سیاستمداران آمریکایی: گفتگو با طالبان در کمپ دیوید نباید اصلا برنامه‌‌ریزی می‌‌شد

18/06/1398 07:31:00 ب.ظ

سیاستمداران آمریکایی: گفتگو با طالبان در کمپ دیوید نباید اصلا برنامه‌‌ریزی می‌‌شد پرزیدنت ترامپ گفت اشرف غنی و رهبران طالبان برنامه داشتند شنبه شب به ایالات متحده بیایند.

بخش انگلیسی صدای آمریکا - آشکار شدن گفتگوهای صلح برنامه ریزی شده با رهبران طالبان و اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان، و لغو آن ملاقات ها تازه ترین حرکت غیرمتعارف رئیس جمهوری ایالات متحده در سیاست خارجی پرزیدنت ترامپ گفت اشرف غنی و رهبران طالبان برنامه داشتند شنبه شب به ایالات متحده بیایند.

هر چند مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، یکشنبه گفت پرزیدنت ترامپ در لغو گفتگو با رهبران طالبان به دلیل حملات تروریستی جاری در افغانستان تصمیم درستی گرفته است، قانونگذاران هر دو حزب می گویند این ملاقات اصلا نباید برنامه ریزی می شد.

لیز چینی، نماینده جمهوریخواه کنگره، در توئیتی گفت: «کمپ دیوید جایی است که رهبران آمریکا پس از این که القاعده با حمایت طالبان ۳ هزار آمریکایی را در یازدهم سپتامبر کشت، با هدف برنامه ریزی برای واکنش ما گردهم آمدند. هیچ عضو طالبان نباید هرگز به آن جا پا بگذارد.»

سناتور باب منندز، عضو ارشد دموکرات کمیته روابط خارجی سنا، می گوید: «این نمونه دیگری از سیاست خارجی پرمخاطره دولت ترامپ است که در نهایت نه بر تلاش هایی استراتژیک و روش‌مند برای ایجاد صلح، که بر ترامپ، به عنوان یک شخصیت، تمرکز دارد.» headtopics.com

ادم کینزینجر، نماینده جمهوریخواه کنگره و خلبان پیشین نیروی هوایی آمریکا، در توئیتی نوشت: «هرگز نباید به رهبران سازمانی تروریستی که یازدهم سپتامبر را تقبیح نکرده و به شرارت ادامه می دهند، اجازه داد به کشور بزرگ ما پا بگذارند. هرگز.»

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

رئیس جمهور آمریکا مذاکرات صلح با طالبان را متوقف کردپس از حملات اخیر طالبان در افغانستان، رئیس جمهور ایالات متحده مذاکرات صلح افغانستان را متوقف کرد. پرزیدنت دونالد ترامپ روز یکشنبه ۱۷ شهریور در چند توئیت نوشت: «تقریبا هیچ‌کس باخبر نبود که رهبران طا

با توجه به دستور رئیس قوه، در احکام صادره علیه فعالان کارگری تجدیدنظر شودتهران- ایرناپلاس- یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که که از نظر کمیسیون امنیت اعتراضات کارگری برای برهم زدن امنیت نبوده، می‎گوید: انتظار جدی وجود دارد که باتوجه به دستور آقای رئیسی، در احکام صادره علیه فعالان کارگری، تجدیدنظر و تعدیل صورت بگیرد.

سناتور منندز: نمی‌شود با طالبان گفت‌وگو کرد ولی دولت حاکم افغانستان را در آن شرکت ندادسناتور منندز: نمی‌شود با طالبان گفت‌وگو کرد ولی دولت حاکم افغانستان را در آن شرکت نداد وی گفت: «همه ما می‌خواهیم که نیروهایمان به خانه بازگردند؛ ولی باید به شکلی باشد که پاسداری از خون و ثروت ملی که در افغانستان هزینه شده را گرامی بدارد.»

ترامپ گفتگوهای صلح با طالبان را لغو کرددونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید دیدار با رهبران طالبان و رئیس جمهوری افغانستان در کمپ دیوید را لغو و گفتگوهای صلح میان آمریکا و طالبان را متوقف کرده است. این در حالی است که زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا برای گفتگو با طالبان، روز دوشنبه اعلام کرده بود که توافق با طالبان در اصول نهایی شده و تنها به تایید دونالد ترامپ نیاز دارد.

ترامپ مذاکرات صلح و نشست با سران طالبان را لغو کرددونالد_ترامپ، رییس ‌جمهوری آمریکا، عصر شنبه اعلام کرد که پس از حمله اخیر طالبان در کابل که منجر به کشته شدن یک سرباز آمریکایی و ۱۱ شهروند بی‌گناه شد، مذاکرات صلح و همچنین نشست خود با سران طالبان در کمپ دیوید را لغو کرده‌ است.

ترامپ مذاکرات صلح با طالبان را لغو کرد- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnim«ترامپ مذاکرات صلح با طالبان را لغو کرد» رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرت لغو می‌شود