همهگیری ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ برغم مشکلات زیست محیطی خاص خود، نقشی قابل توجه در کاهش تاثیرگذاری انسان بر تغییرات آب و هوایی داشت.
با این حال برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد هشدار داد که همهگیری ویروس کرونا نبایست به عنوان یک «پوشش نقرهای» برای تغییرات و آب و هوایی تلقی شود؛ به عبارت دیگر سازمان ملل تاکید دارد که نباید آنطور که تصور میشود نسبت به تاثیر مثبت محدودیتهای ناشی از همهگیری ویروس بر جو زمین خوشبین بود. مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل در ادامه تصریح میکند: «با برنامههای تشویقی و بستههای محرکی که دولتها در حال حاضر ارائه میکنند فرصتی شگفت انگیز پیش رو است تا به جایی که قبلا بودیم باز نگردیم. باید از کمکها و صندوقهای مالی حمایتی در جهت تشویق مشاغل و فرصتهای شغلی سبز، بازسازی و مقاومسازی ساختمانها، گسترش پیستهای دوچرخه در شهرها، روی آوردن به انرژیهای تجدید پذیر و همانطور که پاکستان انجام داده کاشت گسترده درخت استفاده کنیم.
خانم اندرسن میگوید باید در حالی به این توصیهها توجه کرد که سالانه حدود هفت میلیون نفر در سراسر جهان در اثر آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند و آلایندههای محلی از جمله وسایل حمل و نقل، کارخانجات و تاسیسات تولید برق نقش مهمی در این میان دارند. سازمان ملل متحد برای نخستین بار سال ۱۹۷۲ روز پنجم ژوئن را به عنوان روز جهانی محیط زیست نامگذاری کرد و در سال ۱۹۷۴ نخستین گامها برای محافظت از سیاره و تشویق رویکردهای زیست محیطی در این سازمان برداشته شد.
چرند گفته. سیاه نمای کرده.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »