شورای شهر اهواز: حکم بنیاد مستضعفان برای رفع تصرف از روستای ابوالفضل بدوی است

11/06/1399 04:25 ب.ظ

برخی اعضای شورای شهر اهواز ضمن انتقاد از برخورد ماموران شهرداری و انتظامی با اهالی روستای ابوالفضل اعلام کردند حکم قضایی بنیاد مستضعفان مبنی بر «رفع تصرف» در مرحله بدوی بوده و تا زمان نهایی شدن نباید اجرا می‌شده است

برخی اعضای شورای شهر اهواز ضمن انتقاد از برخورد ماموران شهرداری و انتظامی با اهالی روستای ابوالفضل اعلام کردند حکم قضایی بنیاد مستضعفان مبنی بر «رفع ت رحیم کعب‌عمیر، عضو شورای شهر اهواز،‌ سه‌شنبه ۱۱ شهریور گفت: «نوع برخورد عوامل اجراییات شهرداری اهواز در برخورد با ساکنان این منطقه ناشایست بود و چهره شورا و شهرداری اهواز را زیر سوال برده است.

» او افزود: «حکم بدوی مبنی بر رفع تصرف به نفع بنیاد مستضعفان صادر شده،‌ اما این حکم تا زمان رای قطعی و تجدیدنظر نباید اجرا می‌شد.»

فرماندهی انتظامی اهواز و روابط عمومی بنیاد مستضعفان پیشتر اعلام کرده بودند مراجعه به این روستا برای «اجرای حکم قضایی» بوده است. ناصر موسوی‌نژاد،‌ عضو دیگر شورای شهر اهواز، اشاره کرد وظیفه اصلی معاونت خدمات شهری شهرداری «جلوگیری از سد معبر» است و در زمینه «رفع تصرف عدوانی» وظیفه‌ای ندارد.عبدالزهرا سنواتی،‌ رییس‌ شورای شهر اهواز، هم ضمن انتقاد از برخوردهای صورت‌گرفته، تایید کرد برخی از اهالی این روستا سابقه سکونت «۳۰ ساله» دارند.

پیشتر شماری از اهالی این روستا این موضوع را اعلام کرده و گفته بودند سکونت در این منطقه به پیش از انقلاب باز می‌گردد. به گفته آن‌ها،‌ بنیاد مستضعفان «اکنون با گذشت چند دهه» ادعای تملک کرده است.

ادامه مطلب:
IranIntl »

درگیری در روستای ابوالفضل اهواز؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی به منطقه رفت - BBC News فارسیچند روز پس از آنکه اهالی روستای ابوالفضل اهواز برای جلوگیری از تخریب خانه‌شان با ماموران امنیتی درگیر شدند، علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی، به این منطقه سفر کرده است. در گزارشی که رسانه‌های داخلی ایران از این سفر منتشر کرده‌اند، هدف از سفر آقای شمخانی دیدار با روستائیان و دلجویی از اهالی این روستا عنوان شده است.

بیانیه شورای بازنشستگان ایران درباره صدور حکم ۹ ساله پدر رومینا اشرفی

رهبر مخالفان بلاروس در شورای امنیت سازمان ملل سخنرانی می‌کند - BBC News فارسیسوتلانا تیخانوسکایا، رهبر مخالفان دولت بلاروس روز جمعه برای سخنرانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد دعوت شده است. به گزارش رویترز او از طریق ارتباط ویدیویی و به دعوت استونی که از اعضای کنونی این شورا است، صحبت خواهد کرد.

رئیس جمهور: مطمئنم نیجر مانع سوءاستفاده آمریکا از شورای امنیت می شودرئیس جمهور در گفتگو با رئیس جمهوری نیجر، با قدردانی از حمایت های مستمر این کشور از توافق برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد، خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از مشکلات امروز جهان سوءاستفاده برخی کشورها از مجامع بین المللی بوده است. بسیار خرسندم که ایران و نیجر در این زمینه که روابط بین المللی باید بر اساس عدالت، حقانیت و ارزش های والای انسانی که مبتنی بر استقلال، همبستگی و عزت استوار باشد، اشتراک نظر دارند.

واکنش‌ها به معرفی اعضای شورای عالی مصالحه ملی افغانستان - BBC News فارسیشماری از شخصیتهای سیاسی، مدنی و نمایندگان بعضی اقلیت‌های قومی نسبت به ساختار فهرست ۴۶ نفره شورای عالی مصالحه ملی افغانستان اعتراض کرده‌اند. یک منبع نزدیک به عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی به بی‌بی‌سی گفته که او نیز در مورد فهرست منتشر شده ملاحظاتی دارد. ارگ ریاست جمهوری این فهرست را عصرشنبه ۸ سنبله/مرداد نشر کرد که شامل چهره‌های سرشناس سیاسی، جهادی، دولتی، غیردولتی، زنان فعال در عرصه‌های مدنی و سیاسی است.

مطمئنم نیجر از سوء استفاده از شورای امنیت برای یکجانبه‌گرایی آمریکا جلوگیری می‌کندتهران- ایرنا- رییس جمهوری با بیان این که ایران و نیجر در مسائل و مجامع بین‌المللی، در زمینه تحقق اهداف این مجامع، همکاری‌های سازنده‌ای داشته‌اند، گفت: مطمئنم نیجر مستقل و حرفه‌ای از سوء استفاده از شورای امنیت برای یکجانبه گرایی آمریکا جلوگیری خواهد کرد.

صرف» در مرحله بدوی بوده و تا زمان نهایی شدن نباید اجرا می‌شده است.

رحیم کعب‌عمیر، عضو شورای شهر اهواز،‌ سه‌شنبه ۱۱ شهریور گفت: «نوع برخورد عوامل اجراییات شهرداری اهواز در برخورد با ساکنان این منطقه ناشایست بود و چهره شورا و شهرداری اهواز را زیر سوال برده است.»

او افزود: «حکم بدوی مبنی بر رفع تصرف به نفع بنیاد مستضعفان صادر شده،‌ اما این حکم تا زمان رای قطعی و تجدیدنظر نباید اجرا می‌شد.»

فرماندهی انتظامی اهواز و روابط عمومی بنیاد مستضعفان پیشتر اعلام کرده بودند مراجعه به این روستا برای «اجرای حکم قضایی» بوده است.

ناصر موسوی‌نژاد،‌ عضو دیگر شورای شهر اهواز، اشاره کرد وظیفه اصلی معاونت خدمات شهری شهرداری «جلوگیری از سد معبر» است و در زمینه «رفع تصرف عدوانی» وظیفه‌ای ندارد.عبدالزهرا سنواتی،‌ رییس‌ شورای شهر اهواز، هم ضمن انتقاد از برخوردهای صورت‌گرفته، تایید کرد برخی از اهالی این روستا سابقه سکونت «۳۰ ساله» دارند.

پیشتر شماری از اهالی این روستا این موضوع را اعلام کرده و گفته بودند سکونت در این منطقه به پیش از انقلاب باز می‌گردد.

به گفته آن‌ها،‌ بنیاد مستضعفان «اکنون با گذشت چند دهه» ادعای تملک کرده است.

این در حالی است که فرماندار اهواز و مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان گفته‌اند زمین‌های این منطقه املاک بنیاد مستضعفان بوده و سکونت اهالی در آن مربوط به «دو سه سال اخیر» است.

مدیرکل ثبت‌ اسناد این استان اشاره کرده که پیش از این سه سال «هیچ‌کس» در این منطقه زندگی نمی‌کرده‌ است.

یوسف موسوی، امام جماعت این روستا،‌ بر خلاف این اظهارات مسئولان گفته منطقه و زمین‌های کشاورزی آن پیشتر و حتی قبل از زمان انقلاب نیز در مالکیت هیچ ارگانی نبوده است.

کریم حسینی، نماینده اهواز در مجلس، هم روز دوشنبه گفت ساکنان قدیمی این روستا قرار نیست آن‌جا را ترک کنند و در خانه‌های خود خواهند ماند.

با این حال علی بیرانوند،‌ معاون دادستان اهواز،‌ هم مالکیت زمین‌های این منطقه را مربوط به بنیاد مستضعفان دانسته است.

هفته گذشته نیروهای انتظامی و امنیتی در پی دریافت حکم قضایی تخلیه روستا از سوی بنیاد مستضعفان، با مردم این منطقه درگیر شده و شماری از معترضان را با شلیک سلاح ساچمه‌زن مجروح کردند.

طی این درگیری، ماموران همچنین گاز اشک‌آور به سمت مردم این روستای فقیرنشین اهواز شلیک کرده بودند.

دستگاه قضایی خوزستان همچنین خبرنگاری را که نخستین‌بار خبر این درگیری را منتشر کرده بود،‌ بازداشت و سپس با قرار کفالت آزاد کرد. برخی گزارش‌ها نیز حاکی از احضار ده‌ها نفر در ارتباط با این درگیری‌ها است.

پس از واکنش‌های گسترده به این موضوع پرویز فتاح،‌ رییس بنیاد مستضعفان،‌ گفت: «به ما گفته بودند این‌ها زمین‌خوارند.»