سوریه توافق میان آمریکا و ترکیه برای تشکیل منطقهای امن را به شدت رد کرد. هدف ترکیه آن است که کردهای مسلح را هرچه بیشتر از مرزهای خود دور کند. به گفته وزارت خارجه سوریه با این توافق دو کشور"اشغالگر" حق حاکمیت سوریه را پایمال میکنند. سوریه از سازمان ملل درخواست کرد که این"تجاوزگری" را محکوم کند.
رژیم سوریه برخی از"کردهای خائن" را در انجام توافق میان آمریکا و ترکیه مقصر دانسته است."منطقه صلح و امن"
آمریکا و ترکیه یک روز قبل اعلام کرده بودند که بر سر تشکیل یک منطقه امن در شمال سوریه، هممرز با ترکیه، به توافق رسیدهاند، اما جزئیات توافق میان خود را اعلام نکردند. وزارت دفاع ترکیه و سفارت آمریکا در آنکارا تنها گفتند که به زودی یک"مرکز عملیاتی" برای ایجاد منطقه امن تشکیل میشود.
"منطقه صلح" برای تحقق دو هدف برپا میشود: از سویی نگرانیهای امنیتی ترکیه را برطرف میکند و از طرف دیگر میتواند اقامتگاهی امن باشد برای بازگشت آوارگان سوری که از جنگ و ناامنی به ترکیه گریختهاند.قدرتگیری کردها در منطقه یکی از نگرانیهای اصلی دولت ترکیه است. headtopics.com
دوكشور خارجي توافق مي كنند بخشي از خاك كشور ثالثي را به حاكميت خود در اورند كه ان كشور ثالث هرگز با ايشان درجنگ وارد نشده. خوب معلوم است چنين نظمي اطلاق جهاني بودن را شايسته نبوده و بخاطر ماهيت تنش زاي خود دوام هم نخواهد اورد.
دولت سوریه روز پنجشنبه هشتم اوت (۱۷ مرداد) توافق میان آمریکا و ترکیه برای تشکیل منطقهای امن در بخش شمالی این کشور جنگزده را به شدت رد کرد.
به گفته وزارت خارجه سوریه با این توافق دو کشور"اشغالگر" حق حاکمیت سوریه را پایمال میکنند. سوریه از سازمان ملل درخواست کرد که این"تجاوزگری" را محکوم کند.
رژیم سوریه برخی از"کردهای خائن" را در انجام توافق میان آمریکا و ترکیه مقصر دانسته است."منطقه صلح و امن"
آمریکا و ترکیه یک روز قبل اعلام کرده بودند که بر سر تشکیل یک منطقه امن در شمال سوریه، هممرز با ترکیه، به توافق رسیدهاند، اما جزئیات توافق میان خود را اعلام نکردند.
وزارت دفاع ترکیه و سفارت آمریکا در آنکارا تنها گفتند که به زودی یک"مرکز عملیاتی" برای ایجاد منطقه امن تشکیل میشود.
"منطقه صلح" برای تحقق دو هدف برپا میشود: از سویی نگرانیهای امنیتی ترکیه را برطرف میکند و از طرف دیگر میتواند اقامتگاهی امن باشد برای بازگشت آوارگان سوری که از جنگ و ناامنی به ترکیه گریختهاند.قدرتگیری کردها در منطقه یکی از نگرانیهای اصلی دولت ترکیه است.
اکنون به نظر میرسد که با توافق اخیر دولت ترکیه قصد دارد نیروهای"یگانهای مدافع خلق" را از مرزهای خود دور کند. دولت ترکیه این گروه مسلح را همدست تشکیلات غیرقانونی"حزب کارگران کردستان" (پکک) میداند و آن را گروهی تروریستی خوانده است.
این در حالیست که نیروهای مسلح کرد، نزدیکترین متحد آمریکا در نبرد با"خلافت اسلامی" (داعش) بودهاند و در بیرون راندن این گروه تروریستی از منطقه نقش برجستهای ایفا کردند.