شورای حقوق بشر سازمان ملل از وضعیت حقوق بشر در عربستان انتقاد کرد

01/07/1398 07:04 ب.ظ

ابراز نگرانی بیست و چهار کشور جهان دربارۀ وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی

این دومین بیانیه مشترک این کشورها در طول شش ماه گذشته درباره وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی است که در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد در ژنو صادر شد. این دومین بیانیۀ مشترک این کشورها در طول شش ماه گذشته درباره وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی است که در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد در ژنو صادر می‌شود.

در این بیانیه از مقامات سعودی خواسته شد تا «حقایق را درباره قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد سعودی آشکار کرده و خاطیان را به مجازات برسانند.»

پیش از این در ماه مارس بیش از ۳۰ کشور از جمله تمامی اعضای اتحادیه اروپا همچنین کانادا و استرالیا در اولین بیانیۀ انتقادی علیه عربستان سعودی از این کشور خواسته بودند تا فعالان مدنیِ در بند را آزاد کند. عربستان سعودی تاکنون به این بیانیه انتقادی واکنشی نشان نداده است. این کشور یکی از ۴۷ عضو شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد است.

صندلی این کشور در هنگام قرائت این بیانیه خالی بود. به گفته مقامات سعودی، سفیر عربستان یک ساعت پیش از قرائت بیانیه برای شرکت در مراسم روز ملی در سفارت این کشور، جلسه را ترک کرده است. در بیانیه مشترک قرائت شده در صحن شورای حقوق‌ بشر سازمان ملل متحد، ضمن برشمردن اقدامات مثبت عربستان در زمینه رفع محدودیت‌های زنان این کشور برای سفر، خاطر نشان کرد که هنوز نگرانی‌های عمیقی در زمینه حقوق بشر وجود دارد. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

برخی از کشورهای عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل عربستان سعودی را محکوم کردندبرخی از کشورهای عضو شورای_حقوق_بشر سازمان_ملل عربستان_سعودی را محکوم کردند

انتقاد عضو شورای تهران از پخش نشدن شهرآورد در تلویزیون‌های شهریحجت نظری: مدیریت شهری تلاش کرد تا پخش مسابقه استقلال و پرسپولیس را از تلویزیون‌های شهری پخش کند اما متاسفانه همکاری لازم بین بخشی برای این رویداد جذاب شهری انجام نشد. لازم می‌دانیم به عنوان نمایندگان مردم از شورای تامین بخواهیم به این خواست مردمی توجه کند چه فایده اخه واقعا که از تلویزیونم نمیزارید یعنی اینقد مملکت ما در پیته

علیرضا فغانی در استرالیا چقدر حقوق می‌گیرد؟علیرضا فغانی در استرالیا چقدر حقوق می‌گیرد؟ با دلار حدود ۸۰۰۰ تومانی استرالیا، حقوق یک‌ماهه فغانی نزدیک به ۱۶۰‌ میلیون تومان خواهد بود. این در حالی است که او در ایران برای هر مسابقه بیش از یک میلیون تومان دریافت نمی‌کرد. اونجا با وضعیت کشورشون حقوق میدن نباید باهم مقایسه بشه اونجا خرج هم بالاست خوب کاری کرد رفت دمش گرم من هم جاش بودم میرفتم بقیه عمرش رو با آرامش زندگی میکنه

در دولت تدبیر و امید حقوق معلمان 4 برابر شدروحانی: *از آغاز دولت یازدهم بودجه آموزش و پرورش از ۱۵هزار میلیارد تومان به ۴۶ هزار میلیارد تومان افزایش یافت *در دولت تدبیر و امید حقوق معلمان ۴ برابر افزایش یافته است *دولت در حد توان و امکانات تلاش کرده تا مدرسه بهتر و حقوق بیشتر برای معلمان آماده کند خفه شو گروني شده ٨ برابر دفتر40 برگ بیست هزار تومن و بابت افزایش بوجه شما ثبت نام مدارس دولتی پولیه حداقل راهی کردن بچه به مدرسه دومیلیون تومان حالا فشر فقیر بی سواد میشه همونی که شما می خواید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مرگ ۷ دانش آموز در مدرسه‌ای در کنیابر اثر فرو ریختن یک کلاس درس در نایروبی، پایتخت کنیا دست‌‎کم ۷ کودک جان باختند و ده‎ ها دانش آموز دیگر زیر آوار مانده‌‎اند. قرار است که دولت کنیا دلایل وقوع این حادثه را بررسی کند.

کشته شدن بیش از سه هزار غیرنظامی در عملیات‌های ائتلاف بین‌المللی در سوریه

بیست و چهار کشور عمدتا اروپایی روز دوشنبه ۲۳ سپتامبر (اول مهر) در بیانیه‌ای نسبت به اخبار شکنجه و حبس‌های غیرقانونی و دادرسی ناعادلانۀ منتقدان از جمله زنان کنشگر و خبرنگاران در عربستان سعودی ابراز نگرانی کردند.

این دومین بیانیۀ مشترک این کشورها در طول شش ماه گذشته درباره وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی است که در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد در ژنو صادر می‌شود.

در این بیانیه از مقامات سعودی خواسته شد تا «حقایق را درباره قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد سعودی آشکار کرده و خاطیان را به مجازات برسانند.»

پیش از این در ماه مارس بیش از ۳۰ کشور از جمله تمامی اعضای اتحادیه اروپا همچنین کانادا و استرالیا در اولین بیانیۀ انتقادی علیه عربستان سعودی از این کشور خواسته بودند تا فعالان مدنیِ در بند را آزاد کند.

عربستان سعودی تاکنون به این بیانیه انتقادی واکنشی نشان نداده است. این کشور یکی از ۴۷ عضو شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد است.

صندلی این کشور در هنگام قرائت این بیانیه خالی بود. به گفته مقامات سعودی، سفیر عربستان یک ساعت پیش از قرائت بیانیه برای شرکت در مراسم روز ملی در سفارت این کشور، جلسه را ترک کرده است.

در بیانیه مشترک قرائت شده در صحن شورای حقوق‌ بشر سازمان ملل متحد، ضمن برشمردن اقدامات مثبت عربستان در زمینه رفع محدودیت‌های زنان این کشور برای سفر، خاطر نشان کرد که هنوز نگرانی‌های عمیقی در زمینه حقوق بشر وجود دارد.

در قسمتی از این بیانیه که توسط سفیر استرالیا خوانده شد، آمده است: «ما عمیقا نگران وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی هستیم. فعالان جامعه مدنی در این کشور هنوز با آزار و اذیت روبرو هستند. ما از دریافت خبرها و گزارشاتی درباره شکنجه، بازداشت‌های خودسرانه، مفقود شدن‌های اجباری و دادرسی‌های ناعادلانه نگران هستیم.»

عربستان سعودی بارها اتهامات شکنجه، دستگیری و حبس ناعادلانه را رد کرده است.