سودان: 123 معترض در تظاهرات دیروز زخمی شدند

29/09/1400 10:54:00 ق.ظ

وزارت بهداشت سودان اعلام کرد که در یورش نیروهای این کشور به تظاهرات ضد دولتی 123 معترض زخمی شدند. - خبرگزاری آناتولی

وزارت بهداشت سودان اعلام کرد که در یورش نیروهای این کشور به تظاهرات ضد دولتی 123 معترض زخمی شدند. - خبرگزاری آناتولی 20.12.

2021 خارطوم/ عادل عبدالرحيم/ خبرگزاری آناتولی وزارت بهداشت سودان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در یورش نیروهای این کشور به تظاهرات ضد دولتی در شهر خارطوم و ایالت کسلا در شرق سودان 123 معترض مجروح شدند.

این در حالی است که هزاران نفر از مردم سودان دیروز در اعتراض به اتفاق سیاسی میان عبدالفتاح البرهان، فرمانده کل ارتش سودان و عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور در خارطوم و دیگر شهرها تظاهرات کردند. معترضان با در دست داشتن پرچم سودان شعارهایی نظیر «اقتدار برای مردم» و «حکومت مدنی می‌خواهیم» سر دادند.

پلیس سودان با استفاده از گاز اشک‌آور به تظاهرات ضد دولتی که در مقابل کاخ ریاست جمهوری در خارطوم برگزار شد، حمله کرد. معترضان نیز به سوی پلیس سنگ پرتاب کردند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ - BBC Persian

لحظه به لحظه با خبرهای ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ از ایران، افغانستان، جهان، علم و دانش، ورزش، دنیای هنر، سرگرمی و ... ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

وقوع انفجار در کابل؛ یک نفر کشته و 3 تن زخمی شدنددقایقی پیش انفجاری در منطقه چهارراهی بره‌کی واقع در شهر کابل پایتخت افغانستان رخ داد که بر اثر آن یک تن کشته و 3 تن دیگر زخمی شدند. - خبرگزاری آناتولی

پانزده فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیل زخمی شدندسربازان اسرائیلی با یورش به کرانه باختری اشغالی 15 فلسطینی را مجروح کردند. - خبرگزاری آناتولی

۱۳۶۱ ابتلا و ۴۱ فوتی جدید کرونا در کشور / ۱۷ استان بدون فوتی در ۲۴ ساعت گذشته۴۱ فوتی و ۱۳۶۱ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۱۳۶۱ *جانباختگان جدید: ۴۱ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۱۶۹۰۱۱ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۵۹۹۹۸۶۰ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۳۱۰۳۳ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۱۲۸۱۹۹۲۷

صدها هزار نفر در خارطوم علیه کودتای نظامی تظاهرات کردندبنا بر گزارش‌ها نیروهای امنیتی علیه معترضان از گاز اشک آور و نارنجک‌های صوتی استفاده کردند. خرطوم به معنی بینی اما خارطوم چه معنی دارد .

هدررفت ۲۵ درصد آب کشور/ ۲ میلیارد متر مکعب آب از دسترس خارج می‌شودیک کارشناس مدیریت منابع آب گفت: در حال حاضر آب بدون درآمد در کشور 25 درصد است یعنی 25 درصد از 6 میلیارد آب موجود در شبکه‌های شرب هدر می‌رود. تبدیل_وضعیت_بی_قید_و_شرط_کارکنان_قرارداد_مدت_موقت_وزارت_نفت_به_پیمانی_پس_از۱۰_سال_انتظار_و_بلاتکلیفی

کرزی خطاب به نخست‌وزیر پاکستان: به نمایندگی از افغانستان صحبت نکنیدحامد کرزی رئیس جمهوری سابق افغانستان در واکنش به اظهارات اخیرا عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان در مورد منع آموزش دختران در افغانستان از او خواست، به نمایندگی ما که ۴ ماه است همی گپ را میگفتیم گفته گفته دهن ما کلوش گشت خوب شد حالا برادران پشتون ما هم درک کردن که ما واقعاً طور غیر رسمی زیر اسارت پاکستان رفته‌ایم !!