستگان قربانیان افزود:"هشدار دشمن در مورد خواست ما برای صلح اشتباه است. شبه‌نظامیان طالبان از طریق معاملات و تفاهمات درون‌‌گروهی، بر سرنوشت مردم این کشور تسلط یافته‌اند.. صالح تاکید کرد:"ما با موفقیت از این وضعیت عبور کردیم و امروز مردم در مناطق مختلف کشور با تمام توان در کنار نیروهای امنیتی و دفاعی ما ایستاده‌اند".

معاون اول رئیس جمهور افغانستان تصریح کرد:"نمی توان کشوری را که دارای جمعیت 35 میلیون نفری با این همه تنوع، ساختار و پیچیدگی است، در ظرف کوچک و تاریک طالبان قرار داد. این امر برای طالبان در افغانستان امکان پذیر نیست". headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

نسل‌های جدید به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند/امام را نمی‌شود تحریف کرد

رهبر انقلاب تاکید کردند: همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت چندبعدی و باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم. ادامه مطلب >>

بن‌بست در مذاکرات هیئت‌های دولت افغانستان و طالبان در قطر

رئيس جمهور افغانستان: هزاران نفر بر اثر تداوم نبرد با طالبان در هلمند آواره شده‌اندرئيس جمهور افغانستان با اشاره به درگیری‌های اخیر نیروهای امنیتی این کشور با شبه‌نظامیان طالبان در ولایت هلمند گفت که هزاران نفر به شهر لشکرگاه، مرکز این ولایت پناه آورده‌اند. - خبرگزاری آناتولی جمهوريت اسلامی افغانستان ببخشید شما بازی را رسمی و جهانی باختن در خاطر که قانون اسلام تان همه اش دروغ است. جمع کو دیگه خليفه جان وقت تان خلاص شد من خدا استم در جهان آزادی میخواهم برای زن و مرد در افغانستان و در جهان ببخشید ما راست کار های بریده شودیم در جهان.

شمال مبتلایان به کرونا در افغانستان از 40 هزار نفر فراتر رفت

گرامی‌داشت یاد محمدرضا شجریان در افغانستان

سقوط هلی‌کوپترهای نظامی در هلمند، دست‌کم ۹ نفر کشته شدند - BBC News فارسیوزارت دفاع افغانستان می‌گوید شب گذشته دو هلی‌کوپتر نیروهای هوایی در ولسوالی ناوه به دلیل مشکل تکنیکی سقوط کردند که در نتیجه ۹ نفر کشته شدند. سخنگوی والی هلمند این رویداد را تایید کرده و می‌گوید در این رویداد سه هلی‌کوپتر با هم تصادف کردند. این رویداد در حالی رخ داده که در چهار روز گذشته جنگ شدیدی در هلمند جریان دارد. طالبان با موشک دوش پرتاب استینگر این دو هلیکوپتر را هدف قراردادند.

چرا بلیت هواپیما گران شد؟ویروس کرونا، صنعت حمل‌ونقل هوایی را در تمام جهان در هم کوبید | زیر و بم ماجرا را که مهدی نوروز درباره غائله بلیت_هواپیما تهیه کرده، ببینید.