سردار شریف: به فتح قله‌های نهایی نزدیک هستیم/ صهیونیست‌ها از قدرت جبهه مقاومت به وحشت افتاده‌اند- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم | Tasnim

08/10/1400 10:36 ق.ظ

سخنگوی سپاه: به فتح قله‌های نهایی نزدیک هستیم استکبار جهانی و صهیونیست‌ها از قدرت جبهه مقاومت به وحشت افتادند و برای همین فرمانده عالی‌قدری همانند سردار_سلیمانی را به شهادت رساندند

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید وی افزود: جوانان ما باید بدانند که دشمن تصور می‌کرد می‌تواند با یک هجمه نظامی گسترده، طومار انقلاب اسلامی را در هم بپیچد، اما ملت ایران با ایستادگی و مجاهدت، دشمن را به خاک ذلت نشاند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه تصریح کرد: انقلاب ما بر اساس آموزه‌های دینی، فرهنگ اسلامی و ارزش‌ها شکل گرفته است و باید عزت و عظمت انقلاب در دوران مختلف توسط پدران و مادران، همرزمان و رزمندگان دفاع مقدس برای جوانان تبیین و تشریح شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید نسل جدید و جوانانی که این انقلاب را درک نکرده‌اند، بدانند که شکست دشمن مقابل نظام نوپای اسلامی به‌دلیل قدرت رهبری حضرت امام خمینی(ره) و نفوذ و ارتباط معنوی و قلبی ملت با امام، ولایتمداری و پایبندی به ارزش‌ها بود و امروز وظیفه ما بیان این مسائل و روشنگری در این راستاست.

سردار شریف با تأکید بر لزوم زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، گفت: بزرگداشت نام و یاد شهدا و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، مهم‌ترین وظیفه ما در قبال آنان است و باید در ادامه راه انقلاب با ولایتمداری، حفظ وحدت و پایبندی به فرهنگ ارزشی و اهل‌بیتی بر دشمنان مختلف در جنگ سرد و سخت پیروز شویم. headtopics.com

گووووووز

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

آلودگی هوا آموزش حضوری در مدارس اصفهان را تعطیل کرد- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم | Tasnimآلودگی_هوا مدارس اصفهان را تعطیل کرد مدیرکل حفاظت محیط زیست اصفهان: فعالیت آموزشی حضوری در تمام مقاطع و سطوح آموزشی اعم از دولتی و غیردولتی، مدارس استثنایی، مهدکودک‌ها و آموزشگاه های زبان و علمی آزاد در روز سه‌شنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۰ تعطیل شد وا مگه تو این کرونا مدارس اصلا باز بود که تعطیل بشه؟ همه ی اموزشها آنلاینن که حداقل یه عکس از خود اصفهان میذاشتی،این عکس اداره مخابرات ارومیه است!!!!

برنامه دور یک هشتم نهایی جام حذفی مشخص شد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimبرنامه مرحله یک هشتم نهایی جام_حذفی اعلام شد دوشنبه ۲۷ دی آلومینیوم اراک - فولاد مبارکه سپاهان - ساعت ۱۴ خیبر خرم‌آباد - صنعت نفت آبادان - ساعت ۱۴ مس کرمان - فولاد خوزستان - ساعت ۱۴:۳۰ ذوب آهن اصفهان - پرسپولیس – ساعت۱۵:۳۰ تکمیلی | برنامه مرحله یک هشتم نهایی جام_حذفی اعلام شد سه‌شنبه ۲۸ دی نساجی مازندران - گل گهر سیرجان - ساعت ۱۴ مس رفسنجان - پدیده مشهد - ساعت ۱۴:۳۰ نفت مسجد سلیمان - خلیج فارس ماهشهر - ساعت ۱۴:۳۰ پیکان تهران - استقلال - ساعت ۱۵:۳۰

رانت 55 هزار میلیارد تومانی در بازار خودرو- اخبار خودرو - اخبار اقتصادی تسنیم | Tasnimرانت ۵۵ هزار میلیارد تومانی در بازار خودرو سخنگوی انجمن سازندگان قطعات خودرو: به واسطه قیمت‌گذاری دستوری و دو نرخی بودن خودرو، رانتی معادل ۵۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ در این بازار توزیع شد این رقم در سال ۹۹ حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان بوده است و رانت و چاپیدن بزرگتر با قانون جدید بیمه و پولهای هزار هزار میلیاردی چرا فقط خبر🤔دستور دستگیری وافشاکردن لازمه🤷‍♂️ جلوی رانت و رشوه و مفاسد اقتصادی سو استفاده از مقام و ... باید گرفته شود

بازگشت آلودگی هوای تهران- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم | Tasnimبازگشت آلودگی هوای تهران در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص ۱۲۶ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد آلودگی_هوا

کنعانی‌زادگان در انتظار رأی کمیته اخلاق- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimکنعانی‌زادگان در انتظار رأی کمیته اخلاق ماجراهای جنجالی کنعانی‌زادگان در چند روز اخیر، حاشیه‌هایی را برای این بازیکن ایجاد کرده که می‌تواند منجر به مشکلاتی جدی برای او شود پرونده این بازیکن ملی‌پوش، روی میز کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال قرار گرفته است چه عکس مرتبطی :)))) حقشه که کلا بزارنش کنار **طنز** بحث یک خانم و یک آقا شد یادِ سردار شیرین_نجفی سردار سلمان_خدادادی هک تماس تصویری نوری_زاده افتادم **طنز**

سگ‌های ولگرد دست از "کودک‌کشی" برنمی‌دارند!- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم | Tasnimسگ‌های ولگرد دست از کودک‌کشی برنمی‌دارند روز گذشته یک پسر بچه ۴.۵ ساله در شهرستان بیرجند بر اثر گازگرفتگی یک سگ ولگرد جان خود را از دست داد در خوزستان نیز یک پسربچه ۸ ساله در اطراف خانه مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفت بی فرهنگ ها دارن سگ رو جایگزین فرزند انسان میکنن و این شده نتیجه اش ! کی تقاص این بچه های معصوم رو میده؟ این موضوع به پیگیری نیاز دارد sm_1361 بابا سفره قلم کار دست از سر سگا بردار.

سردار شریف: تلاش برخی در داخل و خارج برای کتمانِ افول آمریکا"بی‌فایده" است/ روحیه جهادی و انقلابی راه‌حل مشکلات اقتصادی و معیشتی

وی افزود: جوانان ما باید بدانند که دشمن تصور می‌کرد می‌تواند با یک هجمه نظامی گسترده، طومار انقلاب اسلامی را در هم بپیچد، اما ملت ایران با ایستادگی و مجاهدت، دشمن را به خاک ذلت نشاند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه تصریح کرد: انقلاب ما بر اساس آموزه‌های دینی، فرهنگ اسلامی و ارزش‌ها شکل گرفته است و باید عزت و عظمت انقلاب در دوران مختلف توسط پدران و مادران، همرزمان و رزمندگان دفاع مقدس برای جوانان تبیین و تشریح شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید نسل جدید و جوانانی که این انقلاب را درک نکرده‌اند، بدانند که شکست دشمن مقابل نظام نوپای اسلامی به‌دلیل قدرت رهبری حضرت امام خمینی(ره) و نفوذ و ارتباط معنوی و قلبی ملت با امام، ولایتمداری و پایبندی به ارزش‌ها بود و امروز وظیفه ما بیان این مسائل و روشنگری در این راستاست.

سردار شریف با تأکید بر لزوم زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، گفت: بزرگداشت نام و یاد شهدا و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، مهم‌ترین وظیفه ما در قبال آنان است و باید در ادامه راه انقلاب با ولایتمداری، حفظ وحدت و پایبندی به فرهنگ ارزشی و اهل‌بیتی بر دشمنان مختلف در جنگ سرد و سخت پیروز شویم.

وی همچنین با تذکر اینکه دشمن همواره تلاش می‌کند همه داشته‌ها و دستاوردها را زیر سؤال ببرد و ملت را از انقلاب پشیمان و مأیوس و ناامید کند"، تأکید کرد: دشمن به‌دنبال بحرانی نشان دادن وضعیت و گرفتن امید از جامعه است.

سخنگوی سپاه با ابراز اینکه رخدادها بعد از سال‌ها در افکار عمومی به تاریخ سپرده می‌شود و دشمن از همین خلأ عدم‌آگاهی استفاده و جریان‌ها را تحریف می‌کند، گفت: 50 میلیون نفر از جمعیت کشور از دوران مبارزاتی روحانیت و مردم علیه پهلوی اطلاعات کاملی ندارند و امروز یکی از عملیاتی‌ترین محورهای تهاجم دشمن این است که با وارونه‌نمایی اوضاع در دوران ستمشاهی و پخش فیلم‌های تقطیع‌شده و تحریف‌شده از آن دوران نظام اسلامی را ناکارآمد جلوه دهند.

وی با یادآوری"پیشرفت‌های ما در بسیاری از عرصه‌ها در تراز جهانی است"، گفت: به‌طور مثال ایران اسلامی امروز در عرصه درمانی پیشرفت‌های زیادی کرده است در حالی که در دوران ستم‌شاهی کادر درمان کشور را هندی‌ها و فیلیپینی‌ها تشکیل داده بودند.

سردار شریف با بیان"امروز تمام تصمیمات ایران درون کشور گرفته می‌شود اما در دوران پهلوی تصمیمات مردم را آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها و دیگر مستکبرین می‌گرفتند"، تصریح کرد: پیشرفت ایران از اول انقلاب تاکنون در زمینه‌های مختلف باوجود تحریم همه‌جانبه علیه کشور چشم‌گیر بوده است ولی جریان دشمن با رسانه‌هایی که در دست دارد اجازه نمایش قدرت و پیشرفت انقلاب اسلامی را نمی‌دهد و با جریان تحریف، ذهن جوانان را به‌سمت نیات پلید خود سوق می‌دهد.

وی با اظهار"اگر ابعاد وجودی شهید سلیمانی را به‌درستی تبیین کنیم، الگویی نه‌تنها برای ایران، بلکه برای همه دنیا است"، عنوان کرد: سردار سلیمانی الگوی پاک، شجاع، متدین، مردمی و باعاطفه برای جامعه بشری است.

سخنگوی سپاه با تصریح به اینکه روند افول رژیم صهیونیستی به بالاترین حد خود در 70 سال گذشته رسیده است، گفت: استکبار جهانی و صهیونیست‌ها از قدرت جبهه مقاومت به وحشت افتادند و برای همین فرمانده عالی‌قدری همانند سردار سلیمانی را به شهادت رساندند.

وی اضافه کرد: استیصال و درماندگی صهیونیست‌ها و دشمنان امت اسلامی به‌واسطه خون شهیدان و ایستادگی و مقاومت مردم رقم خورده است.

سخنگوی سپاه با تذکر"به فتح قله‌های نهایی نزدیک هستیم و نباید به حرف‌های دشمن توجه کرد"، گفت: دشمن قصد دارد داشته‌های ما را کمرنگ و کاستی‌ها را مهم نمایش دهد و این خاصیت خصومت همیشگی آنان علیه انقلاب اسلامی است.

وی با تصریح به"دنیای امروز دنیای مبادله قدرت است و کشوری که قدرت نداشته باشد نمی‌تواند امنیت خود را تأمین کند" افزود: تا امروز مردم و مسئولین موانع بسیار بزرگی را از سر راه خود برداشته‌اند، در گام دوم انقلاب باید از زیرساخت‌هایی که در چله اول انقلاب ایجاد شد به‌خوبی و با هوشمندی با تکیه‌بر نیروی جوانان انقلابی استفاده کنیم، هیچ کاری برای جوانان مستعد ایران نشدنی نیست.

سردار شریف با اعلام اینکه سپاه در هر زمینه‌ای که نیاز باشد کنار مردم است، گفت: سپاه تا دیروز در عرصه دفاع از کشور دست به سلاح بود تا به مردم گزندی نرسد و امروز کنار صیانت از امنیت کشور، در عرصه خدمت به مردم کم‌برخوردار حضور دارد و در این مسیر بسته‌های معیشتی را تأمین و بین خانواده‌ها توزیع می‌کند، مسئولین کشور باید با تلاش شبانه‌روزی برای رفع مشکلات تلاش کنند و این وظیفه‌ای است که بر دوش همه است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها در چند دهه گذشته هر کاری که می‌خواستند علیه کشورها انجام دادند، خاطرنشان کرد: مشکلات معیشتی و صنفی ازجمله مواردی است که استکبار از طریق رسانه‌های در اختیار خود، با تحریف واقعیت سعی در بزرگ‌نمایی آن دارد اما آنها در اجرای راهبردهای خصمانه خود علیه ملت ایران، هیچ‌گاه اقتدار و توانمندی سپاه و نیروهای مسلح و خدمت‌رسانی آنان به هموطنان در صحنه‌های مختلف را نمایش نمی‌دهند.R1377/P1377/S6,71/CT12