سرکوب اقلیت‌های مذهبی در ایران| ۸ شهروند بهایی ساکن بندرعباس مجموعا به ۱۴ سال زندان محکوم شدند

06/10/1399 11:47 ب.ظ

🔺سرکوب اقلیت‌های مذهبی در ایران | ۸ شهروند بهایی ساکن بندرعباس مجموعا به ۱۴ سال زندان محکوم شدند ⚡️یک منبع مطلع می‌گوید دادگاه انقلاب بندرعباس، ۸ شهروند بهایی را در دادگاهی ناعادلانه مجموعا به ۱۴ سال زندان محکوم کرده است.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. بالا از راست:‌ آرش راسخی، مهناز جان نثار، ادیب حق‌پژوه و امید افاقی / پایین از راست:‌ فرهاد امری، نسیم قنواتیان،‌ مهرالله افشار و مارال راستی یک منبع مطلع می‌گوید دادگاه انقلاب بندرعباس، ۸ شهروند بهایی را در دادگاهی ناعادلانه مجموعا به ۱۴ سال زندان...

بالا از راست:‌ آرش راسخی، مهناز جان نثار، ادیب حق‌پژوه و امید افاقی / پایین از راست:‌ فرهاد امری، نسیم قنواتیان،‌ مهرالله افشار و مارال راستی یک منبع مطلع می‌گوید دادگاه انقلاب بندرعباس، ۸ شهروند بهایی را در دادگاهی ناعادلانه مجموعا به ۱۴ سال زندان محکوم کرده است.

این منبع مطلع که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود، به صدای آمریکا گفت، برای این هشت شهروند بهایی که در ماه‌های ابتدایی سال ۹۶ پرونده‌ای با عنوان اتهامی «تبلیغ علیه نظام» در شعبه ۳ بازپرسی بندرعباس به ریاست بازپرس رحیمی گشوده شده بود پس از تغییر بازپرس پرونده و بدون تفهیم اتهام جدید از سوی شعبه ۲دادگاه انقلاب بندرعباس به ریاست قاضی علی بلادر مجموعا به ۱۴ سال زندان به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» محکوم شده‌اند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

قوانین ارث، ازدواج و طلاق برای اقلیت‌های مذهبی در ایران چگونه است؟

آلمان؛ باورهای مذهبی در مهاجران قوی‌تر از اهالی بومی است | DW | 28.01.2021بنا بر یک نظرسنجی یک موسسه آلمانی شهروندانی که ریشه و تبار روسی، لهستانی و ترکیه‌ای دارند مذهبی‌تر از اهالی بومی هستند. رواداری نسبت به سایر مذاهب آنجا که به پیوندهای خانوادگی برمی‌گردد کاهش می‌یابد. ژن شما ژرمن ها از نسل هیتلر است ادمی نژاد پرست و جنایتکار المان کشوری که به صدام سلاح های شیمیایی داد

سازمان حقوق بشر ایران: سرکوب شهروندان کُرد و بلوچ شدت گرفته استrasanknews

اعتقاد و التزام عملی اقلیت‌های دینی به دین خودشان استسپنتا_نیکنام، عضو زرتشتی شورای شهر یزد، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:قانون_انتخابات شوراها مساله اقلیت‌های دینی را مورد تفکیک و توجه قرار داده است/ اعتقاد و التزام عملی اقلیت‌های_دینی به دین خودشان است/به موارد مربوط به عدم احراز صلاحیت اعتراض کرده‌ام به امید موفقیت ایشان و ختم این غائله برای همیشه بدون توجه به رد ناعادلانه، باید گفته شود؛ شورای شهر برای خدمت به شهر و مردم آن است، چطور یک نفر که تا دیروز در یزد شورا بوده، میتواند در شهر دیگری مثل تهران شورا شود. شناخت شهر و مردم آن از ملزومات خدمت به آنهاست . جل الخالق

سانسور و سرکوب هفتگی؛ کسری نوری، درویشی که به دلیل اطلاع‌رسانی در معرض خطر است

بلاروس؛ آیا لوکاشنکو جبهه مخالفان خود را با موفقیت سرکوب کرده است؟بعد از تظاهرات گسترده خیابانی در بلاروس، مدتی است که این اعتراضات فروکش کرده است. به نظر می‌رسد رئيس جمهوری بلاروس توانسته شرایط را تحت کنترل خود در آورد. تنها بلاروس نیست روسها تمام اروپا زیرتاثیرخود آورده ازطرف دیګر درانتخابات های امریکا وه دیګر کشورها شعاردادن تقلوب درانتخابات دمکراسی غربی را زیرسوال برده . Ecologic_Rojava's account has been withheld in Turkey in response to a legal demand. Learn more.

Print this page

بالا از راست:‌ آرش راسخی، مهناز جان نثار، ادیب حق‌پژوه و امید افاقی / پایین از راست:‌ فرهاد امری، نسیم قنواتیان،‌ مهرالله افشار و مارال راستی

یک منبع مطلع می‌گوید دادگاه انقلاب بندرعباس، ۸ شهروند بهایی را در دادگاهی ناعادلانه مجموعا به ۱۴ سال زندان محکوم کرده است.

این منبع مطلع که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود، به صدای آمریکا گفت، برای این هشت شهروند بهایی که در ماه‌های ابتدایی سال ۹۶ پرونده‌ای با عنوان اتهامی «تبلیغ علیه نظام» در شعبه ۳ بازپرسی بندرعباس به ریاست بازپرس رحیمی گشوده شده بود پس از تغییر بازپرس پرونده و بدون تفهیم اتهام جدید از سوی شعبه ۲دادگاه انقلاب بندرعباس به ریاست قاضی علی بلادر مجموعا به ۱۴ سال زندان به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» محکوم شده‌اند.

به گفته این منبع،‌ در حکم صادره که روز چهارشنبه ۳ دی ماه به این شهروندان ابلاغ شده است، شش نفر از آنها به نام‌های مارال راستی، آرش راسخی، مهناز جان‌نثار، نسیم قنواتیان، امید افاقی، و مهرالله افشار به ۲ سال زندان و دو شهروند دیگر به نام‌های ادیب حق‌پژوه و فرهاد امری به یک سال زندان محکوم شده‌اند.

همچنین هر یک از این شهروندان بهایی به عنوان مجازات تکمیلی از سوی دادگاه انقلاب به ۲ سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروه‌های سیاسی و اجتماعی و همچنین محرومیت از مشارکت در جلسات ضیافت و گردهمائی بهاییان و همچنین الزام به گذراندن ۵ دوره جلسه مشاوره «در خصوص مسائل فرقه‌ای زیر نظر اساتید موسسه اندیشه سجادیه بندرعباس» نیز محکوم شدند.

این منبع به صدای آمریکا گفت در جلسه دادگاه با آنکه وکلا به این روند غیرعادلانه دادرسی و تغییر اتهام اعتراض می‌کنند اما قاضی پرونده توجهی به خواسته وکلا نکرده و اعلام می‌کند حکم بر اساس اتهام اجتماع و تبانی صادر خواهد شد.

این اولین بار نیست که شهروندان بهایی با احکام ناعادلانه زندان مواجه می‌شوند، پیش از این صدای آمریکا در گزارش‌های متعددی، اخبار نقض آشکار حقوق شهروندان بهایی از جمله صدور احکام زندان و یورش ماموران به منازل دهها بهایی در ایران را منتشر کرده است.

اواسط مهر ماه، صدای آمریکا در گزارشی اعلام کرده بود که هشت شهروند بهایی ساکن بیرجند که اواسط شهریور ماه سال جاری طی حکمی توسط دادگاه تجدید‌نظر استان خراسان جنوبی مجموعا به ده‌ها ماه زندان محکوم شده‌اند، برای اجرای حکم به زندان بیرجند احضار شدند.

ادامه سرکوب آزادی‌های مذهبی در ایران؛ جزئیاتی از صدور حکم زندان برای هشت شهروند بهایی

هشت شهروند بهایی ساکن بیرجند که اواسط شهریور ماه سال جاری طی حکمی توسط دادگاه تجدید‌نظر استان خراسان جنوبی مجموعا به دهها ماه زندان محکوم شده‌اند، طی روزهای گذشته برای اجرای حکم به زندان بیرجند احضار شدند.

بازداشت شهروندان بهایی و زندانی کردن آنها توسط نیروهای امنیتی و دستگاه قضایی در ماه‌های اخیر ادامه داشته است. شهریور امسال نیز، فرید زیرگی مقدم، شهروند بهائی، به اتهام عضویت در کانال های اطلاع رسانی بهائیان و تبلیغ علیه نظام به هفت سال زندان محکوم شد.

سرکوب اقلیت‌های مذهبی در ایران؛ یک شهروند به دلیل بهایی بودن و ارسال نظر به صدای آمریکا به ۷ سال زندان محکوم شد

فرید زیرگی مقدم، شهروند بهایی ‌ساکن بیرجند، در دو پرونده جداگانه مجموعا به هفت سال زندان محکوم شده و گفته می‌شود یکی از موارد اتهامی او ارسال نظرش در رابطه با اقلیت‌های مذهبی در قالب یک فایل صوتی به صدای آمریکا بوده است.

سم براون‌بک، سفیر ایالات متحده در امور آزادی بین المللی مذهبی، ۲۵ اردیبهشت در یک نشست خبری ویژه در واشنگتن گفت: «بهائیان در ایران، و متاسفانه در برخی کشورهای دیگر جهان، تحت آزار و اذیت‌های شدیدی قرار دارند.»

کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی نیز اوایل اردیبهشت ماه در گزارش سالانه خود بار دیگر نسبت به وضعیت آزادی‌های دینی و مذهبی در ایران ابراز نگرانی کرد؛ در بخشی از این گزارش آمده است که جمهوری اسلامی بیش از پیش اقلیت‌های مسلمان، به ویژه اهل سنت و دراویش، و همچنین پیروان ادیان و مذاهب دیگر، از جمله بهاییان و مسیحیان، را هدف قرار داده است.

کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی: ایران کشور مورد نگرانی ویژه قلمداد شود

کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی: ایران کشور مورد نگرانی ویژه قلمداد شود

وزارت خارجه ایالات متحده مهر ماه امسال نیز با انتشار ویدئویی در مورد نقض آشکار حقوق شهروندان بهائی در ایران، از رژیم جمهوری اسلامی خواست که به این آزارهای خشونت‌بار پایان دهد.