سازمان جهانی بهداشت: آبله میمون قابل کنترل است | DW | 24.05.2022

03/03/1401 03:20:00 ب.ظ

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید جای نگرانی نیست و مهار آبله میمون با وجود شیوع غیرعادی آن در خارج از آفریقا امکان‌پذیر است. مقامات این نهاد از نشست‌های مشورتی و حمایتی در کشورهای مختلف برای مبارزه با این ویروس خبر می‌دهند.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید جای نگرانی نیست و مهار آبله میمون با وجود شیوع غیرعادی آن در خارج از آفریقا امکان‌پذیر است. مقامات این نهاد از نشست‌های مشورتی و حمایتی در کشورهای مختلف برای مبارزه با این ویروس خبر می‌دهند. بیماران در آلمان، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، فرانسه، سوئد، آمریکای شمالی و استرالیا بوده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) می‌‌گوید در حال حاضر مایه‌کوبی وسیع علیه آبله میمون ضرورتی ندارد اما یادآور می‌شود که رعایت بهداشت و پیشگیری‌های لازم در روابط جنسی می‌تواند جلوی سرایت هرچه بیشتر ویروس را بگیرد. این نهاد سازمان ملل در عین حال تاکید می‌کند که ذخایر واکسن به طور نسبی محدود است.

دفتر مرکزی این سازمان در ژنو، پیش‌تر تاکید کرده بود که افزایش آگاهی عمومی درباره بیماری آبله میمون یک"ضرورت عاجل" است. به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید دوشنبه ۲۳ مه، آژانس کنترل بیماری‌های مسری در آمریکا (CDC) از توزیع حساب‌شده واکسن آبله میمون خبر داد. کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت آلمان نیز خواهان تدابیر ضروری برای مقابله با ویروس شد. او یک روز بعد توصیه کرد که اقدامات مشخصی چون قرنطینه کردن مبتلایان در نظر گرفته شود.

وزیر بهداشت آلمان افزود که واکسیناسیون عمومی در موضوع آبله میمون مورد بحث نیست، بلکه صرفا شامل افراد در معرض خطر خواهد بود تا پشتوانه بیشتری برای حفظ سلامتی داشته باشند. لاوترباخ گفته که به این شهروندان به موقع اطلاع‌رسانی می‌شود. headtopics.com

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

بایدن در ژاپن از طرح منطقه‌ای خود برای مقابله با چین رونمایی می‌کند🔺بایدن در ژاپن از طرح منطقه‌ای خود برای مقابله با چین رونمایی می‌کند ▪️جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز یکشنبه وارد ژاپن شد تا از طرحی برای تعامل اقتصادی بیشتر واشنگتن و کشورهای حوزه هند و اقیانوسیه رونمایی کند. ⬇️ بیشتر بخوانید: تو گفتی ما هم باور کردیم در کون بایدن China حک شده

اردن می‌گوید گروه‌های مرتبط با ایران در مرز با سوریه جنگ مواد مخدر راه انداخته‌انداردن می‌گوید که واحدهای طرفدار ایران در ارتش سوریه و شبه‌نظامیان وفادار به تهران در تلاش برای قاچاق صدها میلیون دلار مواد مخدر از مرز اردن به بازارهای ثروتمند خلیج فارس هستند. خارکسته های دروغگو رادیو کیری 🖕🖕🖕

بایدن: آمریکا آماده است برای دفاع از تایوان در برابر چین از نیروی نظامی استفاده کنداظهارات جو بایدن تغییر لحن آشکاری در سیاست دو پهلو ایالات متحده آمریکا در قبال تایوان است.

دیپلمات ارشد روس در ژنو در مخالفت با حمله روسیه به اوکراین استعفا کردیک دیپلمات روس در مخالفت با «جنگ تهاجمی که [ولادیمیر پوتین] علیه اوکراین به راه انداخته است» از سمت خود استعفا داد.

اتوبوس‌ها در محاصره آتش در گاراژی در هرفوردشایر بریتانیاشش دستگاه اتوبوس در گاراژی در بخش پاترزبار شهرستان هرفورد شایر در میدلند غربی بریتانیا دچار حریق شدند.

«افزایش تدابیر امنیتی» در سفارتخانه‌های اسرائیل در پی مرگ افسر سپاه در تهرانرسانه‌های اسرائیل روز سه‌شنبه گزارش دادند در پی کشته شدن یک افسر سپاه در تهران، دولت اسرائیل تدابیر امنیتی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در سراسر جهان را افزایش داده است. پس چرا این ترور را محکوم نمی کنید غلامان حلقه به گوش غرب رستوران ابوظبی یادشون رفته بود