سازمان ملل: شمار افرادی که غذای کافی ندارند در ۲۰۲۱ به بالاترین حد رسید

15/02/1401 05:03 ق.ظ

سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد، شمار کسانی که به‌طور روزانه دسترسی به غذای کافی ندارند سال گذشته به بالاترین حد خود رسید.

سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد، شمار کسانی که به‌طور روزانه دسترسی به غذای کافی ندارند سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و با توجه به تاثیرات جنگ اوکراین بر تولید غذای جهان این آمار در آستانه رسیدن به سطح «هولناکی» است.

طبق گزارش این نهاد، ۱۹۳ میلیون نفر در ۵۳ کشور طی سال گذشته به خاطر «ترکیب سه‌گانه سمی» جنگ، شرایط حاد آب و هوایی و تاثیرات اقتصادی ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا امکان تامین غذای خود را نداشتند. به گفته سازمان ملل متحد، سال گذشته مجموع افرادی که امکان تامین غذای روزانه خود را نداشته‌اند به ۴۰ میلیون نفر رسید.

این آمار در «گزارش جهانی بحران غذایی» آمده که سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل آن را به همراه برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا تهیه کرده است. گزارش مورد اشاره می‌گوید، کشورهایی که درگیر یک جنگ طولانی مدت هستند، شامل افغانستان، کنگو، اتیوپی، نیجریه، سودان جنوبی، سوریه و یمن سخت‌ترین شرایط غذایی را نسبت به جمعیت خود دارند.

این گزارش پیش‌بینی می‌کند که در سال جاری میلادی سومالی به خاطر خشکسالی طولانی مدت، افزایش قیمت مواد غذایی و ادامه خشونت‌ها با یکی از سخت‌ترین بحران‌های مربوط به تامین مواد غذایی مواجه شود.

ادامه مطلب:
RadioFarda_ »

شبکه های منوتوخبر ، بی_بی_سی ، صدای_آمریکا، ایران_اینترنشنال، راديو_فردا آزادی همه توسط یک ارگان مدیریت میشوند . فقط برای تاثیرگذاری بیشتر تعداد شبکات رو زیاد کردن تا بگن همه شبکه های به ظاهر جدا از هم فلان پیام رو اعلام یا تصدیق میکنن

سازمان ملل: تجاوز جنسی سربازان روس به مردان و پسران اوکراینی در دست بررسی استمقام‌های سازمان ملل متحد و اوکراین می‌گویند در میان قربانیان تجاوز جنسی توسط سربازان روسی در اوکراین، مردان و پسران نیز هستند. افغان ها ملامت هستند اگر حین تجاوز روس ها به افغانستان بالای روس ها تجاوز کرده لواطت نمی کردن حالا این روس ها در اوکراین چنین کاری انجام نمی دادن اوه! مقامات سازمان ملل چقدر سریع «مجرم» را تشخیص دادند!

نماینده آمریکا در سازمان ملل: ممکن است در مورد برجام به توافق نرسیمنماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در یک نشست مطبوعاتی گفت که در زمینه احیای برجام «هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن هست و هنوز توافقی نداریم و این امکان هست که به توافق هم نرسیم». ان‌شاالله که به توافق نمیرسید دموکراتهای کثیف

نماینده آمریکا در سازمان ملل: این امکان وجود دارد که به توافق نرسیم«لیندا توماس گرینفیلد»، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل، در یک نشست مطبوعاتی گفت که در زمینه احیای_برجام «هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد و ما هنوز توافقی نداریم و این امکان وجود دارد که به توافق هم نرسیم». اخبار_ایران

سازمان ملل تجاوز سربازان روس به پسران اوکراینی را بررسی می‌کند | DW | 04.05.2022سازمان ملل مشغول بررسی گزارش‌هایی است که ادعا می‌کنند سربازان روس در جنگ علیه اوکراین به مردان و پسران اوکراینی تجاوز کرده‌اند. سازمان ملل از قربانیان خواسته در مورد تجاوزها گزارش دهند. چی بگن بدبختا بگن روس ها امدند کردند رفتند؟ خب خودتون اگر میدونید و میتونید کاری کنید برید انجام بدید این ادعا نیست روسهای کثیف و جانی بسیار وحشی تر از نازیها هستند روسها همیشه کثیف بوده‌اند

هشدار سازمان ملل درباره پیامد کاهش صادرات غلات از روسیه و اوکراینگزارشگر ویژه سازمان ملل در حق غذا هشدار داد که تاخیر بیشتر در صادرات غلات از اوکراین و روسیه می‌تواند قطحی و بحران گرسنگی در برخی مناطق جهان مانند یمن و اتیوپی را تشدید کند.

جنگ در اوکراین؛ مقامات غربی: پوتین ممکن است به زودی رسما به کی‌یف اعلان جنگ کندنیروهای اوکراینی می‌گویند پس از تخلیه نسبی غیرنظامیان از کارخانه فولاد ماریوپل، روسیه بار دیگر حملات خود را به این منطقه و از جمله به سمت پناهگاه‌هایی که غیرنظامیان در آنجا پناه گرفته‌اند، آغاز کرده است. Please help me with a few dollars gift. I have a little boy .. I broke from trading in digital currency, thank you for helping me as much as you can ... my life is ruined ... thank you for your gift ... TTXUUHbnVwUgSPEpYaqiYCmimWfEXztzXF لعنت به اتحادیه اروپا و بایدن بی خاصیت

سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد، شمار کسانی که به‌طور روزانه دسترسی به غذای کافی ندارند سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و با توجه به تاثیرات جنگ اوکراین بر تولید غذای جهان این آمار در آستانه رسیدن به سطح «هولناکی» است.

طبق گزارش این نهاد، ۱۹۳ میلیون نفر در ۵۳ کشور طی سال گذشته به خاطر «ترکیب سه‌گانه سمی» جنگ، شرایط حاد آب و هوایی و تاثیرات اقتصادی ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا امکان تامین غذای خود را نداشتند.

به گفته سازمان ملل متحد، سال گذشته مجموع افرادی که امکان تامین غذای روزانه خود را نداشته‌اند به ۴۰ میلیون نفر رسید.

این آمار در «گزارش جهانی بحران غذایی» آمده که سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل آن را به همراه برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا تهیه کرده است.

گزارش مورد اشاره می‌گوید، کشورهایی که درگیر یک جنگ طولانی مدت هستند، شامل افغانستان، کنگو، اتیوپی، نیجریه، سودان جنوبی، سوریه و یمن سخت‌ترین شرایط غذایی را نسبت به جمعیت خود دارند.

این گزارش پیش‌بینی می‌کند که در سال جاری میلادی سومالی به خاطر خشکسالی طولانی مدت، افزایش قیمت مواد غذایی و ادامه خشونت‌ها با یکی از سخت‌ترین بحران‌های مربوط به تامین مواد غذایی مواجه شود.

جنگ اوکراین نیز شرایط سومالی و بسیاری از دیگر کشورهای آفریقایی را که برای تامین گندم، کود و سایر منابع غذایی به اوکراین و روسیه وابسته هستند، سخت‌تر می‌کند.

عارف حسین، اقتصاددان ارشد برنامه جهانی غذا، گفت که آژانس غذای سازمان ملل متحد پیش‌بینی می‌کند به خاطر جنگ در اوکراین و پیامدهای آن نظیر افزایش قیمت غذا و تورم، ۴۷ میلیون نفر دیگر نیز دچار ناامنی غذایی بشوند.

پیش از این صندوق بین‌المللی پول هم هشدار داده بود که افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی در نتیجه جنگ در اوکراین، ممکن است به «ناآرامی اجتماعی» در آفریقا منجر شود.انتخاب سردبیر