ساخت پوست مصنوعی در سنگاپور با الهام از «جنگ ستارگان»

13/05/1399 06:00 ب.ظ

ساخت پوست مصنوعی در سنگاپور با الهام از «جنگ ستارگان» جزئیات بیشتر🔽

این پوست مصنوعی می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ گونه بافت مختلف را تشخیص دهد و خط بریل را با دقت ۹۰ درصد به‌درستی بخواند. این پوست الکترونیکی که مخففاً اِی‌سی‌ای‌اس نام گرفته، روی یک سانتیمتر مربع یکصد حسگرِ دارد و پژوهشگران دانشگاه ملّی سنگاپور می‌گویند اطلاعات را سریعتر از دستگاه عصبی آدمی پردازش می‌کند.

این پوست مصنوعی می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ جنس و بافت مختلف اشیاء را تشخیص دهد و می‌تواند خط بریل را با دقت ۹۰ درصد به‌درستی بخواند.

دکتر بنجامین تی، سرپرست این تیم پژوهشی می‌گوید: «آدمی برای آنکه بافت اشیاء را حس کند باید روی آنها دست بکشد اما این پوست مصنوعی فقط با تماس و بدون کشیده شدن روی یک سطح می‌‌تواند بافت آن را تشخیص بدهد.»

بهره‌مندی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی چنین قابلیتی به این پوست داده است. پژوهشگران در آزمایشی نشان دادند که چطور این پوست مصنوعی، توانست نرمی و سفتیِ سطحِ دو توپ کوچک را پس از تماس با آنها تشیخص دهد. دکتر تی همچنین می‌گوید که ایدهٔ اولیهٔ این کار ملهم از یکی از فیلم‌های «جنگ ستارگان» بوده است. در سکانسی از فیلم، پس از آنکه لوک اسکای‌واکر، قهرمان این مجموعه، دست راستش را از دست می‌دهد،‌ یک دست مصنوعی پیشرفته را جایگزین آن می‌کنند، دستی که او می‌تواند از نو با آن لمس کند. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

کرونا ۸۰ درصد کادر درمان مشهد را درگیر خود کرده/شهادت ۱۳ نفر از کادر درمانسازمان نظام پزشکی مشهد: بیش از ۸۰ درصد از کادر درمان مشهد در مبارزه با بیماری کرونا فعال هستند ۱۳ نفر از اعضای کادر درمان در مشهد بر اثر کرونا جان باخته‌اند

گسترش اعتصابات کارگری در مجتمع‌های پالایشگاهی،‌ پتروشیمی و صنعتی ایرانبا ادامه اعتصاب‌های کارگری در شهرهای مختلف ایران، ‌گزارش‌ها حاکی از شکل‌گیری تجمع اعتراضی کارگران در پارس جنوبی،‌ ماشین‌سازی هپکو، پتروپالایش‌ کنگان و پالایشگاه جفیر است

فرانسه؛ ساخت دستگاه تشخیص ویروس کرونا از روی بازدم در چند ثانیهیک تیم تحقیقاتی در بیمارستان شهر لیون فرانسه روشی را یافته است که پزشکان را یاری می‌کند تا از روی آزمایش بازدم فرد تشخیص دهند آیا وی مبتلا به بیماری کووید-۱۹ هست یا نه ویروس_کرونا کووید_۱۹ تست_کرونا جزئیات بیشتر🔽

سازمان جنگل‌ها: یک کارگروه مشترک به اراضی موقوفی دماوند و آق‌مشهد رسیدگی خواهد کردسازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ایران با صدور اطلاعیه‌ای در واکنش به گزارش‌ها درباره وقف بخش‌هایی از کوه دماوند و جنگل آق‌مشهد اعلام کرد «کارگروه مشترک و مراجع صلاحیت‌دار» تکلیف زمین‌های موقوفی را مشخص خواهند کرد

آلن پارکر؛ دیواری که صدای یک نسل شد - BBC News فارسیآلن پارکر، کارگردان انگلیسی آثار محبوبی مثل 'دیوار پینک فلوید' و'سریع‌السیر نیمه‌شب' بعد از مدت‌ها درگیری با بیماری، در ۷۶ سالگی درگذشت.

قالیباف: جریان تحریم و تحریف دو لبۀ یک قیچی هستند تا مسیر پیشرفت ملت ایران را مسدود سازند- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimتشکیل کارگروه ویژه رفع موانع جهش_تولید در مجلس رئیس مجلس: رهبر معظم انقلاب تشکیل کارگروه ویژه رفع موانع جهش تولید را از سران سه قوه مطالبه کردند به زودی این کارگروه با حضور جمعی از متخصصان با تجربه و کارشناسان جوان تشکیل خواهد شد

پژوهشگران در سنگاپور «پوستی الکترونیکی» ساخته‌‌اند که می‌تواند احساس لمس کردن را بازآفرینی کند. آنان امیدوارند این نوآوری سبب شود تا کسانی که عضو مصنوعی دارند بتوانند با دست یا پای مصنوعی خود اشیاء و بافت متفاوت آنها، یا حتی دما و درد را حس کنند.

این پوست الکترونیکی که مخففاً اِی‌سی‌ای‌اس نام گرفته، روی یک سانتیمتر مربع یکصد حسگرِ دارد و پژوهشگران دانشگاه ملّی سنگاپور می‌گویند اطلاعات را سریعتر از دستگاه عصبی آدمی پردازش می‌کند.

این پوست مصنوعی می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ جنس و بافت مختلف اشیاء را تشخیص دهد و می‌تواند خط بریل را با دقت ۹۰ درصد به‌درستی بخواند.

دکتر بنجامین تی، سرپرست این تیم پژوهشی می‌گوید: «آدمی برای آنکه بافت اشیاء را حس کند باید روی آنها دست بکشد اما این پوست مصنوعی فقط با تماس و بدون کشیده شدن روی یک سطح می‌‌تواند بافت آن را تشخیص بدهد.»

بهره‌مندی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی چنین قابلیتی به این پوست داده است. پژوهشگران در آزمایشی نشان دادند که چطور این پوست مصنوعی، توانست نرمی و سفتیِ سطحِ دو توپ کوچک را پس از تماس با آنها تشیخص دهد.

دکتر تی همچنین می‌گوید که ایدهٔ اولیهٔ این کار ملهم از یکی از فیلم‌های «جنگ ستارگان» بوده است. در سکانسی از فیلم، پس از آنکه لوک اسکای‌واکر، قهرمان این مجموعه، دست راستش را از دست می‌دهد،‌ یک دست مصنوعی پیشرفته را جایگزین آن می‌کنند، دستی که او می‌تواند از نو با آن لمس کند.

پژوهشگران این تیم گفته‌اند با آنکه این فناوری هنوز در مرحلهٔ آزمایشی است، تا همین جای کار به‌ویژه در جامعهٔ پزشکی، طالبانِ بسیاری پیدا کرده است.

این تیم پژوهشی پیش از این نیز ابداعات مشابهی را به ثبت رسانده است،‌ از جمله یک پوست مصنوعیِ شفّاف که در صورت بریده شدن، خود را ترمیم می‌کند و همچنین یک مادهٔ نورافشان که برای تولید جلیقه‌های نورانی به‌کار می‌رود.