زرتشت احمدی راغب، از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای رهبر: ما دیگر هراسی نداریم

31/04/1398 08:42:00 ق.ظ

احمدی راغب بیانیه ۱۴ امضایی را مقدمه تبدیل شدن این تقاضا به یک مطالبه عمومی و جنبش اجتماعی برای تغییر حکومت می‌داند؛ جنبشی که او معتقد است راه خود را پیدا کرده و با بازداشت یا تهدید امضاکنندگان و موافقان آن متوقف نخواهد شد. اخبار_ایران گزارشjavadroshana

«ایران‎وایر» از زرتشت احمدی راغب درباره این برخوردهای حکومت پرسیده است: شما از جمله امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفره درخواست استعفای رهبری، تغییر «قانون اساسی» و «نه به جمهوری اسلامی» هستید؛ چه چیزی باعث شد به امضاکنندگان این بیانیه بپیوندید؟ واقعیتی که...

«ایران‎وایر» از زرتشت احمدی راغب درباره این برخوردهای حکومت پرسیده است: شما از جمله امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفره درخواست استعفای رهبری، تغییر «قانون اساسی» و «نه به جمهوری اسلامی» هستید؛ چه چیزی باعث شد به امضاکنندگان این بیانیه بپیوندید؟

واقعیتی که همه شاهدیم، این است که ۴۰ سال از عمر جمهوری اسلامی می‌گذرد. اگر تاریخ را خوانده باشیم، در همه حکومت‌ها و سیستم‌های استبدادی،عده‌ای برای آزادی و عدالت تلاش و همه سعی‌ خود را برای روشن‌گری کرده‎اند‌. آن‎ها سینه سپر کرده و از جان و مال و خانواده‌های خود گذشته‎اند تا فریاد آزادی‌خواهی را سر بدهند. نظام جمهوری اسلامی یک «ولایت فقیه استبدادی» است. ما بعد از ۴۰ سال، به کارنامه‌اش نگاه و آن را داوری کرده‎ایم. این صدا در گلوی مردم گیر کرده است و فقط متعلق به ما نیست. در ۴۰ سال گذشته مردم در فقر زندگی کرده‎اند و شاهد فساد سیستماتیک حکومت هستند. به واسطه ارتباطی که از گذشته با دوستان امضاکننده نامه داشتم، در رایزنی‌ها به این نتیجه رسیدیم که این صدا را بلند کنیم و به گوش همگان برسانیم تا ترس‌ها بریزند و تبدیل به شجاعت عمومی در سطح جامعه بشوند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

پروژه 'آمریکا-محور' احمدی نژادتاکید محمود احمدی نژاد بر لزوم مذاکره مستقیم جمهوری اسلامی با دولت دونالد ترامپ را، می توان جدیدترین مرحله از پروژه مشخصی دانست که او، از سال‌ها پیش آغاز کرده است.

کروبی: وضعیت اسفبار کنونی نتیجه اداره دورهمی کشور است | DW | 19.07.2019مهدی کروبی در نامه‌ای به احمدی جنتی 'فساد فراگیر در ارکان مختلف نظام' جمهوری اسلامی را نتیجه 'اداره دورهمی' کشور دانسته است. این نامه کروبی حاوی انتقادهای او از مصاحبه احمد جنتی با روزنامه کیهان است.

احمدی‌نژاد: ایران باید مستقیما با ترامپ مذاکره کنددر حالی که آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران مذاکره با دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را 'سم مضاعف' خوانده و قویا با آن مخالفت کرده است، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا شده است. احمدی نژاد گوه خورده با ترامپ احمدی نژاد دوباره گوه خورد

انتقاد فعالان حقوق بشر از جنت جکسون و دیگر هنرمندانی که در عربستان روی صحنه رفتندانتقاد فعالان حقوق بشر از جنت جکسون و دیگر هنرمندانی که در عربستان روی صحنه رفتند سازمان های مدافع حقوق بشر مدتهاست تلاش می کنند ستاره های بین المللی را راضی کنند تا در کشوری که حقوق زنان و اقلیت ها را زیر پا می گذارد اجرا نکنند.

درخواست مرکل از مردم آلمان در سالگرد تلاش برای قتل هیتلرآنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در هفتاد و پنجمین سالگرد معروف‌ترین تلاش برای قتل آدولف هیتلر خواستار مقابله مردم با راست درحال ظهور افراطی شده است. خانم مرکل از تلاش کلاوس فان اشتاوفنبرگ افسر آلمانی برای سوءقصد به جان رهبر آلمان نازی در سال ۱۹۴۴ تلاش کرده بود، قدردانی کرد.

پروژه 'آمریکا-محور' احمدی نژادتاکید محمود احمدی نژاد بر لزوم مذاکره مستقیم جمهوری اسلامی با دولت دونالد ترامپ را، می توان جدیدترین مرحله از پروژه مشخصی دانست که او، از سال‌ها پیش آغاز کرده است.