سناتور تد کروز از دولت پرزیدنت ترامپ بابت تحریم‌ بخش مالی ایران تقدیر کرد

18/07/1399 05:56:00 ب.ظ

سناتور تد کروز از دولت پرزیدنت ترامپ بابت تحریم‌ بخش مالی ایران تقدیر کرد سناتور کروز ضمن تقدیر از اقدام دولت پرزیدنت ترامپ بابت تحریم‌های اخیر افزود: «من مشتاق همکاری با دولت برای اطمینان از اجرای این تحریم‌ها هستم.»

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. تدر کروز سناتور جمهوریخواه از ایالت تگزاس با صدور بیانیه‌ای از تحریم‌های اخیر اعلام شده توسط دولت...

تدر کروز سناتور جمهوریخواه از ایالت تگزاس با صدور بیانیه‌ای از تحریم‌های اخیر اعلام شده توسط دولت پرزیدنت ترامپ علیه بانک‌ها و نهادهای مالی عمده ایران، تقدیر کرد. سناتور کروز که عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا نیز است، در این بیانیه گفت: «دولت اوباما و بایدن، آیت‌الله‌ها را بار دیگر به نظام مالی جهانی متصل کرد و تحت آن توافق هسته‌ای فاجعه‌بار - که به رژیم ایران توانایی پولشویی و تامین مالی تروریسم را می‌داد - صدها میلیاردها دلار به آن‌ها هدیه داد.»

وی گفت: «من مدت‌ها خوستار تغییر این تصمیم غیرمسئولانه از طریق تحریم کل بخش مالی ایران بودم.» سناتور کروز ضمن تقدیر از اقدام دولت پرزیدنت ترامپ بابت تحریم‌های اخیر افزود: «من مشتاق همکاری با دولت برای اطمینان از اجرای این تحریم‌ها هستم.»

وزارت خزانه‌‌داری ایالات متحده روز پنج‌شنبه ۱۷ مهر از قرار گرفتن ۱۸ بانک و نهاد مالی عمده ایران در فهرست تحریم‌ها خبر داد . این تحریم‌ها ۱۶ بانک ایرانی فعال در نظام مالی ایران، یک بانک که تحت کنترل یک بانک ایرانی تحریم شده قرار دارد، و یک بانک مرتبط با نیروهای نظامی ایران را شامل می‌شود.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

پادکست رادیویی دیدگاه: خالی کردن سطل ماست روی سر زنان به دلیل نداشتن حجاب گفت‌وگو با معین خزائلی

روز جمعه ۱۱ فروردین ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد فردی که از او با عنوان بسیجی یاد شده است، در شهر شاندیز مشهد سطل ماست را روی سر مادر و دختری که حجاب اجباری بر سر ندارند خالی می‌کند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

بز کوهی هم زر زد آقای سناتورقول پریزیدنت ترامپ برای اینترنت آزادچه شدامروزبه خاطرترس ازشورش مردم حکومت اعدامی اینترت را درسراسرایران یا قطع کرده یا طوری ضعیف کرده که قابلیت استفاده نیست

الزام استفاده از ماسک از درب منازل از فردا / تمدید محدودیت های کرونایی در پایتختاستاندار تهران از الزام استفاده از ماسک توسط شهروندان در تهران از درب منازل از فردا و تمدید محدودیت های کرونایی خبر داد.

آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نیسترئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع کرونا اولویت امروز کشور است، گفت: آمار بالای تلفات ناشی از کرونا پس از ۸ ماه تجربه مبارزه پذیرفتنی نبوده و باید با همکاری یکدیگر برای کنترل این بیماری تلاش کنیم. شما علی‌الحساب خودت ۲هفته بفرما قرنطینه mb_ghalibaf قالی باف فقط دو کلمه اگر میشد و باید بشود عجب هنر منداست این مو بو ر دکتر رفتن تودل بیمار کرونایی رو این دکترو پرستارای عزیز بنده خداها انجام میدن وراضی نیستن شماهم تادل بیمار برین جلو براشون که بااین وضعیت حقوقا کلی مشکل دارن برین تودل اون مشکلات خیلی بهتره اونو دریابین

ترامپ از شنبه حضور در کارزار انتخاباتی را از سر می‌گیردآقای ترامپ گفته است که می‌خواهد روز شنبه در کمپین انتخاباتی فلوریدا شرکت کند. در همین روز لاتین‌تبارهای مخالف کمونیسم و طرفدار ترامپ در میامی راهپیمایی می‌کنند. عجب بگویید این بار ماسک را فراموش نکند! البته تزریق مایع ضد عفونی را فراموش کند! برای دیگران نیز نسخه نپیچد!

گزارش اختصاصی یورونیوز از مراسم شجریان؛ «حتی وقتی در این دنیا نیست از وجودش ترس دارند»«استاد شجریان نشان داد که برای همیشه زنده خواهد ماند و فراموش نمی‌شود. استاد شجریان قدرتی را نشان داد که حتی وقتی در این دنیا نیست، از وجود او ترس دارند.» montazeri_javad ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عِرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری montazeri_javad montazeri_javad اشخاصی که آنقدر وجود ندارند که با نام و تصویر حقیقی خود اظهار نظر کنند معمولان بی شخصیت در نظر گرفته میشوند

ساعت دقیق تدفین استاد شجریان اعلام نشده است«ساعت دقیق تدفین استاد شجریان اعلام نشده است» عضو شورای شهر مشهد: ساعت دقیق تدفین استاد محمدرضا_شجریان اعلام نشده و در حال بررسی است شخصا نگران تراکم جمعیت در توس هستم هرکی یه سفر توس و مقبره‌ی فردوسی رفته باشه می‌دونه اون سمت چقدر فضای باز زیاده و رسما برهوته. شما نگران کمبود فضا نباشین. bijjan6 با دفن‌ استاد محمدرضا_شجریان حکومت ج.ا هم دفن خواهد شد. پيمان_نوین راه_نوید_ادامه_دارد تو اگه میخاستی نگران باشی، این وضع شهر نبود لاشی

بورل: تعهدات هسته‌ای و حقوق بشر دو شرط حیاتی اروپا برای تعامل با ایران استجوزپ بورل تاکید کرد که اتحادیه اروپا همچنان تحریم تسلیحاتی ایران را حفظ خواهد کرد و تحریم‌های جامع تسلیحاتی غیرمرتبط با برجام نیز از سوی این اتحادیه تا سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد یافت. بله هر کی برای خودش شرایطی میگذاره. بیچاره ملت ایران اصلا اروپا حق نداره با ج ا تعامل کنه یعنی اینکه این تحریمهای فعلی ناقض حقوق بشر نیستن! واکسن گیر نمیاد، کیت تست کرونا نیست، وضع زندگی هم که افتضاح. والا بخدا اگه معیار حقوق بشر باشه ترامپ و اتحادیه اروپا به اندازه کل تاریخ دیکتاتوری ایران در حق مردم ظلم کردن.