سه مأمور پلیس فرانسه به ضرب گلوله کشته شدند | DW | 23.12.2020

03/10/1399 10:31 ق.ظ

سه مأمور پلیس فرانسه در مرکز این کشور پس از دریافت گزارش‌هایی در مورد خشونت خانگی و حضور در محل به ضرب گلوله کشته شده و یک مأمور دیگر زخمی شده است.

سه مأمور پلیس فرانسه در مرکز این کشور پس از دریافت گزارش‌هایی در مورد خشونت خانگی و حضور در محل به ضرب گلوله کشته شده و یک مأمور دیگر زخمی شده است. بنا بر گزارش خبرگزاری‌ها، پلیس منطقه می‌گوید، زن به پشت‌بام خانه پناه برده بود و مأموران تلاش داشتند او را نجات دهند. این مرد ۴۸ ساله با تیراندازی به سوی مأموران یکی از آن‌ها را کشت و دیگری را از ناحیه ران زخمی کرد.

او سپس خانه را به آتش کشید و به سوی مأمورانی که در محل حاضر بودند شلیک کرد که در پی این تیراندازی دو مأمور دیگر کشته شدند.

وزارت کشور فرانسه کشته شدن این سه مأمور در مأموریتی در پی خشونت خانگی را تأیید کرده است.

ادامه مطلب:
dw_persian »

سه مامور پلیس فرانسه در شهر سن‌ژوست به ضرب گلوله کشته شدندسه مامور پلیس فرانسه در شهر سن‌ژوست به ضرب گلوله کشته شدند جزئیات بیشتر🔽 به تخمم غربی های روانی نایس متاسفم برای امام خمینی که فرانسه را برای حمله به ایران سکنی گزید .

سه نفر در پرونده حمله مرگبار مرد تونسی به کارمند زن پلیس فرانسه بازداشت شدندسه نفر در پرونده حمله مرگبار مرد تونسی به کارمند زن پلیس فرانسه بازداشت شدند مقامات فرانسوی در حال بررسی این موضوع هستند که آیا قتل این کارمند زن پلیس با ضربات چاقو انگیزه‌های تروریستی داشته است یا خیر فرانسه باید هر روز تقاص صدور خمینی به ایران رو پس بده.

یورش هواداران ترامپ به کنگره آمریکا؛ یک مأمور پلیس هم جان باختشمار افرادی که در یورش حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا جان باختند به پنج نفر رسید خیلی دیر و کُند خبر می گذارید ترامپ خیلی به آمریکا ضربه زد(همین بس که قدرت نرم آمریکا اومد پایین و...).امید که استیضاح شه یا اینکه طبق چیزی که پلوسی گفت،حذف شه. 💪BidenHarris در سال ۸۸ که این چنین وقایعی در ایران رخ داد برای یورونیوز و امثالهم: مرگ پلیس= مرگ مزدوران و سرکوب گران مردم. مرگ اغتشاشگران= مرگ شهروندان معترض و ... اگر چه ریخته شدن یک قطره خون از شهروندان هر کشوری مذموم و ناراحت کننده است ولیکن چقدر زود روسیاه شدید! سال۸۸

سه مأمور وزارت اطلاعات در سیستان و بلوچستان کشته شدند | DW | 17.02.2021سه مأمور وزارت اطلاعات در حین انجام مأموریتی اطلاعاتی در ارتباط با یکی از باندهای جرائم سازمان‌یافته در استان سیستان و بلوچستان کشته شدند. هم‌زمان سپاه پاسداران نیز اعلام کرده سه پاسدار در نیکشهر به قتل رسیده‌اند. عالی‼️👏🏻👏🏻 به درک سپاه کثیفه

شورش پسابرکسیتی در ایرلند شمالی؛ چندین مأمور پلیس زخمی شدندبسیاری از اتحادگرایان طرفدار بریتانیا که به شدت مخالف ایجاد مقررات جدید تجاری پسابرکسیتی بین ایرلند شمالی و سایر مناطق بریتانیا هستند، هشدار داده‌اند که نارضایتی‌های به وجود آمده ممکن است به درگیری و خشونت بیشتر منجر شود.

سه مأمور پلیس فرانسه پس از این که گزارش‌هایی از خشونت خانگی دریافت کردند شامگاه سه‌شنبه ۲۲ دسامبر (۲ دی) در حالی که برای نجات یک زن از دست یک مرد در محل حاضر شده بودند در نزدیکی"پوی دو دم" بر اثر تیراندازی این مرد کشته شدند.

بنا بر گزارش خبرگزاری‌ها، پلیس منطقه می‌گوید، زن به پشت‌بام خانه پناه برده بود و مأموران تلاش داشتند او را نجات دهند.

این مرد ۴۸ ساله با تیراندازی به سوی مأموران یکی از آن‌ها را کشت و دیگری را از ناحیه ران زخمی کرد.او سپس خانه را به آتش کشید و به سوی مأمورانی که در محل حاضر بودند شلیک کرد که در پی این تیراندازی دو مأمور دیگر کشته شدند.

وزارت کشور فرانسه کشته شدن این سه مأمور در مأموریتی در پی خشونت خانگی را تأیید کرده است.

طبق گزارش‌ها، احتمال می‌رود زنی که پلیس برای نجات او در محل حاضر شد زنده باشد.