نظامیان اسرائیل با یورش به کرانه باختری اشغالی یک جوان فلسطینی را به شهادت رساندند. - خبرگزاری آناتولی 14.02.2022 قدس/خبرگزاری آناتولی وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که نظامیان اسرائیل به روستای السيله الحارثيه در شهر جنين کرانه باختری رود اردن یورش برده و به سمت غیرنظامیان تیراندازی کردند که در نتیجه آن محمد أبو صلاح (ساله) به شهادت رسید.
همچنین در این حمله 5 فلسطینی مجروح شدند. هلال احمر فلسطین در خصوص وضعیت سلامت مجروحان اطلاعی نداد. ارتش اسرائیل به منظور تخریب خانه فلسطینان با بولدوزر به روستای السيله الحارثيه یورش برده و 4 خانه را تخریب کرد.
سیلاب مهیب در فاروج خراسانشمالی/ حضور استاندار در منطقه سیلزده/ روایتی از لحظه وقوع سیل + فیلم- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim
اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>
اعتراض یک ملیپوش در پی مثبت شدن تست دوپینگ پرچمدار ایران در المپیک چیندر پی اعلام خبر دوپینگ پرچمدار ایران در المپیک زمستانی پکن، یکی از ملیپوشان این رشته میگوید فدراسیون پیش از اعزام از ورزشکاران تست دوپینگ گرفته، اما جواب را اعلام نکرده است. 😅😂🤣 دیگه همه چیز مان بابد به همه چیزمان بیاید .با این حسابچند درصد ورزشکاران این دوره ما دوپینگی اند؟
یک زندانی سیاسی در ایلام «به دلیل توهین» به رهبران جمهوری اسلامی مورد ضربوشتم قرار گرفت🔺یک زندانی سیاسی در ایلام به «دلیل توهین» به رهبران جمهوری_اسلامی مورد ضربوشتم قرار گرفت ▪️سازمان زندانهای ایلام در واکنش به خبر ضرب و شتم یک زندانی زن ضمن تایید وقوع درگیری اعلام کرد آسیبی به وی نرسیده است. ⬇️ بیشتر بخوانید:
درخواست 11 سال زندان برای یک روزنامهنگار زن به اتهام اهانت به اردوغاندادستان ترکیه از دادگاه خواست «صدف کباش»، روزنامهنگار زن این کشور را بهدلیل اهانت به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور به 11 سال حبس محکوم کند.دادگاه جمهوری اسلامی ترکیه
مرگ یک دختر ۶ ساله در آتشسوزی چادر کارگران فصلی
مرگ یک زندانی در زندان ایلام بهدلیل محرومیت از خدمات پزشکی
سیانان: طالبان دستکم هفت بریتانیایی و یک آمریکایی را زندانی کرده استشبکه خبری سیانان روز شنبه گزارش داد که نیروهای طالبان در افغانستان طی دو ماه اخیر دستکم هشت شهروند کشورهای غربی را زندانی کردهاند. خدا بدتریبده… از استاد بزرگ خامنه ای خوب درس گرفتن..گروگان بگیر.. که توی مذاکره، حرفی واسه گفتن داشته باشی.. مګر شما غربیها طالبان را به ممالک خود دعوت نمیکنید؟