سه رکورد جدید کرونایی در ایران در یک روز؛ ۴۴۰ قربانی | DW | 02.11.2020

12/08/1399 08:55 ب.ظ

طی یک روز ۴۴۰ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در ایران جان سپردند. این چهارمین رکورد میزان قربانیان در آبان ماه است. در شبانه روز گذشته همچنین نزدیک به هشت هزار و ۳۰۰ مبتلای جدید شناسایی شدند.

در حدود هشت ماه و نیمی که از تائید رسمی شیوع کرونا در ایران می‌گذرد این کشور با سه موج گسترش بیماری کووید۱۹ رو برو شده که موج سوم آن بحرانی‌تر و بسیار شدیدتر است.به این ترتیب برای چهارمین بار از ابتدای آبان ماه به این سو شمار قربانیان کرونا در ایران رکوردی جدید برجا گذاشت. رکورد قبلی مربوط به روز گذشته با شش قربانی کمتر بود.در این مدت تعداد مبتلایان شناسایی شده نیز چهار بار به بالاترین حد رسید.

به این ترتیب برای چهارمین بار از ابتدای آبان ماه به این سو شمار قربانیان کرونا در ایران رکوردی جدید برجا گذاشت. رکورد قبلی مربوط به روز گذشته با شش قربانی کمتر بود.در این مدت تعداد مبتلایان شناسایی شده نیز چهار بار به بالاترین حد رسید. بیشترین تعداد مبتلایان مربوط به هشتم آبان با هشت هزار و ۲۹۳ نفر و شمار مبتلایان جدید ۲۴ ساعت گذشته فقط چهار نفر از آن کمتر است.

به تازگی تعداد آزمایش‌های تشخیص در ایران به حدود روزی ۳۶ هزار افزایش یافته است. این در حالی است که به گفته ظفرقندی در ترکیه با جمعیتی برابر ایران روزی ۱۳۰ هزار آزمایش کرونا انجام می‌شود.

ادامه مطلب:
dw_persian »

خفه‌شو کسکش ابان شده، آمار رو وحشتناک کشیدن بالا که دلیل برای حکومت نظامی داشته باشن. اصلا محرم رو برگزار کردن که مردم رو با کرونا بکشن. این رهبر فقط با مرگ مردم شاد میشه. پیمان_نوین

کرونا در ایران دوباره رکورد شکست؛ طی یک روز 434 نفر جان باختندسخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد در شبانه روز گذشته 434 بیمار مبتلا به کرونا جان باختند که این رقم بیشترین میزان از زمان شیوع کرونا در این کشور محسوب می‌شود. - خبرگزاری آناتولی اه 5 برابر اضافه است از امار رسمی آخوند های دروغگو

کرونا در ایران؛ ثبت رکورد جدید مرگ و میر مبتلایان با جان‌ باختن ۴۳۴ نفر در یک روز🔺کرونا در ایران؛ ثبت رکورد جدید مرگ و میر مبتلایان با جان‌ باختن ۴۳۴ نفر در یک روز ⚡️در حالی که آمار رسمی جمهوری_اسلامی از ثبت رکورد جدیدی در تعداد جان‌باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایران خبر می‌دهد، مسئولان در صحت این آمار تردید دارند . ماسکم مثله غذاست روزی چند وعده بزنین☹️

بحران مقابله با کرونا در ایران در قیاس با کشورهای همسایه | DW | 01.11.2020به گفته معاون کل وزارت بهداشت نسبت مرگ در میان بستری‌شدگان کرونا در ایران به ۱۸ درصد و چند برابر میانگین جهانی می‌رسد. کارشناسان تشخیص دیرهنگام ابتلا و کمبود امکانات درمانی را از علت‌های اصلی این وضعیت می‌دانند. سرارباب سلامت باشه جان رعیت جه اهمیتی داره

کشاورزی در زمین تمرین رکوردار پرتاب چکش زنان/ عرب رستمی: زمین جدید فنس پرتاب نداردکشاورزی در زمین تمرین رکوردار پرتاب چکش زنان عرب رستمی: زمین جدید فنس پرتاب ندارد رکوردار پرتاب چکش زنان ایران می‌گوید به خاطر اینکه زمین تمرین قبلی او به کشاورزی اختصاص داده شده به زمین دیگری رفته که فنس پرتاب ندارد. بی عرضه گی یکی دو نفر تویک اداره یا ...

۴۳۴ فوتی جدید کرونا واعمال محدودیت رفت‌وآمد در ۲۵ مرکز استان | DW | 01.11.2020شمار فوتی‌های جدید کرونا در۲۴ ساعت گذشته به ۴۳۴ مورد رسید. کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصمیم گرفت در تعطیلات پیش رو، از ظهر دوشنبه در ۲۵ مرکز استان کشور محدودیت رفت‌وآمد برقرار کند. فقط همین یدونه عکس تو ی آرشیوتونه!

اینفوگرافی | وضعیت استانی و آمار کرونا در ایران - 11 آبان 1399به گفته سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، کردستان و یزد همچنان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

در حدود هشت ماه و نیمی که از تائید رسمی شیوع کرونا در ایران می‌گذرد این کشور با سه موج گسترش بیماری کووید۱۹ رو برو شده که موج سوم آن بحرانی‌تر و بسیار شدیدتر است.

در دو موج قبلی همه استان‌ها درگیر همه‌گیری کرونا نشدند و دوره اوج‌گیری شیوع هم به نسبت کوتاه‌تر بود. موج سوم از پایان شهریور ماه آغاز شد و با گذشته بیش از شش هفته نه تنها فروکش نکرده که با شدت تمام ادامه دارد.

یکی دیگر از تفاوت‌های فاحش این دوره با دو موج قبلی رکوردشکنی‌های پی‌درپی در میزان ابتلای جدید به کرونا و مرگ بیماران مبتلا به کووید۱۹ است که تا کنون به این شکل سابقه نداشته است. سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت دوشنبه ۱۲ آبان اعلام کرد در شبانه روز گذشته هشت هزار و ۲۸۹ مبتلای جدید به بیماری کووید۱۹ شناسایی شده و ۴۴۰ نفر از مبتلایان درگذشته‌اند.

به این ترتیب برای چهارمین بار از ابتدای آبان ماه به این سو شمار قربانیان کرونا در ایران رکوردی جدید برجا گذاشت. رکورد قبلی مربوط به روز گذشته با شش قربانی کمتر بود.در این مدت تعداد مبتلایان شناسایی شده نیز چهار بار به بالاترین حد رسید. بیشترین تعداد مبتلایان مربوط به هشتم آبان با هشت هزار و ۲۹۳ نفر و شمار مبتلایان جدید ۲۴ ساعت گذشته فقط چهار نفر از آن کمتر است.

در شبانه‌روز گذشته کرونا دو رکورد دیگر هم در ایران به جا گذاشت؛ یکی در مورد بستری‌شدگان مبتلا به کووید۱۹ که با افزایش ۷۰۰ بیمار به بیش از سه هزار نفر در یک روز رسید، دیگری تعداد بستری‌شدگانی که در"وضعیت شدید" بیماری قرار دارند که شمار آنها به رقم بی‌سابقه پنج هزار و ۳۱۵ نفر رسیده است.نسبت تلفات به بستری‌شدگان کرونا در ایران از میانگین جهانی بسیار بالاتر است. محمدرضا ظفرقندی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور"تشخیص دیرهنگام بیماران کرونایی" و کمبود تخت و کادر درمانی را از علت‌های اصلی این وضعیت عنوان می‌کند.

یکی از علت‌های تشخیص دیرهنگام مبتلایان، تعداد ناکافی آزمایش‌های تشخیص به نسبت جمعیت عنوان می‌شود. وضع ایران از این لحاظ نه تنها با کشورهای پیشرفته که با کشورهای منطقه نیز قابل مقایسه نیست.

به تازگی تعداد آزمایش‌های تشخیص در ایران به حدود روزی ۳۶ هزار افزایش یافته است. این در حالی است که به گفته ظفرقندی در ترکیه با جمعیتی برابر ایران روزی ۱۳۰ هزار آزمایش کرونا انجام می‌شود.

به دلیل تشخیص دیرهنگام موارد ابتلا، شمار مبتلایان بدحال و در شرایط حاد ابتلا و به همین دلیل نسبت مرگ به تعداد بستری‌شدگان در ایران بسیار بالاست.رئیس سازمان نظام پزشکی می‌گوید نسبت مرگ به موارد بستری در ایران حدود ۱۵ درصد است اما میانگین جهانی پنج درصد و در برخی کشورها بین دو تا سه درصد بیشتر نیست.

ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت شنبه شب در یک برنامه تلویزیونی گفته بود نسبت مرگ در میان بستری شدگان مبتلا به کووید۱۹ تا ۱۸ درصد هم می‌رسد.در آلمان که جمعیتش تقریبا اندازه ایران است روزی حدود ۲۰۰ هزار تست انجام می‌شود. در شبانه روز گذشته بیش از ۱۲ هزار مبتلای جدید در آلمان شناسایی شده و ۴۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

تا روز دوشنبه نزدیک به ۴۶ میلیون و ۶۴۴ هزار مبتلا به کووید۱۹ در ۱۹۰ کشور جهان شناسایی شده و بیش از یک میلیون و ۲۰۲ هزار نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند.

شماری از شخصیت‌های برجسته و سیاستمداران مشهور بین‌المللی، از جمله صدراعظم آلمان. رئیس جمهوری آمریکا و نخست‌وزیر بریتانیا نیز تا کنون به کرونا مبتلا شده‌اند.

روز دوشنبه و یک روز پس از خاتمه دوران قرنطینه ینس اشپان، وزیر بهداشت آلمان، منابع خبری گزارش دادند که تدروس آدهانوم، رئیس سازمان بهداشت جهانی به دلیل تماس با فردی که کرونا گرفته وارد قرنطینه خانگی شده است.دونالد ترامپ (رئیس جمهوری آمریکا)

ترامپ سرشناس‌ترین چهره سیاسی است که به ویروس جدید کرونا مبتلا شده است. او مدت‌هاست که به خاطر سیاست‌هایش در رابطه با پاندمی کرونا مورد انتقاد قرار دارد. آمریکا با بیش از هفت میلیون و ۳۳۳ هزار مبتلا و نزدیک به ۲۰۹ هزار فوتی کووید۱۹ در صدر فهرست کشورهایی قرار دارد که با پاندمی کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.ترامپ و بانوی اول

خبر ابتلای ترامپ و همسرش ملانیا به ویروس جدید کرونا به محض انتشار در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت. در حالی که ترامپ یک روز پس از انتشار این خبر برای درمان به بیمارستانی نظامی منتقل شده، بانوی اول آمریکا همچنان در کاخ سفید در قرنطینه به سر برده و تحت مراقبت‌های ویژه است.ژائیر بولسونارو (رئیس جمهوری برزیل)

بولسونارو نیز از سیاستمدارانی است که پیوسته کوشیده‌اند خطر ویروس جدید کرونا را کم‌اهمیت جلوه دهند. او در اوایل ژوئیه امسال اعلام کرد که به کووید۱۹ مبتلا است. بولسونارو پیش از آن پیوسته از استفاده از ماسک ایمنی خودداری کرده و از کرونا به عنوان"گریپ خفیفی" سخن گفته بود که زود رفع می‌شود. شایان ذکر آنکه شماری از اعضای کابینه بولسونارو نیز"طعم" این بیماری را چشیده‌اند."ناتوانی" در مقابله با پاندمی کرونا

بولسونارو (راست) نیز مانند ترامپ به خاطر سیاست‌هایش برای مقابله با پاندمی کرونا با انتقادات شدیدی روبرو بوده است. در برزیل تا کنون بیش از چهار میلیون و ۸۸۰ هزار نفر به ویروس جدید کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۱۴۵ هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کووید۱۹ از دست داده‌اند. تصویری از دیدار ترامپ و بولسونارو در تابستان ۲۰۱۹؛ دورانی که هنوز از کرونا خبری نبود.بوریس جانسون (نخست‌وزیر بریتانیا)

بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، در آغاز پاندمی کرونا خطر شیوع این ویروس را جدی نگرفته بود، اما خود در اوایل ماه آوریل به کووید۱۹ مبتلا شد و مدتی را حتی در بیمارستان به سر برد. او سپس اقدامات متعددی برای مقابله با کرونا انجام داد، اما برخی تحلیلگران بر این باورند که سیاست‌های او در برخورد با پاندمی این ویروس با"نوسانات زیادی" همراه بوده است.سیلویو برلوسکونی (نخست‌وزیر پیشین ایتالیا)

سیلیو برلوسکونی، نخست‌وزیر پیشین ایتالیا نیز یکی از دیگر چهره‌های سرشناس دنیای سیاست است که از ابتلا به کووید۱۹ در امان نماند. او که حتی ۱۲ روز در بیمارستانی در میلان بستری بود و تحت مراقبت‌های ویژه قرار داشت، از ابتلا به ویروس جدید کرونا به عنوان"بدترین تجربه زندگی‌اش" سخن گفته است. برلوسکونی از بیمارستان مرخص شده، اما همچنان در قرنطینه خانگی به سر می‌برد.برونو لومر (وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه)

لومر که در رأس وزارت اقتصاد و دارایی فرانسه قرار دارد، در ماه سپتامبر به ویروس جدید کرونا مبتلا شد و فورا خود را هشت روز قرنطینه کرد. او به تازگی در مصاحبه‌ای رادیویی گفت که روند بیماری او بسیار شدید بوده و علائم و دردهای ناشی از کووید۱۹ با بیماری‌های دیگر بسیار فرق دارد. او شهروندان فرانسه را فراخواند تا از"خودخواهی" بپرهیزند و دستورالعمل‌ها و موازین بهداشتی را رعایت کنند.ایرج حریرچی (معاون کل وزیر بهداشت ایران)

ایرج حریرچی در زمان آغاز شیوع کرونا مسئولیت مقابله با این ویروس را برعهده گرفت و به عنوان دبیر ستاد مبارزه با کرونا منصوب شد. حریرچی اما چندی بعد اعلام کرد که تست کرونای او مثبت است.کارمن کالوو (معاون نخست‌وزیر اسپانیا)

کالوو اواخر ماه مارس به ویروس جدید کرونا مبتلا شد و پس از اقامتی چند روزه در بیمارستان راهی قرنطینه خانگی شد تا اینکه بهبود یافت. اسپانیا از کشورهای اروپایی است که سنگینی پاندمی کرونا را به‌شدت تجربه کرده است. شماری از اعضای کابینه اسپانیا نیز به کووید۱۹ مبتلا شدند. تا کنون حدود ۷۹۰ هزار مبتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور شناسایی شده و بیش از ۳۲ هزار نفر بر اثر ابتلا به کووید۱۹ جان باخته‌اند.یعقوب لتیزمان (وزیر بهداشت پیشین اسرائیل)

یعقوب لتیزمان که تا اواسط آوریل امسال در رأس وزارت بهداشت اسرائیل قرار داشت، در آغاز پاندمی کرونا از این ویروس به عنوان"مجازاتی الهی برای همجنس‌گرایان" سخن گفته بود. او و همسرش چند هفته پس از این اظهارات به کووید۱۹ مبتلا شدند. لیتزمان که از سیاستمداران فوق‌ارتدکس اسرائیل محسوب می‌شود، از مخالفان اعمال محدودیت‌ها در تجمعات مذهبی برای مقابله با کرونا بوده است.