سریع‌القلم: آینده کشور در گرو بین‌المللی شدن است/ دانش، بزرگ‌ترین مشکل ایران است

01/10/1398 07:57:00 ب.ظ

سریع‌القلم،استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی: آینده کشور در گرو بین‌المللی شدن است دانش، بزرگ‌ترین مشکل ایران است مسیر طی‌شده‌ی کشور در دویست سال گذشته، مسیر درستی بوده است اگر بین‌اللملی نشویم، در فرآیند سود و خطا باقی می‌مانیم

یک استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی با بیان این‌که مسیر طی‌شده‌ی کشور در دویست سال گذشته، مسیر درستی بوده است، گفت: اگر بین‌اللملی نشویم، در فرآیند سود و خطا باقی می‌مانیم. وی ادامه داد: یک کشور برای رسیدن به موفقیت نمی‌تواند تمرکزش در بیست نقطه پخش باشد. اگر شهروندان، سیاستمداران و کارآفرینان در اصول و مبانی پیشرفت کشور متمرکز نباشند، نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. بزرگ‌ترین مشکل ایران از نظر من، مشکل دانش است.

ما سعی و خطاهای زیادی داشته‌ایم و همچنان در حال امتحان کردن راه‌های مختلف هستیم در حالی‌که هم مسائل جهانی هستند و هم راه‌حل‌ها. ما اگر با دنیا کار کنیم، به‌راحتی به بسیاری از راه‌حل‌ها می‌رسیم.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به این‌که طبق تئوری مازلو، حکومت در ابتدا نیازهای اصلی مثل خوراک و مسکن شهروندان را تامین کنند، تصریح کرد: در مرحله بعد باید مسائل امنیتی و اجتماعی حل و فصل شوند. در دنیای امروز اقتصاد، امنیت و محیط زیست مبنای برنامه‌ریزی سیاستمداران است. در چهل سال گذشته، تولید ناخالص داخلی با یک شیب بالا در حال افزایش است اما منحنی عدالت اجتماعی رو به پایین است. در حال حاضر در ۱۹ کشور آشوب وجود دارد و به جز هنگ‌کنگ، بی‌عدالتی اجتماعی ریشه آشوب در سایر کشورهاست. در این شریط کشوری مثل زلاندنو اعلام کرده است که دنبال توزیع ثروت ملی است نه افزایش تولید ناخالص داخلی. در آمریکا هفتاد درصد ثروت در اختیار ده درصد جمعیت است اما در اسلواکی این ثروت در اختیار سی درصد جامعه است. در آمریکا تمام مناظره‌های چپ و راست حول موضوع عدالت اجتماعی است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

کجا زندگی میکنی درغاری ازهیچ چیز خبرنداری ایران با دنیا قطع ارتباط کرده توحرف بین المللی میزنی بیسواد آینده ایران در گرو ریختن ج.ا. و آخوند به فاضلاب تاریخ است. وعده_ما_پنجم_دی بد نیست جناب سریع القلم رو به بلوچستان ببریم و سپس گفت‌وگو کنیم که آیا واقعاً،معضل دانش هست؟ منظورشان گلوبالیسم و جهانی سازی هست در لفافه فرمودن!

وزیر دفاع آمریکا: در حال کار روی اقدامات بازدارنده در قبال ایران در خاورمیانه هستیموزیر دفاع آمریکا: در حال کار روی اقدامات بازدارنده در قبال ایران در خاورمیانه هستیم العربية

فرستاده آمریکا در لبنان: تجدیدنظری در سیاست تحریم‌ها در کار نیستدیوید هیل معاون امور خارجه آمریكا در امور سیاسی پس از جلسات با مسئولان دولتی، رهبران احزاب و شما سربریدن برادرزن عبدالمالگ ریگی رو پخش کردین شبی که ماه کامل شد

نتایج یک نظرسنجی: تنها ۱۵ درصد رضایت از شرایط کشور در پایتخت وجود دارد🔺نتایج یک نظرسنجی: تنها ۱۵ درصد رضایت از شرایط کشور در پایتخت وجود دارد ⚡️یک نظرسنجی در تهران پایتخت ایران نشان می دهد تنها ۱۵ درصد از مردم از شرایط کشور رضایت دارند و همچنین ۵۴ درصد مردم تهران معتقدند اعتراضات تمام نشده‌ و در آينده تداوم خواهد يافت. جمهوری اسلامی دیگر روی آرامش را نخواهد دید...... خیلی دوست دارم اون۱۵درصد را ببینم آقای VOA این آمارها رو از کجا میگیرید؟ از عمار ملکی؟ خود ج.ا میگه هیچ پایگاه مردمی در ایران و تهران نداریم میدونید ۱۵ درصد ۱۸ میلیون ساکن تهران چه تعدادی میشه؟

آلودگی هوا در تهران در چند روز آینده بدتر خواهد شد🔺آلودگی هوا در تهران در چند روز آینده بدتر خواهد شد ⚡️سازمان هواشناسی ایران می‌گوید آلودگی_هوا در روزهای آینده در تهران افزایش خواهد یافت. دولت، به مدت یک هفته - تا روز یکشنبه - تمام مدارس تهران و حومه آن را به خاطر مه سنگین دود تعطیل کرده است. این حرومزاده های خونخوار آلودهگی هوا درست کردنند تا پنج دیماه و خاک سپاریها بیرون نرونند لعنت بر ایران که نمی تواند از مردمش حمایت کند .

ویدئوهای برگزیده؛ از رقص والس در روسیه تا بوسه فوتبالیست‌ها در بارسلونگزیده‌هایی از رقص والس دانشجویان دانشکده افسری روسیه، نقاشی جنجالی از بوسۀ جرارد پیکه و راموس در بارسلون و نمایشگاه روبات‌های انسان‌نما در ژاپن، سه ویدئوی برگزیده این هفته هستند.

اردوغان: در مورد نقش مزدوران روس در لیبی سکوت نخواهیم کردتلویزیون «NTV» ترکیه روز جمعه به نقل از رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، گفت که ترکیه نمی‌تواند در این اردوغان یا موجودی بسیار پیچیده و سیاسه یا احمقی متحیر و پر از تضاد... هر چی هست یه سیاستمدار متعارف و عادی نیست