شبکه‌های اجتماعی و بازداشت‌های سلیقه‌ای برای چهار خط انتقاد

  • 📰 iranwire
  • ⏱ Reading Time:
  • 53 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 24%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

پس از اعتراضات آبان ۹۸ که با سرکوب خشن از سوی حکومت مواجه شد، تعداد بازداشت شهروندانی که در فضای مجازی از مسئولان حکومتی انتقاد می‌کنند به شدت افزایش یافته است. چطور باید از حق طبیعی خود برای اعتراض دفاع کرد؟ گزارش امیرحسین میراسماعیلی اطلاع_رسانی

پس از اعتراضات مردمی در آبان ۱۳۹۸ نسبت به وضعیت اداره کشور و تورم افسارگسیخته که با سرکوب خشن از سوی نیروهای دولتی و حکومتی مواجه شد، تعداد بازداشت شهروندانی که در فضای مجازی از مسوولان حکومتی انتقاد می‌کنند، به شدت افزایش یافته است.

از اصلی‌ترین اتهاماتی که توسط نهادهای امنیتی و قضایی علیه شهروندان معترض عنوان می‌شود، می‌توان به «تشویش اذهان عمومی»، «نشر اکاذیب»، «تبلیغ علیه نظام» و «تلاش برای براندازی» اشاره کرد؛ اتهاماتی که به نظر نمی‌رسد مبنایی عقلایی داشته باشند و بیشتر برای خفه کردن صدای مردم معترض و جلوگیری از وقوع تظاهرات مردمی دیگر مطرح می‌شوند.

خندان به «خبرنگاری جرم نیست» می‌گوید: «هرکدام از این اتهاماتی که متوجه بازداشتی‌ها می‌شود، منطبق با قانون است و بر اساس قوانین داخلی ایران نمی‌توان از آن ایراد گرفت. اما نکته اصلی ماجرا، تفسیرهای شخصی و سیاست‌زده از نوشته‌ها و انتقادات شهروندان است.

او در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد که شهروندان در محاکم قضایی و بازجویی‌های امنیتی به هیچ عنوان زیر بار اتهامات وارد شده نروند و این‌طور از خود دفاع کنند که منظورشان از نگارش مطالب انتقادی، اصلاح و بهبود وضعیت جامعه بوده است و قصدی برای تخریب مسوولان یا براندازی نداشته‌اند. زیرا با قبول و تایید اتهامات وارد شده، آن‌گاه به قاضی این اختیار عمل را داده‌اند که هرطور دلش بخواهد، حکم صادر کند.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 4. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.