سفره‌های خالی کارگران شهرداری یاسوج در آستانه نوروز/ درآمد شهرداری صفر است ،تأمین اجتماعی بدهی‌اش را بدهد حقوق کارگران را می‌دهیم

15/12/1400 10:39:00 ب.ظ

ایلنا از یاسوج گزارش می دهد؛ سفره‌های خالی کارگران شهرداری یاسوج در آستانه نوروز/ درآمد شهرداری صفر است ،تأمین اجتماعی بدهی‌اش را بدهد حقوق کارگران را می‌دهیم

درحالی که تا شروع تعطیلات نوروزی و آغاز سال نو، حدود 2 هفته باقی است اما هستند کسانی که این تغییر و تحولات بر رنگین شدن سفره آنان تاثیری نداشته و با شروع سال و پهن شدن سفره های رنگارنگ عیدی، داغ دل آنان تازه تر و چهره آنان پژمرده تر از گذشته است. در این سال، بارهای بار شاهد تجمعات کارگران شهرداری یاسوج با پلاکاردهایی در دست جلوی استانداری...

در این سال، بارهای بار شاهد تجمعات کارگران شهرداری یاسوج با پلاکاردهایی در دست جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بودیم، تجمعاتی که به نظر می رسد هیچ سودی به‌حال سفره کارگران در روزهای آینده ندارد و آنان همچنان با چنگ و دندان و فقط بخاطر بیمه شغلی شان مجبورند گذران زندگی کنند.

یک پاکبان شهرداری یاسوج با بیان اینکه در ادامه بی‌توجهی کارفرما به پرداخت مطالبات‌ چندین بار است مقابل ساختمان استانداری تجمع کرده است، اظهارداشت: بنا به گفته مسئولان شهرداری یاسوج، میزان طلب شهرداری از ادارات بیش از ۱۴۰ میلیارد تومان است و ما چهارماه است که حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده‌ایم.

هرچه می شنویم فقط وعده و وعید است وی گفت: پرداخت‌های شهرداری یاسوج به کارگران بسیار ناکافی بوده و کارگران به سختی امورات‌شان را می‌گذرانند و هرچه می شنویم و می گویند فقط وعده و وعید است و از عمل خبری نیست. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »

کنگره آمریکا مهم‌ترین لایحۀ اصلاح قوانین حمل اسلحه در دهه‌های اخیر را تصویب کرد

جو بایدن در پیامی اعلام کرد: «پس از ۲۸ سال انفعال، اعضای دو حزب کنگره گرد هم آمدند تا به درخواست خانواده‌ها در سراسر کشور پاسخ دهند و قانونی را برای رسیدگی به آفت خشونت با سلاح تصویب کنند.» ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دستمزد باید سفره کارگران را پررنگ کندیک فعال کارگری گفت: کارگران با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارند. آقایان باید بپذیرند که در بسیاری از موارد، شرمندگی جای نان را در سفره‌های کارگران گرفته است.

شمار قربانیان حمله انتحاری در پاکستان به ۶۳ نفر افزایش یافت«شاخه خراسان» گروه داعش که مقر آن در شرق افغانستان است مسئولیت عملیات انتحاری روز جمعه در پیشاور را برعهده گرفت. این تعداد مرده در شرق که مشکلی نیست، مبادا خونی از دماغ یک غربی ریخته شود 😔😔مردم مظلوم شرق که هر بار یک گروهی بلا سرشون میاره و دنیا تماشاچی فقط حمله انتحاری فقط در کشورهای مس....لمان نشین ! مرگ بر تروریست مرگ بر افراط

بهادری جهرمی: دولت بر رعایت حقوق کارگران از سوی پیمانکاران تاکید داردسخنگوی دولت از تاکید رییس جمهوری بر توجه به حقوق کارگران از سوی پیمانکاران دولتی خبر داد.

جامعه را عادت دهیم دنبال قهرمان نباشد/ جریان اصلاحات باید به سمت مردم حرکت کندیک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: آقای خاتمی به دنبال این است که با استفاده از راهنمایی‌ها و نفوذ اجتماعی رهبری جریان اصلاحات را از «فرد» به «جمع» منتقل کند.

بازنشستگان تامین اجتماعی بار دیگر در شهرهای مختلف تجمع اعتراضی برگزار کردندبازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی روز یک‌شنبه، ۱۵ اسفند‌ در شهرهای مختلف ایران در اعتراض به وضعیت بد معیشتی و سطح نازل حقوق‌شان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

سومین جلسه دادگاه جمشید شارمهد در دادگاه انقلاب تهران برگزار شدغزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد، محاکمه پدرش را «ساختگی» و «ناعادلانه» خوانده است. خودآقای شارمهددرتلویزیون‌های متعددلوس آنجلسی مسولیت کارهای تروریستی خودراپذیرفته.شیطان بزرگ صهیونیستی اقلیتی خائن راکه مکدونالدم استخدام نمیکنه برای فریب اکثریت نادان استخدام میکنه تابااستفاده ازهالیوود جای مجرم وقربانی راعوض ومردم رافریب داده تاعلیه منافع خود بشورند. کص اول آخرش خندید با آدمین مادرجنده 🍆🍆🍆🍆🍆