سی‌امین جلسه دادگاه حمید نوری؛ شاهد گفت:‌ سوگواری ما کامل نشده است و محل خاکسپاری عزیزانمان را نمی‌دانیم

26/07/1400 11:35 ب.ظ

🔺سی‌امین جلسه دادگاه حمید_نوری؛ شاهد:‌ سوگواری ما کامل نشده است و محل خاکسپاری عزیزانمان را نمی‌دانیم ▪️جلسه دادگاه با اعتراض حاضران به قاضی در مورد رفتارهای به زعم آنها «نامناسب و توهین آمیز» حمید نوری همراه بود. قاضی گفت متوجه این رفتارها نشده است

سی امین جلسه دادگاه حمید نوری، متهم به مشارکت در اعدام‌های تابستان سال ۶۷، روز دوشنبه بیست و ششم مهر ۱۴۰۰ به شهادت صدیقه حاج محسن، خواهر حسین حاج محسن اعدامی شهریور سال ۶۷ در زندان گوهردشت اختصاص داشت. سی‌امین جلسه دادگاه حمید نوری، متهم به مشارکت در اعدام‌های تابستان سال ۶۷، روز دوشنبه بیست و ششم مهر ۱۴۰۰ برگزار شد. این جلسه به شهادت صدیقه حاج محسن، خواهر حسین حاج محسن، از اعدامی‌های شهریور سال ۶۷ در زندان گوهردشت، اختصاص داشت.

حسین فارغ التحصیل رشته مهندسی و معلم دبیرستان فنی و حرفه‌ای بود که براساس شهادت امروز شاهد و مدارک متعدد ارائه شده به دادگاه، روز ۵ خرداد ۶۱ در سن بیست و هشت سالگی در تهران دستگیر و به پانزده سال زندان و انفصال دائم از خدمت در آموزش و پرورش و ادارات دولتی محکوم شد.

اتهام او پذیرش مکتب مارکسیسم، عضویت در سازمان راه کارگر، و کمک مالی و تشکیل جلسه‌های آن سازمان بود. شاهد از سال ۶۵ به بعد حدود پنج بار با برادرش در زندان گوهردشت دیدار کرد. آخرین دیدار او با برادرش در نوروز ۶۷ بود. headtopics.com

مگه میشه قاضی متوجه رفتارهای توهین امیز محکوم به شاهدان نباشه ، خودشو زده به کوچه علی چپ

خانواده تا تیر ماه با حسین در زندان گوهردشت دیدار کردند و بعد از آن ملاقات‌ها در آستانه شروع اعدام‌ها متوقف شد. در آذر ماه همان بود که سال خبر اعدام حسین در کمیته زنجان تهران به پدرش اعلام شد.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

حقوق شهروندی | هشدار نسبت به اعدام قریب‌الوقوع یک کودک‌مجرم؛ ادامه فشار به شهروندان بهاییاخبار حاکی از اعدام قریب الوقوع آرمان عبدالعالی، محکومیت یک فعال رسانه‌ای کُرد به زندان، احضار آرش گنجی برای سپری کردن دوران محکومیت، ادامه فشار به شهروندان بهایی، سهم ناچیز کولبران از صادرات و واردات کالا،‌ توصیه به تزریق واکسن کرونا توسط هم‌جنس، و مخالفت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان است. 😓😓😓😓😓 خائینین باید اعدام شوند. بهایی با سگیونیست فرقی نداره...و حتی جرمشان سنگینتره بدون محاکمه باید اعدام شوند

پولیتیکو: ایران به اتحادیه اروپا جهت بازگشت به مذاکرات وین تعهدی ندادپس از سفر هیئتی از اتحادیه اروپا به تهران، یک مقام ارشد در اتحادیه اروپا خبر داد که اروپایی‌ها نتوانستند ایران را ملزم به از سرگیری مذاکرات احیای برجام در

وابستگی ایران به آذربایجان در صادرات به روسیه | DW | 17.10.2021مقامات جمهوری اسلامی طی روزهای گذشته چندین بار از طرح‌های جایگزین برای صادرات کالا به روسیه بدون گذر از خاک آذربایجان خبر داده‌اند. این طرح‌ها تا چه اندازه تحقق‌پذیر هستند؟ تحلیلی در این باره از دالغا خاتین‌اوغلو. دالغاخاتین اوغلو!!!مثل اکثرکارشناسان داخل ایران خصوصاکارنشناسان اپوزیسیون خارج ازکشوراندازه گنجشک نه اطلاعاتی داره ونه بیطرفه!!!!بقول خودش کارشناس انرژی هستش حالاازکدوم دانشگاه درپیتی باکواین مدرکوگرفته بماند!!تاچندوقت پیش هم خبرخوان بودیهوشدکارشناس!!اینهارو باتور شکارمیکنیدشما! کص نگید حرومزاده ها🍆

اردوغان: آمریکا پیشنهاد داده به جای جنگنده‌های اف-۳۵ به ما اف-۱۶ تحویل دهدترکیه مبلغ ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برای دریافت جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکایی پول پرداخت کرده، اما پس از آنکه آنکارا سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ روسی را خریداری کرد، آمریکا هم قرارداد تحویل اف-۳۵ را به ترکیه لغو کرد.

واکنش‌های گسترده تلاشگران میراث فرهنگی به اظهارات ضرغامی درباره تعرض به حریم پاسارگادکنشگران میراث فرهنگی می‌گویند که ممنوعیت بازدید از آرامگاه کوروش هخامنشی در آبان هر سال، تجربه دستگیری گردشگران در روز کوروش، و امنیتی کردن این رویداد محبوب جوانان ایران در سال‌های گذشته، بیانگر آن است که مشکل اصلی حکومت خود پاسارگاد است، نه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برای مردم منطقه. در ده متری پاسارگاد کشاورزی در جریان است و تراکتور مشغول شخم زمین، کشاورزی منطقه مشکل ندارد، بلکه به بهانه کمک به کشاورزان می‌خواهند اجازه چاه‌های عمیق دهند تا به مرور منطقه را دچار فرونشست کنند انحلال_سپاه_پاسداران حامی و عمله سر پا ماندن تروریزم و فساد و بنیادگرایی را مردم ایران با عزمی صد چندان به پیش خواهند برد قیام_سراسری هدف رژیم ضد بشری چیزی نیست جز زمینه‌سازی برای نابودی تدریجیِ آثار باستانی ایران که گواه تاریخ و فرهنگ ایران هستند، نمی‌دهند کوروش هخامنشی پاسارگاد

ملاله یوسف‌زی از طالبان خواست به دختران افغان اجازه دهند به مدرسه بازگردندملاله یوسف‌زی در سال ۲۰۱۲ از سوی طالبان پاکستان هدف تیرانداری قرار گرفته بود. ملاله در سال‌های بعد به نماد مبارزه دختران برای کسب حق تحصیل در برابر فشارهای بنیادگرایان تبدیل شد. ملاله اگر آدم بود باید از دنیا میخواست طالبان را به رسمیت نشناسند. درودها بر رفقا در یورونیوز بدون شک تصاویر دیگری از مهربانو ملاله با رنگهای شال سنگینتری مناسب با خبر هم بود. قرمز هم قشنگه منتها برایرخبرهای شادی آور مناسبتر است. با احترام She is extremely fake.

چاپ

سی‌امین جلسه دادگاه حمید نوری، متهم به مشارکت در اعدام‌های تابستان سال ۶۷، روز دوشنبه بیست و ششم مهر ۱۴۰۰ برگزار شد. این جلسه به شهادت صدیقه حاج محسن، خواهر حسین حاج محسن، از اعدامی‌های شهریور سال ۶۷ در زندان گوهردشت، اختصاص داشت.

حسین فارغ التحصیل رشته مهندسی و معلم دبیرستان فنی و حرفه‌ای بود که براساس شهادت امروز شاهد و مدارک متعدد ارائه شده به دادگاه، روز ۵ خرداد ۶۱ در سن بیست و هشت سالگی در تهران دستگیر و به پانزده سال زندان و انفصال دائم از خدمت در آموزش و پرورش و ادارات دولتی محکوم شد.

اتهام او پذیرش مکتب مارکسیسم، عضویت در سازمان راه کارگر، و کمک مالی و تشکیل جلسه‌های آن سازمان بود. شاهد از سال ۶۵ به بعد حدود پنج بار با برادرش در زندان گوهردشت دیدار کرد. آخرین دیدار او با برادرش در نوروز ۶۷ بود.

خانواده تا تیر ماه با حسین در زندان گوهردشت دیدار کردند و بعد از آن ملاقات‌ها در آستانه شروع اعدام‌ها متوقف شد. در آذر ماه همان بود که سال خبر اعدام حسین در کمیته زنجان تهران به پدرش اعلام شد.

خانم حاج حسینی دو بار پس از اعدام برادرش به همراه نزدیکانش به خاوران رفت که هر دو بار دستگیر شد. نخستین دستگیری در سال ۶۸ بود که شاهد برای دیدار با رینالدو گالیندو پل، گزارشگر ویژه سازمان ملل، به خاوران رفته بود.

خانم حاج حسینی گفت که پس از آن بود که در مراجعه به زندان اوین به او گواهی فوتی داده شد که بر روی آن تاریخ فوت حسین حاج حسینی یازدهم مهر ۱۳۶۷ ثبت شده بود،‌ اما بنا به روایت برخی از زندانیان نجات‌یافته از اعدام‌ها، حسین حاج حسینی پنجم شهریور ۱۳۶۷ یعنی اولین روز «چپ‌کُشی» در زندان گوهردشت اعدام شد.

شاهد این جلسه دادگاه با هدف اثبات حضور زندانی در زمان اعدام‌ها در زندان گوهردشت روایتی را در مورد برادرش نقل کرد. او گفت در آستانه اعدام‌ها، استفاده از هواخوری و ملاقات‌ها در گوهردشت قطع شد و برادر او که عاشق طبیعت و نگران خشک شدن گل‌های باغچه هواخوری بود با بطری‌های مایع ظرفشویی وسیله‌ای ساخت و از داخل ساختمان سعی کرد به گل‌ها آب دهد. اما ماموران متوجه شدند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

سی‌امین جلسه دادگاه نوری همچنین با اعتراض حاضران به قاضی در مورد رفتارهای به زعم آنها «نامناسب و توهین آمیز» حمید نوری همراه بود. قاضی در پاسخ گفت متوجه این رفتارها نشده است.

شاهد همچنین خطاب به قاضی دادگاه گفت که مایل است اعلام کند که حمید نوری به عنوان دادیار زندان اوین و گوهردشت حتما از مقصد کامیون‌های یخچال‌داری که تابستان ۶۷ از زندان خارج شدند، اطلاع دارد و باید [مقصد آنها را] بگوید.

خانم حاج حسینی همچنین به صدمات روحی و جسمی وارده بر او و خانواده‌اش به دلیل اعدام برادرش اشاره کرد و گفت شاهد درد و رنج پدر و مادرش بوده است. او افزود: «پدرم ... بعد از مرگ برادرم هیچوقت شادی نکرد. ... مادر هیچگاه نتونست مرگ برادرم را باور کند.»

شاهد گفت بارها به خاوران رفت و آمد داشت و شاهد گریه و سوگواری مادران صادق و جعفر ریاحی و محمود و محمدعلی بهکیش بود. لازم به ذکر است که اسم این چهار نفر در فهرست اسامی اعدام شدگان کیفرخواست دادستان درج شده است.

صدیقه حاج حسینی گفت: «سوگواری ما کامل نشده. ما نمی‌دانیم مزار پیکر عزیزانمان کجا است.»

جلسه بعدی دادگاه فردا، سه شنبه ۲۷ مهرماه با شهادت ویدا رستم علی پور و لاله بازرگان برگزار خواهد شد.پر خواننده‌ترين‌ها