سیاست جدید دولت ائتلافی آلمان: مهاجرت آسان‌تر می‌شود | DW | 28.11.2021

07/09/1400 09:14:00 ب.ظ

شمار تابعیت‌های دوگانه دوبرابر خواهد شد و روند پیوستن اعضای خانواده مهاجران و امکان دریافت ویزا تسهیل می‌گردد. این موارد تنها بخشی از سیاست مهاجرتی دولت ائتلافی جدید آلمان است که اعلام شده‌اند.

شمار تابعیت‌های دوگانه دوبرابر خواهد شد و روند پیوستن اعضای خانواده مهاجران و امکان دریافت ویزا تسهیل می‌گردد. این موارد تنها بخشی از سیاست مهاجرتی دولت ائتلافی جدید آلمان است که اعلام شده‌اند. به طور مشخص قرار است دریافت تابعیت آلمان تسهیل و پس از گذشت مدت پنج سال از اقامت قانونی در آلمان...

به طور مشخص قرار است دریافت تابعیت آلمان تسهیل و پس از گذشت مدت پنج سال از اقامت قانونی در آلمان امکان‌پذیر گردد. این مدت در صورت وجود توانمندی‌های خاص هم‌پیوندی (Integration) می‌تواند حتا به سه سال نیز کاهش یابد.

کودکانی که از والدین خارجی در آلمان به دنیا می‌آیند، در صورتی که یکی از والدین به مدت پنج سال در آلمان اقامت قانونی داشته باشد، از بدو تولد آلمانی محسوب می‌شوند. ائتلاف دولت جدید آلمان می‌خواهد به روند رسیدگی به پرونده‌های پناهندگی سرعت ببخشد و بدین گونه از بار سنگین اداره فدرال برای مهاجرت و پناهجویان بکاهد.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

رنج‌های نهادینه‌شده| احمد آرام

بارها شده است که واژه‌ «رنج»، نویسندگان را به خود مشغول داشته تا با یک درک اصولی، آن را در آثار خود بصری جلوه دهند؛ آن هم به گونه‌ای که زمان و مکان در رنج، هم شنیداری باشد و هم دیداری. و اگر رنج تخیل را به بازی بگیرد، بدون شک، از راه چنین تخیلی جغرافیای دیگران با جغرافیای زیستگاه ما گره خواهد خورد؛ و سرمنشأ چنین پیوندی رنج مشترک است. از همین‌روست که رفت‌وبرگشت به جهان ادبی نویسندگانِ قدر، قضاوت کردن پندارهای خود در بازیافت مکان و زمان‌های فرّار است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

لفاظی جدید رابرت مالی علیه ایران در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات وینلفاظی جدید رابرت مالی علیه ایران: اگر تهران بخواهد از فرصت مذاکرات به عنوان بهانه‌ای برای تسریع برنامه هسته‌ای‌اش استفاده کند، آمریکا و متحدانش علیه ایران فشار خواهند آورد برجام رو امضا نکردن ، تاسیسات هسته ای رو با موشک های نقطه زن هدف بگیرید لیاقت استفاده از علم برق هسته ای ندارند دیگه هدفون واقعا چیه امضا نمی کنند مگر هدفشون تولید برق نیست اخه چقدر صبر باید کرد برجام که تمام بندهاش منطقیه امضاش کنند تکنولژی ودانش هرپدیده ای درهرکشور،حقوق الهی مردم ودولت ان کشوراست وانکه سازمانها یاکشوری تصوردارندکه حق دخالت بدون اجازه کشورذی ربط رادارندان معلول جهل ان سازمان وان کشوربه وظایف خودوحقوق الهی ان کشوراست.فلسفه وجودی سازمانهای بین المللی برای کمک به کشورهاست تاعلم وتکنولوزی موجود درجهان به نفع یکدیگراستفاده کنندوعلت وجودسفارتخانه ها درکشورهانیزیکی ازمواردانست،لذاتحریم ودشمنی بایکدیگرنمی تواندمبنای علمی والهی داشته باشدکه به زیان همه است.

اومیکرون، سویه جدید کرونا؛ اروپا، ژاپن، آمریکا و کانادا قرنطینه و محدودیت‌های مسافرتی وضع کردندسازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ممکن است «اومیکرون» سویۀ جدید کشف شدۀ ویروس کرونا در آفریقای جنوبی، سریع‌تر از سایر سویه‌های این ویروس مرگبار گسترش یابد.

تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید کرونا به کشوروزارت بهداشت: *به افرادی که قصد مسافرت به آفریقای جنوبی دارند توصیه می‌کنیم سفر خود را به تاخیر بی‌اندازند *نهایت سختگیری اعمال خواهد شد *ما پرواز مستقیم از این کشورها نداریم *برای ورود فرد غیرایرانی از کشورهای یاد شده به ایران ممانعت ایجاد خواهیم کرد خوب به این تصاویر نگاه کنید همشون سربازان وظیفه ارتش هستند نیروی زمینی ارتش چه معنایی داره؟ اولا میدونن سرباز وظیفه ادم نمیکشه پس بخاطر کمبود نیرو اینارو اوردن تازیاددیده بشن دوما یگان ویژش کم اورده یا لغو دستور میکنه که از ارتش کمک گرفتن .

سویه جدید کرونا؛ اسرائیل مرزهایش را به روی مسافران خارجی بست | DW | 28.11.2021شیوع سویه اومیکرون موجی تازه از محدودیت‌ها را در سطح جهانی رقم زده است. اسرائیل ورود مسافران خارجی را ممنوع کرد. بسیاری کشورها نیز تدابیر مشابهی اعمال کرده‌اند. ایران گفته تاکنون ابتلا به اومیکرون در کشور ثبت نشده است. ما ی سال بود پذیرای کرونا بودیم ولی مسعولین همچنان در انکار بودن 😐خدا عاقبتمونو ختم بخیر کنه😭 بازی جدید گلوبالیستا شروع شد😂

۸۰ فوتی جدید کرونا در کشور / ۵ استان بدون فوتی در ۲۴ ساعت گذشته۸۰ فوتی و ۳۷۸۱ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۳۷۸۱ *جانباختگان جدید: ۸۰ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۱۰۸۸۸۲ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۵۸۶۳۲۴۸ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۲۹۶۲۹ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۰۴۸۸۶۳۷۲

شهریاری: امکان درگیری کشور ما با سویه جدید کرونا زیاد استرییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به سویه آفریقایی کرونا که اخیرا نگرانی‌هایی را در دنیا ایجاد کرده است، گفت: اینکه فکر کنیم علی رغم تمام کارهایی که انجام می‌دهیم این سویه از ویروس به ما نمی‌رسد، دور از ذهن است و امکان درگیری کشور ما هم زیاد است. پس رعایت جدی پروتکل‌ها بسیار مهم است. زندگیم صد سال اولش سخته کسی برندس که به اون وصل باشه 😊☝❤مگر خواستش باشه که بری سفر اون دنیا😊 بعد از اعتراضات اصفهان