سپاه پاسداران از راکت هدایت شونده و موشک بالستیک جدید رونمایی کرد

06/07/1399 08:31:00 ب.ظ

رونمایی از این تجهیزات در حالی صورت می‌گیرد که تنها یک هفته پیش از این، آمریکا با استناد به شواهد دست داشتن ایران در نارآمی‌های خاورمیانه، رسما و بطور یکجانبه اعمال دوبارۀ تحریم‌های لغو شدۀ سازمان ملل علیه این کشور را اعلام کرد و افزود که تحریم تسلیحاتی ایران نیز بطور دائمی تمدید خواهد شد.

رونمایی از این تجهیزات در حالی صورت می‌گیرد که تنها یک هفته پیش از این، آمریکا با استناد به شواهد دست داشتن ایران در نارآمی‌های خاورمیانه، رسما و بطور یکجانبه اعمال دوبارۀ تحریم‌های لغو شدۀ سازمان ملل علیه این کشور را اعلام کرد و افزود که تحریم تسلیحاتی ایران نیز بطور دائمی تمدید خواهد شد. سپاه پاسداران جمهوری اسلامی روز یکشنبه در جریان برگزاری نمایشگاه دائمی محصولات هوافضای سپاه، از دو...

سپاه پاسداران جمهوری اسلامی روز یکشنبه در جریان برگزاری نمایشگاه دائمی محصولات هوافضای سپاه، از دو محصول جدید خود رونمایی کرد؛اولین راکت‌ هدایت شونده هوا به سطح و جدیدترین موشک بالستیک دریایی ساخت ایران.

بنا بر گزارش خبرگزاری تسنیم، اگرچه پیش از این راکت‌های سطح به سطح آنهم در کالیبرهای مختلف توسط سپاه به نمونه‌‌های هدایت شونده و نقطه زن تبدیل شده بودند اما این اولین بار بود که راکت‌های هوا به سطح نیز هدایت‌پذیر می‌شدند.

اولین راکت‌ هدایت شونده هوا به سطح ساخت ایران خبرگزاری تسنیم نیروی دریایی سپاه ۱۱۲ «قایق‌ تندروی موشک‌انداز» را به ناوگان خود اضافه کرد موشک «ذوالفقار بصیر» با بردی بیش از ۷۰۰ کیلومتر نیز جدیدترین موشک بالستیک دریایی سپاه از نسل موشکهای خلیج فارس است.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

عراق موجودیت خود را از ایران دارد

محمد صدر: با بالا گرفتن جنگ های داخلی عراق در سالهای پس از سقوط صدام، این کشور با اعلام موجودیت گروهی با نام «داعش» در خاک خود مواجه شد که به نام برپایی تعالیم و قوانین اسلامی، ظالمانه ترین رفتار را در برخورد با مردم عراق به ویژه زنان این کشور دنبال می کردند(البته شاخه سوری این گروه، سال‌ها قبل فعالیت خود را در سوریه آغاز کرده بود) اینکه در نهایت چگونه ماهیت این گروه به نابودی انجامید و برخورد دولت عراق با ناجیان این کشور در سال‌های پس از سقوط داعش چه بود. گفت‌وگو کامل را اینجا بخوانید: https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-873529 ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

با قابلیت زدن هواپیماهای مسافربری تو هر زمان خخخخخخ 👌💪✌ درود بر سپاه جون میگم دوستان راستی درب قابلمه (کرونایاب) ساخت دوستان سپاهی چیشد؟؟

سپاه پاسداران از یک موشک بالستیک رونمایی کرد | DW | 27.09.2020نیروی هوافضای سپاه پاسداران موشک بالستیک تازه‌ای را به نمایش گذاشت. به گفته سپاه پاسداران موشک دریایی تازه 'احتمالا بیش از ۷۰۰ کیلومتر' برد دارد. موشک‌های دریایی پیشین سپاه حداکثر تا ۳۰۰ کیلومتر برد داشتند. این موشکا هر وقت تونست بردش به کاخ سفید برسه گوه بخورین آنفالو بخاطر تبلیغ تجهیزات یک سازمان تروریستی چشم اتحادیه_اروپا روشن!!! باز برای آخوندهای_تروریست و فریبکار گلو پاره کنید! اما بور شده و بیشتر بور خواهید شد. تعادل را ما مردم_ایران بسمت آزادی و دمکراسی میچرخانیم.

مرحوم هاشمی می‌گفت این حصر از زندان هم بَدتر استفرزند شیخ مهدی کروبی گفت: وقتی شرایط حصر را در سال‌های اول برای مرحوم آیت‌الله ‌‌هاشمی‌رفسنجانی تعریف می‌کردم، مرحوم‌ هاشمی هم گفتند که این حَصر نیست و به مراتب از زندان بدتر است، چون در زندان فرد با یک جمعی معاشرت و زندگی می‌کند. رفسنجانی٫ کروبی و غیره خودشون زندگی سیاسی رو انتخاب کردند ولی در خصوص حکم اعدام؛ اینا جوونامونم چرا با این شدت و حدت و سرعت باید حذف بشن؟! این قضات چطوری تربیت شدند؟! فرقی نداره کف خیابون با تیر مستقیم یا طی مراسم باصطلاح دادگاه! آیا قوانین برای همه یکسان است؟! زم یا زنجانی!

رهبر کره شمالی در اقدامی بی‌سابقه از سئول عذرخواهی کردرهبر كره شمالی در این نامه از حادثه روی داده «عمیقا ابراز تاسف» کرده و آن را «واقعه‌ای پیش‌بینی نشده و شرم‌آور» خواند که باعث «ناامیدی رئیس جمهور مون جائه-این و كره جنوبی» شده است. بازم شعور این آدم مقامات بیشعور جمهوری اسلامی یکم یاد بگیرن که وقتی میزنن یه هواپیما رو با ۱۸۰ تا سرنشین تکه تکه میکنن نیان چهره حق به جانب به خودشون بگیرن

پلیس بلاروس ده‌ها نفر از تظاهرکنندگان مخالف لوکاشنکو را بازداشت کردبسیاری از تظاهرکنندگان بویژه گروه بزرگی از زنان سرودهایی در حمایت از سوتلانا تیخانوفسکایا، نامزد اصلی مخالف الکساندر لوکاشنکو خواندند.

ارتش آذربایجان ارتفاعات موروداغ را از اشغال ارمنستان آزاد کردوزارت دفاع جمهوری آذربایجان از آزاد‌سازی ارتفاعات موروداغ از اشغال ارمنستان خبر داد. - خبرگزاری آناتولی شکر درود بر برادران قهرمانمان

درخواست خبرنگاران فرانسوی از رئیس کمیسیون اروپا: اینقدر از زبان انگلیسی استفاده نکنیدمعترضان برای مثال به طرح پیمان مهاجرتی اتحادیه اروپا اشاره می‌کنند که به تازگی از جزئیات آن رونمایی شده است. روزنامه نگاران فرانسوی می‌گویند کلیه ارتباطات و اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته برای این موضوع به زبان انگلیسی انجام شده است. آها پس بیان زبان مسخره و دهاتی فرانسوی رو استفاده کنن؟ ای کاش تنوع زبان را که یک مانع ارتباطی و یک عامل اختلاف و تفرقه بین انسان هاست تبدیل به یک زبان واحد کنند. همه مردم جهان بتونن به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنن. ایشون عقل نداره چون زبان انکلیسی جهانی و ارتباط تمام اقوام با هم زبان انکلیسی