زن ۵۸ ساله مدال‌آور در مسابقات قهرمانی تنیس روی میز جهان شد | DW | 28.11.2021

07/09/1400 04:42:00 ب.ظ

شیا لیان نی، ملی‌پوش ۵۸ ساله چینی‌تبار تیم ملی تنیس ‌روی‌میز لوکزامبورگ، به دور نیمه‌نهایی تنیس‌ روی ‌میز دونفره در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۱ جهان راه یافت. او با این کامیابی دست‌کم مدال برنز جهانی را از آن خود کرده است.

شیا لیان نی، ملی‌پوش ۵۸ ساله چینی‌تبار تیم ملی تنیس ‌روی‌میز لوکزامبورگ، به دور نیمه‌نهایی تنیس‌ روی ‌میز دونفره در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۱ جهان راه یافت. او با این کامیابی دست‌کم مدال برنز جهانی را از آن خود کرده است. دستیابی به مدال مسابقات ورزشی جهان در سن ۵۸ سالگی، آن هم در رقابت مستقیم با حریفان جوان، پدیده‌ای...

دستیابی به مدال مسابقات ورزشی جهان در سن ۵۸ سالگی، آن هم در رقابت مستقیم با حریفان جوان، پدیده‌ای بی‌نظیر در تاریخ ورزش جهان محسوب می‌شود. در مسابقات قهرمانی تنیس روی میز جهان با میزبانی شهر هیوستون در ایالت تگزاس در ایالات متحده آمریکا، شیا لیان نی ۵۸ ساله برای ورزش کشور لوکزامبورگ افتخارآفرینی کرد.

این ورزشکار چینی‌تبار که ملیت کشور لوکزامبورگ را دارد، موفق شد در رشته تنیس روی میز دونفره با هم‌تیمی خود، سارا دنوته، به مرحله نیمه‌نهایی قهرمانی جهان صعود کند. به کانال دویچه وله فارسی در اینستاگرام بپیوندید

گفتنی است سن شیا لیان نی، دو برابر سن سارا دنوته، است. هم‌تیمی این شگفتی‌آفرین تنیس روی میز جهان"فقط" ۲۹ سال سن دارد. این زوج پس از پیروزی ۳ بر صفر در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل آرچانا گیریش کامات و مانیکا باترا از کشور هندوستان، حال در دور نیمه‌نهایی به دیدار مدعیان کسب عنوان قهرمانی جهان، وانگ مانیو و سون ینگشا از چین می‌رود. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

مدرسه هنر و مزرعه بلال | احمد مسجد‌جامعی

«سعدی سینمای ایران» توصیف برازنده‌ای است از علی حاتمی. گذشته از فیلم‌های خوش‌ساخت و زیبا، دیالوگ‌های به‌یادماندنی او هم در خاطره‌ها ثبت‌ شده و مثل هر اثر هنری ماندگار، فراتر از زمان و مکان است. بی‌جا نبود که زنده‌یاد جمشید مشایخی می‌گفت بعد از گذشت سالیان دراز، هنوز دیالوگ‌های او را به یاد دارد. از فیلم‌های درخشان علی حاتمی، کمال‌الملک است که حاتمی در آن، روایت خود را از زندگی این هنرمند بزرگ معاصر به دست داده است. در قسمتی از این فیلم که نوجوانی کمال‌الملک را در مدرسه هنر به تصویر می‌کشد، وزیر فرهنگ آن دوره خطاب به ناصرالدین‌شاه جوان می‌گوید امیدوار است سال بعد، هنرآموزی همچون میرزا‌محمد غفاری (کمال‌الملک بعدی) به عرصه درآید: «این باغبانِ پیرِ خدمتگزار امیدوار است سال بعد نهال پربارتری تقدیم کند». ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کسب مدال طلا توسط وزنه‌بردار معلول در قهرمانی جهاندر اولین روز از رقابت‌های پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان که در گرجستان در حال برگزاری است، نماینده ایران در دسته ۸۰ کیلوگرم موفق به کسب مدال طلا شد سعید سکندرزاده با رکورد ۱۵۰کیلوگرم موفق به کسب مدال طلای قهرمانی جهان شد

سویه جدید کرونا؛ اسرائیل مرزهایش را به روی مسافران خارجی بست | DW | 28.11.2021شیوع سویه اومیکرون موجی تازه از محدودیت‌ها را در سطح جهانی رقم زده است. اسرائیل ورود مسافران خارجی را ممنوع کرد. بسیاری کشورها نیز تدابیر مشابهی اعمال کرده‌اند. ایران گفته تاکنون ابتلا به اومیکرون در کشور ثبت نشده است. ما ی سال بود پذیرای کرونا بودیم ولی مسعولین همچنان در انکار بودن 😐خدا عاقبتمونو ختم بخیر کنه😭 بازی جدید گلوبالیستا شروع شد😂

آنالنا بربوک؛ اولین وزیر خارجه زن آلمان و منادی دیپلماسی سبز | DW | 28.11.2021آنالنا شارلوته آلما بربوک، سیاستمدار ۴۰ ساله، مادر دو فرزند، نخستین زن در تاریخ آلمان است که پست وزارت خارجه را تصاحب می‌کند. این دانش آموخته علوم سیاسی، اقتصاد و حقوق بین‌الملل کیست و کارنامه‌اش چیست. گزارش تصویری: Muhammad Qasim has seen the events leading up to Qiyamah, including World War 3, Ghazwa e Hind, Arrival of Dajjal, Return of ESA AS, release of Yajuj and Majuj, and the time of Imam Mahdi. I think he will be the future Imam Al-Mahdi.

شهروند سعودی که برای معالجه پسرش به آمریکا رفته بود با مدال طلا به کشورش بازگشتیک جوان سعودی پس از سفری مبارزه‌جویانه و سرشار از عزم و اراده، در حالی که برای درمان پسرش به آمریکا رفته بود، به مقام قهرمانی جهان دست یافته و مدال طلای بابا دمش گرم ، ما هم یک فامیل داشتیم بدلیل اینکه پسرش سربازی نره ، رفتند کانادا اقامت گرفتند ، دو سال بعد همون پسر در تصادف با ماشین فوت کرد .

تجمع جانبازان در تهران در اعتراض به وضعیت معیشتی | DW | 27.11.2021رسانه‌های ایران از تجمع اعتراضی جانبازان در مقابل بنیاد شهید خبر دادند. طیق ویدیوهایی که در وبسایت‌های خبرگزاری‌های ایران انتشار یافته، جانبازان خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی خود شده‌اند.

طنزی که زندگی‌ست | DW | 28.11.2021عبید زاکانی یکی از شاخص‌ترین طنزپردازان تاریخ ادبیات ایران است. طنزهای او با گذشت شش قرن هنوز سخن روز است در جامعه ایران. س. سیفی در «طنازی‌های عبید» به راز ماندگاری و نو ماندن طنزهای عبید می‌پردازد. MehdiFaghih4 عبید !!😊😊😊🥰