اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید وی با تاکید بر اینکه افزایش نرخ ارز یکی از دلایل اصلی رونق صادرات میوه است، گفت: تأخیر در حمل به دلیل بارشهای اخیر و همچنین سرمازدگی برخی میوهها در استانهای فارس و کرمان از دیگر دلایل افزایش قیمت میوه در بازار است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت همچنین افزود: میوههای تنظیم بازاری از اواسط اسفند عرضه میشوند که این اقدام تا حدودی قیمتها را تعدیل میکند. قیمتهای عجیب و غریب در بازار میوه/ نارنگی بندری 55 هزار تومان شد
قبادی همچنین افزایش قیمت میوه به دلیل خریدهای تنظیم بازاری را شایعه خواند و گفت: خریدهای تنظیم بازاری سیب و پرتقال حدود 2 ماه قبل انجام شده و ارتباطی به گرانیهای اخیر ندارد. وی همچنین افزود: میزان ذخیرهسازی سیب و پرتقال حدود 30 تا 40 هزار تن است که به نسبت یک میلیون تن سیب و پرتقال تولیدی کشور قابل مقایسه نیست. headtopics.com
همش احباردروغ بهترین فرصت واسه غارت مردم نوروز هست که دولت این فرصت از دست نمیده و قیمت ها بالاتر میبره
مملکتی که مردمش نتوانند میوه بخرن باید نابود شه این هم انقلاب اسلامی الان یه آخوند پیدا میشه میگه میوه خوردن در اسلام حرام است
از سراوان چه خبر تسنیم ؟
والا تو این مملکت مشخص نیست چی به چیه صادرات بشه کمبودی گرونی میشه! جلوی صادرات برای تنظیم باز گرفته بشه بعد از مدتی فوران نعمت میشه و نتیجه ش عکساها و فیلم هایی از ریختن حاصل دست رنج کشاورزان وسط خیابان ها چون کسی ازشون نمی خره
، عباس قبادی علت گرانی این روزهای میوه را صادرات خواند و اظهار داشت: میزان صادرات میوه این روزها در مقایسه با سنوات گذشته، افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش
نرخ ارز
یکی از دلایل اصلی رونق صادرات میوه است، گفت: تأخیر در حمل به دلیل بارشهای اخیر و همچنین سرمازدگی برخی میوهها در استانهای فارس و کرمان از دیگر دلایل افزایش قیمت میوه در بازار است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت همچنین افزود: میوههای تنظیم بازاری از اواسط اسفند عرضه میشوند که این اقدام تا حدودی قیمتها را تعدیل میکند.
قیمتهای عجیب و غریب در بازار میوه/ نارنگی بندری 55 هزار تومان شد
قبادی همچنین افزایش قیمت میوه به دلیل خریدهای تنظیم بازاری را شایعه خواند و گفت: خریدهای تنظیم بازاری سیب و پرتقال حدود 2 ماه قبل انجام شده و ارتباطی به گرانیهای اخیر ندارد.
وی همچنین افزود: میزان ذخیرهسازی سیب و پرتقال حدود 30 تا 40 هزار تن است که به نسبت یک میلیون تن سیب و پرتقال تولیدی کشور قابل مقایسه نیست.
وی با تاکید مجدد بر اینکه علت اصلی افزایش قیمتهای اخیر میوه، صادرات آنها است، افزود: میوهها در اختیار بخش خصوصی است و حاکمیت نمیتواند خیلی در بحث قیمتگذاری دخالت کند.
انتهای پیام/