زلزله افغانستان؛ 'برای حفر گورهای جمعی هم امکانات کم است' | DW | 23.06.2022

  • 📰 dw_persian
  • ⏱ Reading Time:
  • 15 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 9%
  • Publisher: 63%

شمار قربانیان زلزله افغانستان به ۱۵۰۰ نفر رسیده است. دوری منطقه، باران‌ و سیل و نامساعد بودن مسیرهای ارتباطی کمک‌رسانی را دشوار کرده است. مشکل همکاری با حکومت طالبان هم مزید بر علت است.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

مقام‌های محلی طالبان در ولایت پکتیکا می‌گویند اجساد شمار زیادی از جانباختگان زلزله اخیر همچنان در زیر آوار مانده است.

او مهمترین مشکل فعلی در منطقه را موضوع خاکسپاری اجساد اعلام کرده و از کمبود امکانات مردم حتی برای حفر گورهای اضطراری و دسته جمعی خبر داده است. در همین حال، وزارت دولت طالبان در امور رسیدگی به حوادث از کشته‌شدن ۴۰۰ تن در نتیجه جاری شدن سیل در چند روز گذشته در سراسر افغانستان خبر داده است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

چه طور برای کسی که بنا بگفته ی خودش پیام تبریک علی خامنه ای و حسن روحانی او را خوشحال کرد و شاید آن لحظه ای که خبر تبریک را شنید یکی از بهترین لحظات زندگی اش بوده است اجازه ی زندگی در دویچستان بعنوان پناهجو ممکن است؟ کیمیا_علیزاده نه_بفریبکاری پناهندگی

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان/ افزایش شمار قربانیان به ۹۵۰ تنزلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان افزایش شمار قربانیان به ۹۵۰ تن خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات مدیریت بحران افغانستان شمار قربانیان زمین لرزه در این کشور را تاکنون ۹۵۰ تن اعلام کرد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

زلزله افغانستان؛ شمار قربانیان به ۱۵۰۰ نفر رسید، انتقاد طالبان از نرسیدن کمک‌های جهانیگزارش‌ها از افغانستان حاکی از افزایش شمار قربانیان زمین‌لرزه روز چهارشنبه به دست‌کم ۱۵۰۰ نفر است.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »

پمپئو: مماشات بایدن با رژیم ایران ثبات خاورمیانه را بر هم زده استمایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا گفته‌ است «مماشات» دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا با رژیم ایران ثباتی که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین این العربیه_فارسی : پمپئو: مماشات بایدن با رژیم_ایران ثبات خاورمیانه را بر هم زده است ... نسیم : -با تشکر از آقای پمپئو وشجاعتش.. -نتیجه آن شد که آخوندهای تروریست وفاشیست ایران ، یک سال تمام ،‌در مذاکرات_وین جهان را فریب دادند وبرنامه بمب سازی اتمی شان را پیش بردند . ایران پمپئو که با خبرگزاری «فاکس نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، با تمرکز بر «اصرار بیهوده» دولت بایدن بر مذاکره با رژیم_ایران به امید احیای توافق «برجام»، گفت: «ثباتی که در طول چهار سال با زحمت بسیار ساخته بودیم را دور ریختند و هدر دادند، و الان همه ما در معرض خطر قرار داریم.» ایران مایک_پمپئو،وزیرخارجه سابق آمریکا گفته‌ است «مماشات» دولت جو بایدن،رئیس‌جمهوری آمریکابارژیم ایران ثباتی که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین این کشوربااِعمال«فشارحداکثری»بررژیم ایران وعقد« پیمان_ابراهیم »میان اسرائیل وکشورهای عربی بدست آورده بودرابربادداده است.
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

زلزله در افغانستان دست‌کم ۱۵۵ کشته برجای گذاشتوقوع زمین لرزه‌ای به قدرت ۶.۱ در مقیاس ریشتر در مناطقی از افغانستان از جمله کابل دست‌کم ۱۵۵ کشته برجای گذاشت.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

صدها تن بر اثر وقوع زلزله شدید در افغانستان جان باختندبر اثر وقوع زلزله بسیار شدیدی در جنوب شرق افغانستان تاکنون 280 تن جان خود را از دست داده‌اند. - خبرگزاری آناتولی صدها تن بر اثر وقوع زلزله شدید در افغانستان جان باختند
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

زلزله شدید در افغانستان «دست‌کم ۲۸۰ کشته و ۶۰۰ زخمی» بر جای گذاشتزلزله‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر صبح چهارشنبه، یکم تیر، بخش‌های وسیعی از جنوب شرق افغانستان و همچنین بخش‌هایی از پاکستان را لرزاند.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »