زمان ثبت‌نام و اعزام حج اعلام شد

11/02/1401 03:40:00 ب.ظ

معاون سازمان حج و زیارت از آغاز عملیات حج تمتع از ۲۵ خردادماه خبر داد و اعلام کرد: ثبت‌نام از متقاضیان سفر حج تمتع ۱۴۰۱ در دهه دوم اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود

معاون سازمان حج و زیارت از آغاز عملیات حج تمتع از ۲۵ خردادماه خبر داد و اعلام کرد: ثبت‌نام از متقاضیان سفر حج تمتع ۱۴۰۱ در دهه دوم اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود. او همچنین گفت: سهمیه نهایی حج تعیین شده، سهمیه هر استان مشخص شده و اختصاص یافته و تعداد کاروان‌های...

او همچنین گفت: سهمیه نهایی حج تعیین شده، سهمیه هر استان مشخص شده و اختصاص یافته و تعداد کاروان‌های هر استان نیز معلوم شده است. علاوه‌بر این، تعداد افراد مشمول تشرف با توجه به سن اعلامی از سوی عربستان (زیر ۶۵ سال) و حفظ وضعیت ثبت‌نام در سال ۹۹ مشخص شده ‌است.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به الزامی بودن واکسیناسیون حجاج برای ورود به کشور عربستان، اظهار کرد: براساس اطلاعات وزارت بهداشت شماری از واجدان شرایط ثبت‌نام یا واکسن کرونا تزریق نکرده و یا یک دوز آن را تزریق کرده‌اند که تا شرط واکسن را کامل نکنند، امکان رزرو کاروان ندارند.

رضایی همچنین گفت: رایزنی‌های لازم برای انجام واکسیناسیون زائران و نیز انجام تست پی‌سی‌آر در مراکز مورد تأیید، صدور کارت و برگزاری جلسات هماهنگی در بخش بهداشت و درمان انجام شده است. او خواستار اعلام سرفصل‌های آموزشی از سوی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری شد تا تعداد جلسات آموزش حضوری که نیاز است به مدیران استان‌ها ابلاغ و در کنار آن جلسات آموزش مجازی و وبیناری هم برگزار شود. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

تحولات ایران و جهان؛ وکیل دونالد ترامپ: به موکلم در جلسه دادگاه دستبند زده نخواهد شد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران و جهان در روز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۳۱ مارس ۲۰۲۳ را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

واردات انرژی اتحادیه اروپا از روسیه پس از حمله به اوکراین بیشتر شده استواردات انرژی اتحادیه اروپا از روسیه پس از حمله به اوکراین بیشتر شده است سخنگوی یونیپِر، شرکت خدمات برق و گرمایش آلمان، نیز اعلام کرده که ترجیح می‌دهد گاز روسیه را از طریق بانک‌های روسی خریداری کند، تا بانک های آلمانی. ⬇️ بیشتر بخوانید: 🌄 یه عکس جالب👌 سال ۱۹۴۷ میلادی بندر حیفا‌ ۴۵۰۰ نفر یهودیِ مهاجر که بهشون اجازهٔ ورود به فلسطین را ندادن‌،اومدن روی یک پارچه‌ بزرگ نوشته اند: آلمانی‌ها خانواده‌های ما را نابود کردند،شما امیدهای مارا نابودنکنید بعد حالا راحت صاحب فلسطین شدن😔 FreePalestine القدس_هی_المحور 🎦 این نسل تکلیفِ دشمنانِ انقلاب و اسلام را یکسره خواهند کرد القدس_هی_المحور مقتدر_مظلوم 👤 حنین 📨به کانال توییترـمقاومت بپیوندید: 🌄 عمر بحرین ۴۱سال و امارات ۴۸سال است با رژیمی دست دادند که عمرش ۷۲سال است علیه سرزمینی که عمر کوچکترین درخت زیتونش ۲۰۰سال می‌شود! امارات سال۱۹۷۱ و شرکت تولید کفش نابولی در الخلیل۱۹۴۷ تاسیس شد پس 'ای فلسطینی' حق توست که بدانی 'کفشهای شما'بر'تاریخ'اینها اقدم هستند القدس_هي_المحور

اوکراین از سرنگونی هواپیماهای جنگی روسیه خبر داد | DW | 01.05.2022به گزارش منابع نظامی اوکراین این کشور دو هواپیمای جنگی و چندین پهپاد روسی را سرنگون کرده است. این کشور همچنین از تلفات بالای روسیه خبر داده و گفته است بیش از ۲۳ هزار سرباز روس از آغاز جنگ تاکنون کشته شده‌اند. اگر اینجور باشه جنگ باید تموم شده باشه چون روسیه 2 تا لشکر از دست داده. Не может быть.

استفاده ۴۹ درصدی از ماسک در کشور/ مدارس در قعر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعیاستفاده ۴۹ درصدی از ماسک در کشور در هفته ۱۱۴ همه‌گیری کرونا، باوجود ادامه روند کاهشی بیماری، اما همچنان بر لزوم رعایت پروتکل‌ها تاکید می‌شود. این درحالی است که میانگین استفاده از ماسک بعنوان یکی از مهم‌ترین پروتکل‌های ضدکرونایی بالغ بر ۴۹.۴۳ درصد بوده است هنوز موبایل میزنن روو کمر؟

سازمان ملل متحد از کشور مالی خواست تا محدودیت‌های مطبوعاتی جدید را لغو کندسازمان ملل متحد از کشور مالی خواست تا محدودیت‌های مطبوعاتی جدید را لغو کند این دفتر در آستانه روز جهانی مطبوعات هشدار می‌دهد که محدودیت‌های رسانه‌ای جدید اعمال شده در مالی نشانه عدم تحمل فزاینده نسبت به آزادی مطبوعات در منطقه است. ⬇️ بیشتر بخوانید:

شرکت سایپا از سازمان بازرسی کل کشور تذکر گرفتدر جریان بازدید بازرس کل صنعت، معدن و تجارت و هیاتی از دادستانی کل کشور از خودروسازی سایپا، مشخص شد این خودروساز پس از تکمیل کاری خودروهای ناقص به منظور توزیع در استان‌های مختلف از طریق شبکه حمل و نقل، دقت کافی و سیستماتیک در کنترل‌های کیفی معمول نکرده است که این موضوع با تذکر سازمان بازرسی مواجه شد.

استفاده نمازگزاران عید فطر از ماسک حتی در فضای باز ضروری استمعاون بهداشت وزارت بهداشت استفاده نمازگزاران عید فطر از ماسک حتی در فضای باز ضروری است.