سفیر ایالات متحده آمریکا در اتحادیه اروپا روز چهارشنبه در جلسه کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان گفت به دستور دونالد ترامپ، برنامه فشار بر اوکراین برای آغاز تحقیقات علیه پسر جو بایدن، نامزد احتمالی حزب دموکرات را آغاز کرده است.
گوردون ساوندلند در جریان شهادت در کمیته تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهوری آمریکا گفت: «مایک پمپئو وزیر خارجه، و مایک پنس معان رئیس جمهوری، نیز از فعالیت های او و رودی جولیانی، وکیل شخصی آقای ترامپ، آگاه بودهاند.
اعضای دموکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده در حال انجام تحقیقات مقدماتی برای استیضاح دونالد ترامپ به دلیل سوء استفاده از قدرت هستند. دونالد ترامپ در جریان اولین مکالمه اش با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود از وی خواسته بود تا در مورد جو بایدن و پسرش تحقیق کند.
گوردون ساوندلند یکی از حامیان مالی و سیاسی جدی دونالد ترامپ در حزب جمهوریخواه به شمار میرود. اما آقای ترامپ میگوید «او را خیلی خوب نمیشناسد.» مجلس نمایندگان ایالات متحده دونالد ترامپ را متهم می کند که در جریان گفتوگوی تلفنی باز ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین از وی خواسته درباره هانتر بایدن، فرزند جو بایدن، نامزد دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده تحقیق کند. هانتر بایدن، پسر جو بایدن مدیر یک شرکت گاز در اوکراین است. آقای ترامپ متهم است که برای موفقیت در انتخابات پیش رو باعث مداخله یک کشور خارجی شده است. headtopics.com
ادامه مطلب:
euronews_pe » پرزیدنت ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا را در جریان اقدامات بازدارنده خود در برابر ایران گذاشتپرزیدنت ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا را در جریان اقدامات بازدارنده خود در برابر ایران گذاشت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با ارسال نامهای به نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را در جریان اقدامات بازدارنده نظامی خود در برابر ایران گذاشت.
سفیر آمریکا علیه ترامپ شهادت دادگوردون ساندلند، سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا، می گوید که به دستور مستقیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، کارزار فشار بر اوکراین برای آغاز تحقیقات علیه پسر جو بایدن را به پیش برده است.
مایک پمپئو از آزادی دو گروگان در افغانستان استقبال کردمایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، در یک توئیت از آزادی یک شهروند آمریکایی و یک شهروند استرالیایی که در افغانستان گروگان گرفته شده بودند، استقبال کرد. کوین کینگ ۶۲ ساله از آمریکا و تیموتی جان ویکز
سفیر سوئیس در تهران به وزارت خارجه احضار شدسفیر سوئیس در تهران به وزارت خارجه احضار شد در واکنش به دخالتهای آمریکا در امور داخلی ایران، سفیر سوئیس در ایران - به عنوان حافظ منافع ایالات متحده آمریکا - امروز به وزارت امور خارجه احضار شد.
اردوغان و ترامپ در واشنگتن چه گفتند؟رابطه اردوغان و ترامپ مورد توجه رسانه های آمریکاست تا جائی که برخی رسانه های آمریکایی ترامپ را به مماشات با ترکیه متهم کرده اند. پس از برگزاری دیدار اردوغان و ترامپ عده ای از کارشناسان مسائل آمریکا بر این باورند که ترامپ به اکثر درخواستهای اردوغان جواب مثبت نداد. به نظر می رسد آمریکا پی برده است که در موضوع بحران سوریه باید به دغدغه های ترکیه توجه کند.
اظهارات اردوغان درباره مذاکراتش با ترامپ در آمریکااظهارات اردوغان درباره مذاکراتش با ترامپ در آمریکا اردوغان: کسانی که سعی داشتند گروه تروریستی پ.ک.ک را دشمن داعش معرفی کنند امروز نیز میکوشند کشتار غیرنظامیان توسط آنها را لاپوشانی کنند. اردوغان: ارتش_ملی_سوریه برای چه در آنجا حضور دارد؟ این مجاهدان برای دفاع از سرزمین خود و همکاری با نیروهای_مسلح ما برای حفاظت از مرزهایمان در برابر تروریسم در آنجا حضور و فعالیت دارند.