شورای نگهبان لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی را تایید کرد

11/06/1399 05:46:00 ب.ظ

بازار_سهام | عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان لایحه دوفوریتی افزایش سرمایه شرکت‌های پذیرفته شده بورس تهران یا فرابورس ایران از طریق صرف سهام یا سلب حق تقدم را مغایر با شرع مقدس و قانون اساسی تشخیص نداد

تهران- ایرنا- عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان لایحه دوفوریتی افزایش سرمایه شرکت‌های پذیرفته شده بورس تهران یا فرابورس ایران از طریق صرف سهام یا سلب حق تقدم را مغایر با شرع مقدس و قانون اساسی تشخیص نداد. وی افزود: هدف دولت از لایحه فوق این است که شرکت‌های دولتی یا تحت کنترل دولت، بتوانند سرمایه‌های خرد تزریق شده به بازار بورس را جذب کرده و از این طریق فعالیت‌های خود را تقویت کنند و از طرف دیگر سرمایه‌های مردم بدون نگرانی به سمت شرکت‌هایی هدایت شود...

وی افزود: هدف دولت از لایحه فوق این است که شرکت‌های دولتی یا تحت کنترل دولت، بتوانند سرمایه‌های خرد تزریق شده به بازار بورس را جذب کرده و از این طریق فعالیت‌های خود را تقویت کنند و از طرف دیگر سرمایه‌های مردم بدون نگرانی به سمت شرکت‌هایی هدایت شود که دارای فعالیت مفید اقتصادی هستند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: براساس این مصوبه اولاً شرکت‌های پذیرفته شده بورس یا فرابورس که دولتی بوده و یا به نحوی دولت نسبت به آنها کنترل دارد، موظف شده‌اند تأمین منابع مالی خود از طریق بازار سرمایه را از محل افزایش سرمایه به روش صرف سهام با سلب حق تقدم از سهام‌داران و عرضه عمومی آن انجام دهند و ثانیاً شرکت‌های پذیرفته شده بورس یا فرابورس اعم دولتی و غیردولتی در صورتی که اقدام به افزایش سرمایه از طریق فوق کنند، مشمول مشوق‌های مالیاتی خواهند شد.

طحان نظیف ادامه داد: در جلسه شورای نگهبان وزیر امور اقتصادی و دارایی به همراه دو نفر از معاونین خود با تبیین اهداف و ابعاد مختلف این لایحه، به ابهامات و سئوالات اعضای شورای نگهبان پاسخ دادند و بسیاری از ابهامات درخصوص مصوبه مرتفع شد.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایرنا »
Loading news...
Failed to load news.

بیانیه شورای بازنشستگان ایران درباره صدور حکم ۹ ساله پدر رومینا اشرفی

عبدالله: برای تشکیل شورای مصالحه افغانستان نیازی به فرمان غنی نیست«ایجاد این شورا، از صلاحیت‌های رئیس شورای عالی مصالحه‌ ملی می‌باشد و ایجاب فرمان مقام محترم ریاست جمهوری را نمی‌کند.»

مطمئنم نیجر از سوء استفاده از شورای امنیت برای یکجانبه‌گرایی آمریکا جلوگیری می‌کندتهران- ایرنا- رییس جمهوری با بیان این که ایران و نیجر در مسائل و مجامع بین‌المللی، در زمینه تحقق اهداف این مجامع، همکاری‌های سازنده‌ای داشته‌اند، گفت: مطمئنم نیجر مستقل و حرفه‌ای از سوء استفاده از شورای امنیت برای یکجانبه گرایی آمریکا جلوگیری خواهد کرد.

رئیس جمهور: مطمئنم نیجر مانع سوءاستفاده آمریکا از شورای امنیت می شودرئیس جمهور در گفتگو با رئیس جمهوری نیجر، با قدردانی از حمایت های مستمر این کشور از توافق برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد، خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از مشکلات امروز جهان سوءاستفاده برخی کشورها از مجامع بین المللی بوده است. بسیار خرسندم که ایران و نیجر در این زمینه که روابط بین المللی باید بر اساس عدالت، حقانیت و ارزش های والای انسانی که مبتنی بر استقلال، همبستگی و عزت استوار باشد، اشتراک نظر دارند.

درگیری در روستای ابوالفضل اهواز؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی به منطقه رفت - BBC News فارسیچند روز پس از آنکه اهالی روستای ابوالفضل اهواز برای جلوگیری از تخریب خانه‌شان با ماموران امنیتی درگیر شدند، علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی، به این منطقه سفر کرده است. در گزارشی که رسانه‌های داخلی ایران از این سفر منتشر کرده‌اند، هدف از سفر آقای شمخانی دیدار با روستائیان و دلجویی از اهالی این روستا عنوان شده است.

رهبر مخالفان بلاروس در شورای امنیت سازمان ملل سخنرانی می‌کند - BBC News فارسیسوتلانا تیخانوسکایا، رهبر مخالفان دولت بلاروس روز جمعه برای سخنرانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد دعوت شده است. به گزارش رویترز او از طریق ارتباط ویدیویی و به دعوت استونی که از اعضای کنونی این شورا است، صحبت خواهد کرد.