سوریه با توافق‌نامه میان آمریکا و ترکیه مخالفت کرد | DW | 08.08.2019

17/05/1398 07:59 ب.ظ

سوریه توافق میان آمریکا و ترکیه برای تشکیل منطقه‌ای امن را به شدت رد کرد. هدف ترکیه آن است که کردهای مسلح را هرچه بیشتر از مرزهای خود دور کند.

سوریه توافق میان آمریکا و ترکیه برای تشکیل منطقه‌ای امن را به شدت رد کرد. هدف ترکیه آن است که کردهای مسلح را هرچه بیشتر از مرزهای خود دور کند. به گفته وزارت خارجه سوریه با این توافق دو کشور"اشغالگر" حق حاکمیت سوریه را پایمال می‌کنند. سوریه از سازمان ملل درخواست کرد که این"تجاوزگری" را محکوم کند.

رژیم سوریه برخی از"کردهای خائن" را در انجام توافق میان آمریکا و ترکیه مقصر دانسته است."منطقه صلح و امن"

آمریکا و ترکیه یک روز قبل اعلام کرده بودند که بر سر تشکیل یک منطقه امن در شمال سوریه، هم‌مرز با ترکیه، به توافق رسیده‌اند، اما جزئیات توافق میان خود را اعلام نکردند. وزارت دفاع ترکیه و سفارت آمریکا در آنکارا تنها گفتند که به زودی یک"مرکز عملیاتی" برای ایجاد منطقه امن تشکیل می‌شود.

"منطقه صلح" برای تحقق دو هدف برپا می‌شود: از سویی نگرانی‌های امنیتی ترکیه را برطرف می‌کند و از طرف دیگر می‌تواند اقامتگاهی امن باشد برای بازگشت آوارگان سوری که از جنگ و ناامنی به ترکیه گریخته‌اند.قدرت‌گیری کردها در منطقه یکی از نگرانی‌های اصلی دولت ترکیه است. headtopics.com

دوكشور خارجي توافق مي كنند بخشي از خاك كشور ثالثي را به حاكميت خود در اورند كه ان كشور ثالث هرگز با ايشان درجنگ وارد نشده. خوب معلوم است چنين نظمي اطلاق جهاني بودن را شايسته نبوده و بخاطر ماهيت تنش زاي خود دوام هم نخواهد اورد.

ادامه مطلب:
dw_persian »

دمشق توافق ترکیه و آمریکا بر سر ایجاد منطقه امن در سوریه را محکوم کرد«سوریه از جامعه بین‌ الملل و سازمان ملل می‌ خواهد که تجاوز آشکار آمریکا و ترکیه را محکوم کنند. این توافق منجر به ایجاد تنشی خطرناک می‌شود و همه تلاش ها برای یافتن راهکاری برای حل بحران سوریه را از بین می‌ برد.»

توافق ترکیه و آمریکاجهت هماهنگی برای ایجاد منطقه امن در سوریهآنکارا و واشنگتن بر سر تشکیل یک مرکز عملیاتی مشترک در ترکیه در اسرع وقت توافق کردند تا ایجاد منطقه

رهبر حزب حرکت ملی ترکیه: ایجاد منطقه امن در شمال سوریه به نفع همه خواهد بوددولت باغچه‌لی، رهبر حزب حرکت ملی ترکیه ایجاد منطقه امن در شمال سوریه را به سود همه منطقه دانست. - خبرگزاری آناتولی

بولتون: ونزوئلا در کنار ایران، کره شمالی و سوریه جزو کشورهای یاغی استبولتون : ونزوئلا در کنار ایران، کره شمالی و سوریه جزو کشورهای یاغی است ⚡️مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: مادورو می‌خواهد همین طور منتظر بماند تا فشارها بگذرد ولی جامعه بین‌المللی نظاره‌گر نمی‌ماند. حالا زمان عمل فرا رسیده است. امیدوارم اگر ایران باتدبیر شود ودست دوستی باامریکا و اسراییل بدهد مسیله سوریه وونزویلا حل میشود.افراطی گریهای سوریه وونزویلا به پشتوانه ی حکومت ایران است یاغی کسانی هستند که از هزاران کیلومتر دورتر امده اند برای غارت خاورمیانه

سازمان ملل: بیش از ۱۰۰هزار نفر در سوریه بازداشت، ربوده یا مفقود شده‌اندبراساس گزارش‌های نهادهای مرتبط با سازمان ملل، در طول جنگ هشت ساله در سوریه بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازداشت، ربوده یا مفقود شده‌اند و مسئولیت عمده این اقدام‌ها بر عهده دولت سوریه است. به گزارش آسوشیتدپر

دولت اسد از طرح تشکیل منطقه امن در شمال سوریه انتقاد کرد🔺دولت اسد از طرح تشکیل منطقه امن در شمال سوریه انتقاد کرد ⚡️دولت سوریه روز پنجشنبه ۱۷ مرداد ماه، ضمن متهم کردن ترکیه به «جاه‌طلبی‌های توسعه‌طلبانه» گفت که توافق واشنگتن و آنکارا برای ایجاد یک «منطقه امن» در شمال شرقی سوریه، نقض حاکمیت این کشور است. هرجا نا امنی است،آمریکا هم هست. اگر آمریکاییها گورشون را گم میکردند،منطقه به آرامش میرسید.

دولت سوریه روز پنجشنبه هشتم اوت (۱۷ مرداد) توافق میان آمریکا و ترکیه برای تشکیل منطقه‌ای امن در بخش شمالی این کشور جنگ‌زده را به شدت رد کرد.

به گفته وزارت خارجه سوریه با این توافق دو کشور"اشغالگر" حق حاکمیت سوریه را پایمال می‌کنند. سوریه از سازمان ملل درخواست کرد که این"تجاوزگری" را محکوم کند.

رژیم سوریه برخی از"کردهای خائن" را در انجام توافق میان آمریکا و ترکیه مقصر دانسته است."منطقه صلح و امن"

آمریکا و ترکیه یک روز قبل اعلام کرده بودند که بر سر تشکیل یک منطقه امن در شمال سوریه، هم‌مرز با ترکیه، به توافق رسیده‌اند، اما جزئیات توافق میان خود را اعلام نکردند.

وزارت دفاع ترکیه و سفارت آمریکا در آنکارا تنها گفتند که به زودی یک"مرکز عملیاتی" برای ایجاد منطقه امن تشکیل می‌شود.

"منطقه صلح" برای تحقق دو هدف برپا می‌شود: از سویی نگرانی‌های امنیتی ترکیه را برطرف می‌کند و از طرف دیگر می‌تواند اقامتگاهی امن باشد برای بازگشت آوارگان سوری که از جنگ و ناامنی به ترکیه گریخته‌اند.قدرت‌گیری کردها در منطقه یکی از نگرانی‌های اصلی دولت ترکیه است.

اکنون به نظر می‌رسد که با توافق اخیر دولت ترکیه قصد دارد نیروهای"یگان‌های مدافع خلق" را از مرزهای خود دور کند. دولت ترکیه این گروه مسلح را همدست تشکیلات غیرقانونی"حزب کارگران کردستان" (پ‌ک‌ک) می‌داند و آن را گروهی تروریستی خوانده است.

این در حالی‌ست که نیروهای مسلح کرد، نزدیک‌ترین متحد آمریکا در نبرد با"خلافت اسلامی" (داعش) بوده‌اند و در بیرون راندن این گروه تروریستی از منطقه نقش برجسته‌ای ایفا کردند.