شرکت خودروسازی «لندرور» از ماشین مدل جدید به نام «دیفندر» رونمایی کرد

20/06/1398 07:08 ب.ظ

شرکت خودروسازی «لندرور» از ماشین مدل جدید به نام «دیفندر» رونمایی کرد به نوشته یو‌اس‌ای تودی، به این ترتیب این مدل مشهور لندرور از سال آینده میلادی پس از نزدیک به دو دهه، بار دیگر برای فروش در آمریکای شمالی عرضه می شود.

شرکت «لندرور» در نمایشگاه خودروسازی فرانکفورت از مدل جدید اتوموبیل «دیفندر» (به انگلیسی: Defender) رونمایی کرد. به نوشته یو‌اس‌ای تودی، به این ترتیب این مدل مشهور لندرور از سال آینده میلادی پس از نز پس از رسانه‌ای شدن خبر مرگ «سحر خدایاری» معروف به «دختر‌ آبی» که در اعتراض به حکم دادگاهش به اتهام ورود به ورزشگاه مقابل یکی از واحدهای قضایی تهران دست به خودسوزی زده بود، واکنش‌های بسیاری را از سوی کاربران شبکه های اجتماعی به...

پس از رسانه‌ای شدن خبر مرگ «سحر خدایاری» معروف به «دختر‌ آبی» که در اعتراض به حکم دادگاهش به اتهام ورود به ورزشگاه مقابل یکی از واحدهای قضایی تهران دست به خودسوزی زده بود، واکنش‌های بسیاری را از سوی کاربران شبکه های اجتماعی به همراه داشته است.

درگذشت سحر خدایاری، شامگاه روز دوشنبه ۱۸ شهریور، پس از آن اطلاع رسانی شد که خبرهای غیررسمی حاکی از دفن کردن بی سر و صدای جنازه این دختر جوان ۲۹ ساله در شهر قم بود. برخی رسانه‌ها از او با نام مستعار سارا نام می بردند اما با اعلام اسم او، گفته شده که سحر لیسانس مترجمی زبان انگلیسی داشت و چون طرفدار تیم استقلال بود، در شبکه‌های اجتماعی به او لقب «دختر آبی» داده بودند.

برخی منابع خبری اعلام کردند که سحر روز یکشنبه جان باخته و خانواده‌اش تعهد داده بودند که خبر مرگ این دختر بعد از تشییع جنازه صورت گیرد.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

مرگ «دختر آبی» پس از خودسوزی در اعتراض به دادگاهی شدن برای ورود به ورزشگاه🔹 مرگ دختر_آبی پس از خودسوزی در اعتراض به دادگاهی شدن برای ورود به ورزشگاه در حالیکه خبرگزاری‌های نزدیک قوه قضاییه دلیل خودسوزی او را مخفی می‌کردند، خانواده او فاش کردند که در پی تلاش برای ورود به ورزشگاه این دختر به شش ماه زندان محکوم شده بود.

واکنش‌ها به جان باختن دختری که برای ورود به ورزشگاه تهران اقدام به خودسوزی کرده بودواکنش‌ها به جان باختن دختری که برای ورود به ورزشگاه تهران اقدام به خودسوزی کرده بود فراخوان تحریم رفتن به استادیوم از سوی وزرشکاران ایرانی

ایران، یکی از ده کشور اول دنیا از نظر سانسور رسانه‌ها

کمیته حفاظت از روزنامه نگاران: ایران یکی از ۱۰ کشور با بیشترین میزان سانسور استکمیته حفاظت از روزنامه نگاران: ایران یکی از ۱۰ کشور با بیشترین میزان سانسور است این گزارش را بخوانید 🔽

ادامه بی‌خبری از فرهاد سلمان‌پور سه هفته پس از بازداشتبستگان فرهاد_سلمان‌پور، با گذشت سه هفته از بازداشت، همچنان از وضعیت او بی‌خبرند. اتهام سلمان‌پور «توهین به رهبری و همکاری در خروج سعید ملک‌پور از ایران» عنوان شده اما سعید_ملک‌پور آن را رد کرد و گفت: «هیچ‌کس در ایران از فرارم خبر نداشت.»

اپل از محصولات جدید خود رونمایی کرد؛ از گوشی آیفون ۱۱ تا پخش تلویزیونی♦️ اپل از محصولات جدید خود رونمایی کرد؛ از گوشی آیفون ۱۱ تا پخش تلویزیونی 📱 گوشی آیفون ۱۱ با دوربین ۱۲ مگاپیکسل و دو لنز با قیمت ۶۹۹ دلار و گوشی «آیفون ۱۱ پرو» دارای سه لنز دوربین، لنز واید، اولتر واید و تله با قیمت ۹۹۹ دلار به بازار عرضه می شود.

بازتاب مرگ «دختر آبی» در فضای مجازی| موج «تحریم ورزشگاه‌» یا «شعار بر روی سکوها» در حمایت از زنان

پس از رسانه‌ای شدن خبر مرگ «سحر خدایاری» معروف به «دختر‌ آبی» که در اعتراض به حکم دادگاهش به اتهام ورود به ورزشگاه مقابل یکی از واحدهای قضایی تهران دست به خودسوزی زده بود، واکنش‌های بسیاری را از سوی کاربران شبکه های اجتماعی به همراه داشته است.

درگذشت سحر خدایاری، شامگاه روز دوشنبه ۱۸ شهریور، پس از آن اطلاع رسانی شد که خبرهای غیررسمی حاکی از دفن کردن بی سر و صدای جنازه این دختر جوان ۲۹ ساله در شهر قم بود.

برخی رسانه‌ها از او با نام مستعار سارا نام می بردند اما با اعلام اسم او، گفته شده که سحر لیسانس مترجمی زبان انگلیسی داشت و چون طرفدار تیم استقلال بود، در شبکه‌های اجتماعی به او لقب «دختر آبی» داده بودند.

برخی منابع خبری اعلام کردند که سحر روز یکشنبه جان باخته و خانواده‌اش تعهد داده بودند که خبر مرگ این دختر بعد از تشییع جنازه صورت گیرد.

اما دفن سراسیمه و پنهانی بدن سوخته سحر، آنقدرها بی سر و صدا نماند و شبکه های اجتماعی پس از شنیدن خبر درگذشت «دختر آبی» با واکنش‌های بسیاری همراه شد تا جایی که بسیاری از کاربران با هشتگ « تحریم استادیوم» خواهان تحریم تماشای فوتبال در ورزشگاه‌های ایران شدند.

و برخی ها هم معتقد بودند که بهتر است ورزشگاه پر شود و در حمایت از زنان و در اعتراض به مرگ دلخراش سحر با شعار اعتراض‌ها نشان داده شود.

همچنین برخی کاربران همچون مدیار سمیع نژادفعال حقوق بشر هم این سوال را مطرح کردند که در دادگاه سحر خدایاری چه گذشته است که او حاضر به «خودسوزی‌» شده است.

کاربری هم نوشت که «دختر آبی اگر فلسطینی بود و در اعتراض به اسرائیل خودسوزی می‌کرد تا الان ارزشی های نظام و رسانه های جمهوری اسلامی سینه دریده و گلوها را پاره میکردند و چه داستان‌ها و مستندهایی در همزمانی این واقعه با عاشورا سر هم میکردند.»

یک کاربر دیگر هم به موضوع خودسوزی سحر اینگونه نگاه کرد: «اگر (دختر آبی) زنده میموندی ، بعد ترخیص از بیمارستان به جرم برهم زدن امنیت ملی ۶ سال ، تبلیغ علیه نظام ۷ سال ، اجتماع و تبانی ۹ سال ، و همکاری با رسانه های معاند ۱۰ سال زندانی میشدی.»

پیشتر پدر و خواهر این دختر طرفدار فوتبال در گفتگو با روزنامه شهروند گفتند که او ۶ ماه پیش برای تماشای یکی از بازی‌های تیم استقلال با لباس مردانه از قم به تهران آمد و در هنگام ورود به ورزشگاه بازداشت شد. او روز دوشنبه ۱۱ شهریور پس از حضور در یکی از واحدهای قضایی تهران، خودش را آتش زد. گفته شده که او بعد از مراجعه به دادگاه با حکم شش ماه زندان مواجه شده بود.

برخی منابع می‌گویند سحر خدایاری در بیمارستان مطهری بستری بوده و تاریخ فوت او دوشنبه شب نبود بلکه یک روز زودتر او درگذشت و خانواده او تعهد داده بود که بعد از تشییع جنازه ، خبر مرگ دختر آبی را اعلام کند.

یکی از دوستان خانوادگی سحر به سایت «ایران‌وایر» گفت که «جنازه را به خانواده‌اش تحویل ندادند. گفتند اول باید بروید و توجیه شوید.» و در نهایت سحر روز یکشنبه در «بهشت فاطمه» شهر قم بدون سر و صدا دفن شده است.

دستگاه قضایی ایران ابتدا سعی داشت موضوع را به «حجاب » متصل کند و اتهامات سحر را در پرونده اش «پوشش نامناسب»، «جریحه‌دار کردن عفت عمومی» و «توهین به مأمورین» اعلام کرد اما کمی بعد خواهر سحر در مصاحبه ای از بازداشت سحر در هنگامی که قصد ورود به ورزشگاه را داشت، توسط ماموران خبر داد.