خانوادههای سوری که از حملات رژیم بشار اسد و روسیه گریخته و به مناطق امن در شهرستان سرمدا از توابع استان ادلب پناه آوردهاند در سرمای هوا شرایط بسیار سختی را سپری میکنند.بر اثر بارش شدید باران و گل و لای ناشی، 130 خانواده در اردوگاهی میکنند. آنها بخاری و سوخت ندارند و با سوزاندن پارچه، پلاستیک، ورقه مقوا، کفش و لباس کهنه چادرهای خود را گرم میکنند.
بر اثر بارش شدید باران و گل و لای ناشی، 130 خانواده در اردوگاهی میکنند. آنها بخاری و سوخت ندارند و با سوزاندن پارچه، پلاستیک، ورقه مقوا، کفش و لباس کهنه چادرهای خود را گرم میکنند. سميره عبد الله جاسم یکی دیگر از ساکنان این اردوگاه تصریح کرد:
فاطمه کریمه دانش آموز آواره سوری در این زمینه اظهار داشت: «هوا به شدت سرد است. سرماخوردگی دارم. همچنین متاسفانه نمیتوانم به مدرسه بروم».
ساکنان اردوگاه الساروتسرمدا در ادلب سوریه بر اثر بارش شدید باران، سیل و سرما در وضعیت بسیار وخیمی بهسرمیبرند.
دبیرکل سازمان ملل: تنش را تمام کنید، خاورمیانه تحمل جنگ دیگری را ندارد«تنشهای ژئوپولیتکی در بالاترین سطح خود در سدهٔ حاضرند و این آشفتگی در حال افزایش است.» اینو از قبل باید به شیطان بزرگ میگفت انتقام_سخت باشه گوگولی حرص نخور شما
خانوادههای سوری که از حملات رژیم بشار اسد و روسیه گریخته و به مناطق امن در شهرستان سرمدا از توابع استان ادلب پناه آوردهاند در سرمای هوا شرایط بسیار سختی را سپری میکنند. ( Esra Hacioğlu - خبرگزاری آناتولی )
خانوادههای سوری که از حملات رژیم بشار اسد و روسیه گریخته و به مناطق امن در شهرستان سرمدا از توابع استان ادلب پناه آوردهاند در سرمای هوا شرایط بسیار سختی را سپری میکنند.
بر اثر بارش شدید باران و گل و لای ناشی، 130 خانواده در اردوگاهی میکنند. آنها بخاری و سوخت ندارند و با سوزاندن پارچه، پلاستیک، ورقه مقوا، کفش و لباس کهنه چادرهای خود را گرم میکنند.
أروى مروان دختر 13 ساله در این زمینه گفت:« براثر بارش باران و سرما در شرایط بسیار بدی قرار داریم. به غذا، پتو و غیره نیاز داریم. از بمب افکن های رژیم اسد گریختیم اما زندگی در اینجا سختتر است».
سميره عبد الله جاسم یکی دیگر از ساکنان این اردوگاه تصریح کرد:
«بیست روز پیش از شمال حماه به اینجا آمدیم. سیل چادر ما ویران کرد. با سوزاندن کفش و لباس های کهنه را گرم می کنیم. دود اذیتمان میکند. چیزی برای خوردن نداریم. تنها 1200 لیر (7-8 لیر ترکیه) دارم».
فاطمه کریمه دانش آموز آواره سوری در این زمینه اظهار داشت: «هوا به شدت سرد است. سرماخوردگی دارم. همچنین متاسفانه نمیتوانم به مدرسه بروم».
ابو جاسم مسئول اردوگاه الساروت به خبرنگار آناتولی گفت: «باران و سیل چادرهای اردوگاه را تخریب کرد. حتی راه ارتباطی به اینجا تخریب شده است. وضعیت خیلی وخیم است. خواستار کمکهای بشردوستانه و فوری نهادهای بینالمللی هستیم».
گفتنی است محمد حلاج، مدیر گروه «هماهنگی برای اقدام در سوریه» نیز در گفتوگو با خبرگزاری آناتولی اظهار داشت:
«ظرف 4 روز گذشته 31 هزار تن از اهالی ادلب به طرف مرزهای ترکیه فرار کردهاند. در نتیجه ادامه حملات روسیه و رژیم اسد از نوامبر گذشته تاکنون 359 هزار و 471 نفر به نزدیکی مرز سوریه با ترکیه پناه آورده اند.»
این در حالی است که با تداوم بمباران ادلب از مهاجرت 250 هزار نفر دیگر از منطقه جبل الزاویه در جنوب ادلب ابراز نگرانی می شود.
به دلیل پر شدن اردوگاههای موجود در ادلب، نبود زیرساختهای لازم و امکان برپایی چادرهای جدید و همچنین کاهش کمکهای ارسالی، هزاران غیرنظامی منطقه قادر به یافتن سرپناه نیستند.
ادلب از آغاز جنگ و بحران در سوریه به عنوان قلعه اصلی مخالفان رژیم اسد به حساب میآید. مخالفان کنترل مرکز ادلب را که جمعیت آن در پی آواره شدن مردم به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است، در مارس سال 2015 به دست گرفتند. به همین دلیل ادلب یکی از مناطقی است که به طور مستمر مورد حملات شدید نیروهای رژیم اسد و حامیان آن قرار می گیرد.
ترکیه، روسیه و ایران در نشست آستانه در می 2017 ادلب و مناطق اطراف آن را منطقه کاهش تنش اعلام کردند. در طول یک سال گذشته در حملاتی که عمدتا توسط جنگندهای روسی صورت گرفته، حدود یک میلیون نفر از مردم ادلب به مناطق نسبتا امن از جمله مرز سوریه با ترکیه پناه آوردهاند.