سرکوب آزادی بیان در ایران؛‌ ترانه علیدوستی بازیگر سینما به پنج ماه حبس تعلیقی محکوم شد

02/04/1399 10:33 ب.ظ

سرکوب آزادی بیان در ایران؛‌ ترانه_علیدوستی بازیگر سینما به پنج ماه حبس تعلیقی محکوم شد ترانه علیدوستی، بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون ایران، به پنج ماه حبس تعزیری محکوم شد. اجرای این حکم برای مدت دو سال تعلیق شده است

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. شعبه ۱۰۵۹ دادگاه کیفری ۲ استان تهران، خانم علیدوستی را به دلیل انتشار توئیت‌هایی علیه نیروی انتظامی و گشت ارشاد به پنج ماه حبس تعلیقی محکوم کرد. این حکم به مدت دو سال تعلیق شده است.

یعنی تا دوسال اگر او جرمی مرتکب شود، ابتدا باید محکومیت پنج ماهه را بگذراند.

توئیت‌های خانم علیدوستی که موجب شکایت از او شده است، به انتقاد از حجاب اجباری، انتقاد از عملکرد گشت ارشاد و حمایت از تلاش‌های زنان برای مبارزه با حجاب اجباری مربوط بوده است. در این توئیت‌ها که یکی از تندترین آنها اکنون حذف شده است، خانم علیدوستی به تندی از برخورد ماموران با دختران معترض به حجاب اجباری و همچنین رفتار گشت ارشاد انتقاد کرده بود.

ترانه علیدوستی که با فیلم «من ترانه پانزده سال دارم» وارد عرصه سینما شد و موفق شد سیمرغ بلورین جشنواره فجر را به دست آورد، در ادامه در فیلم‌های متعددی به کارگردانی اصغر فرهادی بازی کرد. فیلم فروشنده با بازی خانم علیدوستی برنده اسکار شد. headtopics.com

برخی از کاربران در شبکه های اجتماعی به صدور حکم زندان برای خانم علیدوستی واکنش نشان داده اند. کاربری در توئیتر نوشته است که انتشار هرگونه واقعیت در ایران جرم است. کاربر دیگری هم نوشته است که ترانه علیدوستی به خاطر نشان دادن برخورد یک نهاد به مردم، به زندان محکوم شده است.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

توجه واقع‌بینانه به فضای مجازی، اجباری است که کرونا به وجود آورد/ عیب از مدیرانی است که به‌جای آینده‌پژوهی مدام «نق» می‌زنند/ رتبه ایران در اقتصاد دیجیتال در حد صفر استسیدوحید عقیلی با بیان اینکه توجه علمی و واقع‌بینانه به فضای مجازی، اجباری است که کرونا برای ما به وجود آورده است، گفت: تمام کشورهای دنیا با کرونا دست به گریبان‌اند. بنابراین مدیران و سیاست‌گذارانی که مدام «نِق» می‌زنند و سطح مدیریت‌شان در حدی نیست که بر حل مسائل، آینده‌پژوهی و سیاست‌گذاری فائق بیایند، احتمالا عیب از خودشان است. چون یک مدیر باید سیاست‌گذاری‌اش را بر حسب واقعیت انجام دهد.

«سرکوب مسلمانان اویغور»؛ ترامپ به بهای تجارت تحریم‌ها علیه چین را تعلیق کردبر اساس تخمین‌های سازمان ملل متحد، بیش از یک میلیون مسلمان ساکن در استان سین‌کیانگ تحت شرایط سخت و دشوار در بازداشتگاه‌هایی که پکن از آنها به عنوان اردوگاه‌های بازپروری یاد می‌کند، زندانی هستند.

ترامپ: حالم خوب است/رسانه‌ها در زمان پوشش اعتراضات، کرونا را رها کردندترامپ: *حالم خوب است *بایدن مشکلی دارد، این را می‌توانم بگویم *رسانه‌ها در زمان پوشش اعتراضات کرونا را رها کردند *باید قانون جدیدی تصویب شود که مجازات سوزاندن پرچم آمریکا را یک سال حبس تعیین کند

ترامپ: توافق برای ایران بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سخت‌تر استدونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، روز شنبه در سخنرانی انتخاباتی خود در شهر تالسا گفت: «اگر ایران الان با من توافق کند هزینه کمتری دارد و بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، هزینه سخت‌تری خواهد داشت.»

ترجیح اصلاحات، معرفی نامزد اصلاح‌طلب برای انتخابات ریاست‌جمهوری استدبیرکل حزب مجمع ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان بعد از انتخابات مجلس یازدهم جلسه‌ای نداشته و درباره هیچ نامزدی صحبتی نکرده است، گفت: جریان اصلاحات این بار ترجیح می دهد که نامزد جریان خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 داشته باشد.

پمپئو در روز جهانی پناهجویان: آمریکا بزرگترین ارائه‌ دهنده کمک‌های بشردوستانه در جهان است🔺پمپئو در روز جهانی پناهجویان: آمریکا بزرگترین ارائه‌ دهنده کمک‌های بشردوستانه در جهان است ⚡️وزیر خارجه آمریکا روز جهانی پناهجویان را فرصتی برای شناسایی شهامت و مبارزات میلیون‌ها پناهنده ‌ای دانست که به دلیل آزار و درگیری از خانه‌های خود گریخته‌اند.