شرح لحظات حمله موشکی ارمنستان به برده از زبان مجروحان آذربایجانی

07/08/1399 09:05 ب.ظ

غیرنظامیان آذربایجانی که در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده مجروح شده‌اند، لحظات پر بیم و هراسی که بر آنها گذشت را شرح دادند. - خبرگزاری آناتولی

غیرنظامیان آذربایجانی که در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده مجروح شده‌اند، لحظات پر بیم و هراسی که بر آنها گذشت را شرح دادند. - خبرگزاری آناتولی غیرنظامیان آذربایجانی که در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده مجروح شده‌اند، در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی به شرح لحظات پر بیم و هراسی که بر آنها گذشت، پرداختند.

آذر اسماعیل‌اف، مدیر بیمارستان دولتی یولاخ در این رابطه گفت: اغلب مجروحان این حمله موشکی که وضعیت وخیمی داشتند، به بیمارستان‌های یولاخ و مینگه‌چویر منتقل شدند.

وی افزود: به بیمارستان ما 26 غیرنظامی مجروح از جمله یک کودک منتقل شد که وضعیت بعضی از آنها بسیار وخیم بود. انتقام آقایف یکی از مجروحان این حمله گفت: داخل خودروی شخصی‌ام نشسته بودم که ناگهان صدای انفجار به گوشم رسید و صدای ناله مردم را می‌شنیدم. من هم بر اثر اصابت ترکش از ناحیه صورت و پا زخمی شدم.

جوانشیر آقایف پسرعموی انتقام که به همراه او در خودروی وی بوده است، نیز گفت: از شنیدن صدای مهیب انفجار شوکه شدم، بازار به میدان جنگ تبدیل شد و همه ترسیده بودند. آینوره ابراهیم اف، یکی دیگر از مجروحان حمله برده نیز گفت: لحظه حمله مقابل یک مغازه ایستاده بودم، انگار بمب روی سرمان می‌ریخت، از شدت ترس شروع به دویدن کردیم که از ناحیه شکم مجروح شدم. headtopics.com

ادامه مطلب:
aa_persian »

علی‌اف: انتقام حمله به شهر برده را از ارمنستان می‌گیریمرئیس جمهوری آذربایجان در پیامی اعلام کرد انتقام حمله ارمنستان به شهر برده این کشور را خواهند گرفت. - خبرگزاری آناتولی

حمله موشکی ارمنستان به شهر برده جمهوری آذربایجانشهر برده جمهوری آذربایجان هدف اصابت موشک‌های نظامیان ارمنستان قرار گرفت. شمار زیادی مغازه و خودرو در محل برخورد موشک دچار آتش سوزی شده‌اند براساس اطلاعات اولیه، 2 غیرنظامی در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده آذربایجان جان خود را از دست داده و شمار زیادی نیز زخمی شده‌اند

اردوغان می‌گوید اکنون زمان اجرای راه حل «دو دولت» برای جزیره قبرس استقبرس پس از حمله ترکیه به این جزیره در سال ۱۹۷۴ میلادی به دو بخش تقسیم شد. دولت مستقر در بخش شمالی آن که عمدتا مسلمان و ترک زبان هستند، تنها از سوی آنکارا به رسمیت شناخته شده است. اما دولت مستقر در بخش جنوبی از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده و اتحادیه اروپا نیز آن را در بلوک خود پذیرفته است. خودش قبرس رو اشغال کرده بعد از ارمنستان انتقاد میکنه! حرامزاده روزگار اردوغان😅

ترکیه: کشتار غیرنظامیان توسط ارمنستان، نمادی از ذهنیت بیمار عاملان قتل‌عام خوجالی استترکیه: کشتار غیرنظامیان توسط ارمنستان، نمادی از ذهنیت بیمار عاملان قتل‌عام خوجالی است

ارتش آذربایجان 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کردرئیس جمهور آذربایجان گفت که ارتش این کشور 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کرده است. - خبرگزاری آناتولی

استمرار نقض آتش‌بس از سوی ارمنستانارمنستان علی رغم توافق آتش بس با آذربایجان همچنان مناظق مسکونی غیرمظامی این کشور را مورد هدف قرار می‌دهد. - خبرگزاری آناتولی

غیرنظامیان آذربایجانی که در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده مجروح شده‌اند، لحظات پر بیم و هراسی که بر آنها گذشت را شرح دادند.یولاخ/ خبرگزاری آناتولی

غیرنظامیان آذربایجانی که در حمله موشکی ارمنستان به مرکز شهر برده مجروح شده‌اند، در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی به شرح لحظات پر بیم و هراسی که بر آنها گذشت، پرداختند.

آذر اسماعیل‌اف، مدیر بیمارستان دولتی یولاخ در این رابطه گفت: اغلب مجروحان این حمله موشکی که وضعیت وخیمی داشتند، به بیمارستان‌های یولاخ و مینگه‌چویر منتقل شدند.

وی افزود: به بیمارستان ما 26 غیرنظامی مجروح از جمله یک کودک منتقل شد که وضعیت بعضی از آنها بسیار وخیم بود.

انتقام آقایف یکی از مجروحان این حمله گفت: داخل خودروی شخصی‌ام نشسته بودم که ناگهان صدای انفجار به گوشم رسید و صدای ناله مردم را می‌شنیدم. من هم بر اثر اصابت ترکش از ناحیه صورت و پا زخمی شدم.

جوانشیر آقایف پسرعموی انتقام که به همراه او در خودروی وی بوده است، نیز گفت: از شنیدن صدای مهیب انفجار شوکه شدم، بازار به میدان جنگ تبدیل شد و همه ترسیده بودند.

آینوره ابراهیم اف، یکی دیگر از مجروحان حمله برده نیز گفت: لحظه حمله مقابل یک مغازه ایستاده بودم، انگار بمب روی سرمان می‌ریخت، از شدت ترس شروع به دویدن کردیم که از ناحیه شکم مجروح شدم.

گفتنی است وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز اعلام کرد: 21 غیرنظامی براثر حمله موشکی نظامیان ارمنستان به مرکز شهر برده جان خود را از دست داده و 70 تن نیز زخمی شده‌اند.

در پی شکست‌های مکرر نظامیان ارمنستان و آزادسازی بسیاری از مناطق تحت اشغال توسط ارتش آذربایجان، نظامیان ارمنستان حملات خود به مناطق مسکونی را به منظور تحت فشار قرار دادن باکو افزایش داده‌اند.